A-LAG DAM

Förlust mot Zenith
2018-11-25 23:16
Här kommer ett referat från lagkaptenen Frida Backman efter matchen mot Zenith i futsalserien DAM i lördags.

Vi var inte riktigt med från start, Zenith gjorde mål i deras första anfall. Några minuter senare får jag bollen ute på högerkant, tar med mig den in och skjuter 1-1. Vi har mycket boll hela matchen men zenith sätter sina chanser på kontringar, det straffa sig för oss när vi tappar boll. De hade snabba omställningar där de drev rakt på mål och satte bollen igen efter några minuter till 2-1.
Vi fortsätter att rulla boll och har många chanser men stolpen är ivägen alla gånger. Zenith får en frispark som sitter säkert i Tildas vänstra hörn 3-1.
Vi fortsätter att spela boll, Liv  och Fille spelar säker från backen och vi krigar på för att få in bollen men åter igen, kontring på misstag från oss och 4-1 sitter i maskorna.
Jessica skjuter några meter från mål, 4-2. Det är några minuter kvar av matchen och vi vet att vi är det bollförande laget och vi tror på vinst. Ida (tror jag det är) får till ett hårt skott som olyckligt träffar en Zenith spelare i ansiktet, Ida tar bollen på returen och sätter den hårt i krysset men domaren dömer bort målet då zeniths spelare ligger i målområdet (huvudskada).
Olyckligt för oss som förtjänade ett mål. Minuterna  går och vi gör allt vi kan men bollen vill inte gå i i mål. Fille G har en stenhård i ribban. Alla krigar på men Zenith gör det bra, dom sätter sina chanser som vi ger dom.  Och vi sätter inte våra denna matchen. Bara att ta nya tag!