Plats:Påvelund 12 Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 060987016
Samling:18:00, Parkeringen Henrys kiosk
Aktivitetsinfo: Vi samlas kl 18:00 och kommer ta 18:20 färjan. Skriv i kommentarsfältet om ni kan köra till matchen.
F-06
Referat: Älvsborg FF Vit - Öckerö IF
Match nummer 4
2019-04-02 10:48, F-06
Älvsborg - Öckerö
Sista matchen i FairPlay serien för denna gång. En sen söndagsmatch var vi tilldelade denna gång. Matchstart klockan 19.30 på Älvsborgs fina hemma arena.

När matchen startar har vi återigen lite svårt att få riktig fart i början av matchen. Tjejerna märker också snabbt att de möter ett väl organiserat och väl spelande motstånd. Efter de första 20 minuterna så har det inte producerats speciellt många målchanser åt något håll och det står 0-0.

I andra perioden spelar vi upp oss rejält och har flera bra chanser framförallt genom Sigrids ständiga löpningar och alltid se en chans så fort bollen är på motståndarnas planhalva. Typiskt nog så är det i våran bästa period som motståndarna gör 1-0. Till glädje för både Älvsborg och oss dock ska nämnas att målet var ett mönsteranfall som förtjänade att bli mål. Perioden slutar 1-0 till Älvsborg.

I tredje perioden blir spelet öppnar och det skapas flera chanser åt båda hållen med övervikt åt Älvsborg. Perioden slutar 0-0, så en rättvis förlust med 1-0 kan vi summera detta.

Värt att nämna är målvaktsinsatserna samt Elviras försvarsspel. Att ta med oss är lärdomen av hur Älvsborg utnyttjade hela planen i sin spel och hur de lät bollen göra jobbet.