A-LAG DAM

Kopparberg/Göteborg
2019-03-05 10:18

Efter några dagars återhämtning känner jag mig nödgad att skriva några rader om Söndagen match.

Vi samlas på Valhalla IP i god tid, snacka om kontraster från matchen på Sälöfjordsplan.Tjejerna får ett stort omklädningsrum,jag och Hedda ett lika stort med kaffe och bulle so far so good.

I samband med snacket innan match så "boostar" vi upp oss och tänker att vi går ut och kör precis som vanligt "dom är också människor" hur bra kan dom va?

Väldigt bra visar det sig!!!

Laget som startar- Tilda i mål-Fyrbackslinje Liv-Fille-Frida-Heidi  Mittfält Ellen och Jansson def och Stina off framåt startar Evve Johanna och Klara N.

Som sagt matchen behöver inte pågå speciellt länge innan det visar sig att våra motståndare är väldigt bra. Det går väldigt fort och precitionen är knivskarp.

Pang-Pang så ligger vi under med två mål.

Heidi får känningar tidigt och Clara O ersätter.Mitt i all motståndar press hittar Fille Johanna med en fin boll i djupet 1-2 gott nu e vi på G.

NÄ!!!

Målen trillar in i jämn takt,slutresultatet 8-1 får ses som ganska smickrande+ att en av våra främsta för dagen Tilda räddar oss många gånger.

Ps Jansson drar på sig två Gula kort och blir utvisad 20minuter in på andra halvlek.Frida får känningar i sina ljumskar så Alice hoppar in sista 15.

Elin tar över stafettpinnen efter att Ellen har sprungit färdigt.

Summa summarum en stolt tränare,ingen vek ner sig-det som inte dödar härdar!!