DAMJUNIORER

Hur gick matchfrossan?
2018-06-06 10:54

Jo, först gav vi IFK Göteborg något att tänka på. 1-1 efter första perioden och 3-2 efter andra perioden. ÖIF förde matchen till stor del, vilket IFK Göteborg nog inte hade väntat sig (särskilt inte tränarna). Men hettan tog ut sin rätt i sista perioden och ÖIF orkade inte riktigt. Slutresultatet blev 6-2.

10 tappra ÖIF spelare mötte Skepplanda ”ute på landet”, som någon uttryckte det.  ÖIF spelade mycket bra i hettan och det blev en jämn match - många bra skott, tre fina mål, fint försvarsspel.  Men utan avbytare och 30 grader varmt går det inte att hålla i 3 perioder och till sist tog Skepplanda hem matchen med 7-3. Men till returmatchen i höst kommer det att se annorlunda ut ...

Äntligen var vi full styrka med två avbytare på hemmaplan mot Stenkullen. Många mycket fina mål av flera målskyttar, snygga räddningar av målvakten, bra spel i alla led - försvar, mitten, anfall – och några fina sidbyten. Det enda vi ska göra bättre i nästa match är att inte gröta ihop oss. Kändes skönt att avsluta matchfrossan med en seger 7-3.

Stort tack till er alla spelare!!! Ni är verkligen ett fantastiskt härligt gäng!!!

Tack alla chaufförer, fikajobbare och publik!