Vi är en träningsvillig grupp i olika åldrar som i år kommer spela division 2 nordvästra Götaland. Vi tränar tre gånger i veckan på Prästängen konstgräs och har i anslutning till planen vårt omklädningsrum.

Låter det intressant? Tveka inte på att kontakta tränare David Jansson på 0725-22 94 01 så får du mer information.

Sprid gärna vidare!

Träning måndagar
2020-03-11 17:53
Vi lägger ca 30 minuter på matchgenomgång och teori i omklädningsrummet innan träningen. 19-19.30.
Kindaholms FF/Svenljunga IK borta
2019-10-06 11:43

Då var dagen framme som avslutar säsongen 2019, i strålande solsken förflyttar vi oss med pålitliga Öckerö buss till Svenljunga och Högvalla IP. Förutsättningarna för vår del var glasklara, vinst för att hålla drömmen om serieseger vid liv. Laget för dagen - Lisa i mål-fyrbackslinjen från höger Liv-Frida-Fille och Heidi. Mittfält Madde-Klara och Tilda. Framåt Evve-Johanna och Ida. På bänken Stina-Elin och Linnea.

Inför match lovar vi varandra att avsluta med flaggan i topp, en förlust sista matchen finns inte på kartan, säsongen som vi för övrigt är väldigt nöjda med måste krönas med en seger.

Med dom orden, mer eller mindre, lovar vi varandra att det här ska vi bara ha!

Matchen börjar väldigt bra för vår del, med bra fart på bollen och hög aggressivitet tar vi ganska snabbt tag i taktpinnen. Våra motståndare får lägga all sin kraft på att försvara sig, och gör det till en början ganska bra. Dom gångerna vi skapar farligheter är när vi kommer runt på kanterna, men när vi hamnar  centralt framför deras mål kör vi fast gång på gång. Efter en bra period runt matchminut 20 får vi en hörna från höger. Tilda slår en bra hörna som Fille kommer högst på och nickar in 0-1.

Nu spelar vi väldigt bra fotboll och kontrollerar händelserna på ett bra sätt. Våra motståndare har nog bara ett avslut i första halvleken, ett skott utifrån som Lisa lugnt och behärskat lägger vantarna på.

Resultatet står sig halvleken ut.

Vi är givetvis nöjda med spelet, kanske att man vill ha ut lite mer efter ett så konstant spelövertag.

Vi kommer överens om att försöka skruva upp allting ett snäpp, och att ytorna finns på kanterna.

Startelvan får fortsatt förtroende, och andra halvlek blir snarlik den första. Vi fortsätter att spela bra, och har full kontroll på det som sker på planen.

Det enda Kindaholm  kan hoppas på är deras långbollar, men våran backlinje ihop med Lisa tänker inte släppa in nåt mål idag.

I matchminut 60 får vi se dagens vackraste anfall som resulterar i 0-2 då vi kombinerar oss fram på högerkanten och Ida skickar in bollen till Evve som i och med detta målet vinner årets skytteliga.

Grattis Evve!

I samband med målet byter vi in Stina mot Johanna. Stina går in på mitten och Tilda tar Johannas plats.

Matchen spelas av på ett bra sätt och utan att ljuga tror jag att vi vinner bollinnehavet med minst 80-20.

Elin kommer in och ersätter Klara. Linnea ersätter Heidi på vänsterbacken.

Vi vinner årets sista match och gör en fantastisk säsong, all heder till tjejerna som gör det här laget väldigt roligt att vara tränare för, och det goa är, att jag vet att det finns ännu mer att hämta från det här gänget, vilket ni kommer bli varse om säsongen 2020!

HA DET BÄST!!!!

Tollered hemma
2019-09-29 09:41

Sista hemmamatchen säsongen 2019, det går fort när man har roligt. Vaknar upp till värsta ovädret och tänker att det fattades ju bara detta, men det skulle ju också lösa sig till det bästa. Inför dagens match visste vi att vi skulle få klara oss utan våra skadade spelare Tilda i mål och Lisa som kör rehab, trodde även att vi skulle få klara oss utan Tilda som hade en Osloresa inplanerad men sjukdom i familjen satte stopp för resan. Tråkigt för dom bra för oss.

Med detta som grund kom jag fram till följande startelva. Hilda i mål-backlinjen från höger Liv-Frida-Fille och Heidi. Mittfält Madde-Tilda och Klara. Framåt Evve-Johanna och Ida. På bänken startar Stina-Alva-Tilda N och Elin.

Inför match trycker vi på att direkt dra upp ett högt tempo och vara det laget som driver matchen.

Vi vill bjuda våran hemmapublik på en härlig match helt enkelt.

Första halvlek skulle jag kunna skriva om alla nästan chanser som vi skapar, men jag sparar på bläcket och hoppar till pausvilan istället.

Vi är rörande överens om att gör vi allt det vi gjorde i första halvlek lite snabbare, lite rakare, lite enklare så kommer det. När man summerar hela matchen kan man säga att det vi planterade i första halvlek skördade vi i andra. I matchminut 49 inleder Klara målskyttet men en fint placerad frispark som Martinsson på bänken vill ha en assist för. Tre minuter senare Håller sig Johanna påpassligt framme på en ribbretur efter Tildas fina skott och rakar in 2-0. I samband med det målet har Johanna spelat färdigt, Stina går in på mitten och Tilda tar ett steg fram i banan. När klockan står på 59 minuter får vi se ett vackert mål signerat radarparet Frida-Fille. Frida smeker iväg en frispark som Fille tajmar perfekt i djupled och trycker in 3-0. Efter Tollereds enda avslut på mål i andra halvlek står det 3-1, ska jag vara ärlig såg jag inte vad som hände innan Tolleredtjejen var helt ren framför Hilda som kommer ut och gör en kanonräddning på första avslutet, oturligt nog så går returen rakt ut till nästa Tolleredtjej som enkelt kan rulla in reduceringen.

Det var enda plumpen i protokollet denna dagen, Alva ersätter Heidi på vänsterbacken. I matchminut 65 får vi se matchens anfall signerat Liv-Madde -Ida och Evve. Bollen går som på ett snöre på högerkanten och avslutas med ett vackert inlägg som Evve nickar i mål.  Fem minuter senare gör Evve 5-1 och i samband med det har hon sprungit färdigt för idag. Med 20 minuter kvar luftar vi åter framtiden, idag i form av Tilda Nilsson som är en spännande ung talang som faktiskt kan bli hur bra som helst. Nervöst och pirrigt naturligtvis men debuten gick som en dans, bra jobbat Tilda.

Vi får se två mål till idag signerat Tilda A i 77:e och Stina i 88:e.

Det blev tillslut en värdig avslutning på säsongen för våran hemmapublik, nu återstår Kindaholm borta nästa lördag innan vi summerar dam/säsongen 2019. Juniorerna har några matcher kvar.