Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Öckerö IF
vs
IF Väster Svart
Öckerö IFvsIF Väster Svart

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 mars, 13:00
Plats:Prästängen 3 9M9 Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 060987001
Samling:12:00, Omklädningsrum Prästängen
Trupp:#4 Ellen Nilsson
#18 Namtarn Kanyapat Johansson
#22 Clara Karlefjärd
Dagmar Jörnestrand
Judith Utbult
Moa Johansson
Moa Zackrisson
Olly Erlandsson
SaraLinn Ivarsson
Sigrid Bryngelhed
Fair Play serien
2019-03-10 21:24
Första matchen utomhus för säsongen 2019. 
Nu är matcherna utomhus igång för denna säsong. Vindstilla och termometern på runt 2 grader plus gjorde inramningen perfekt för en match i början av mars. Dessutom kom det mycket publik till matchen vilket var kul för alla inblandade. 

Matchen spelades mot IF Väster. Väster bjöd på bra fotboll och rivstartade i första perioden med att göra ett mycket vackert 1-0 mål. När första perioden var slut stod det 2-0. Våra spelare hade lite svårt att få ordning på positionerna och det märkets att det var första matchen på stor plan på ett tag. 

I andra perioden kom vårt lag ut med betydligt bättre tempo och vilja. En rad målchanser där framförallt Sigrid och Ellen var fram och skapade ett antal farliga chanser. När perioden var slut hade vi släppt in ytterligare ett mål på en frispark precis utanför straffområdet. 

I tredjeperioden borde vi ha gjort minst ett mål då framförallt Clara var framme några gånger och hade lägen. Perioden slutade 0-0 efter att bland annat Moa Z gjort en straffräddning. Matchen slutade med förslut 0-3 och Väster visade upp ett fint spel och deras försvarsspel imponerade. 

Det vi tar med oss är att vi ser att träningen inomhus har gett laget kondition och lite mer bolltrygghet än förra året. Det vi behöver träna på är att passa oss ur situationer och passa oss fram till lägen. Nu tar vi nya tag till nästa match. 

Tränarna

<< Tillbaka