Aktivitetsinfo: Dags för bortamatch mot Ytterby IS.
Glada tjejer på väg hem
Kan det bli mer spännande?

Vi kommer till Ytterns IP och regnet vräker ner, blir sittande I bilarna en liten stund innan vi samlar mod och trotsar regnet och tar oss in I  omklädningsrummet.

Alla är riktigt taggade inför detta toppmöte och vi har förra resultatet i bakhuvudet då vi förlorade med ganska stora siffror hemma på prästängen, vi är revanchsugna och vill inte åka hem utan poäng.

Vi pratar om att ligga tätt på dom och inte ge dom några ytor och möjlighet till att vända upp, vi kommer ihåg att dom var ett spelskickligt lag som var duktiga på att rulla boll. Vi ska ta tag I matchen från början och visa vilka som bestämmer.

Första halvlek startar och vår taktik verkar fungera, vi har större delen av bollinehavet och kommer till några riktigt bra avslut som dock räddas eller går utanför. När vi går till halvleksvila står det 0-0 och det känns lite frustrerat över att vi inte fått in några bollar I nätet, vi är det bättre laget på planen tycker vi alla och kommer överrens om att fortsätta vårt fina spel och ha tålamod så kommer målen att komma.

När vi går ut och startar andra halvlek så har Ytterby lagt in en högre växel och trycker tillbaka oss dom första 5 minuterna men vi håller humöret uppe och tar tag I matchen igen och en liten bit in i andra så trycker Tilda in första målet. Matchen böljar lite fram och tillbaka och Ytterby kvitterar till 1-1.

Resten av matchen så känner vi oss starka men spänningen är på topp hela tiden, vi gör 2-1, Ytterby kvitterar till 2-2. Vi sliter och kämpar, det känns I hela luften att det här vill Öckerötjejerna vinna och som utdelning av allt slit så lyckas vi till slut vinna denna fantastiskt fina match med 3-2.

Vill lyfta hela laget, ni gör alla en fantastisk match, Signe i målet storspelar och gör några fantastiska räddningar, backlinjen gör ett otroligt jobb och stänger för Ytterbys snabba forwards, mittfältet dominerar och serverar våra löpande forwards fina bollar, Tilda har en bra dag och gör hattrick.

Tack Ytterby för en bra och jyst match!!

Tack till Ello som körde och serverade mej och Svempa med en värmande kopp kaffe I halvlek!