A-LAG DAM

Haveri på Majvallen
2019-04-26 14:53
Andra seriematchen, glada och positiva och kanske lite väl segervissa samlades vi på anrika Majvallen för match mot GFF. Laget som startade Tilda i mål, fyrbackslinjen från höger Liv-Frida-Fille och Heidi. Mittfält Jansson-Ellen och Stina och framåt Lisa-Klara och Evve. På bänken började Alva-Clara-Linnea och Johanna. En lika go känsla jag fick första matchen dök aldrig upp denna sköna Tisdagskväll då det var GFF för hela slanten. Dom var både etta och tvåa på bollen och jag tror inte jag överdriver om jag säger att dom som lag tillsammans sprang minst dubbelt så mycket som oss. I matchminut 20 kommer GFFs ledningsmål efter ett skott som Tilda räddar, dock går returen rakt ut och där fanns inte en Öckeröspelare så långt ögat nådde, däremot var för dagen GFFs duktiga anfallare Sandra Johansson påpassligt framme och tryckte in bollen i mål. Resultatet står sig till paus vilket jag var väldigt nöjd med. Snacket i halvlek där vi försökte peppa igång varandra visade sig idag inte hjälpa det allra minsta. En minut in i andra halvlek gör en för dagen mycket duktig Tilda i mål ett mindre lyckat ingripande som resulterar i 2-0. Psykologiskt tungt givetvis. Ellen får en ful stämpling och får linka av med en spräckt nagel och Alva tar hennes plats. Halvleken rullar på och lite desperat och ostrukturerat försöker vi hitta på något framåt, vilket passar GFF som handen i handsken som med ett resolut och stenhårt defensivt jobb inte bjuder på någonting. Närmast att spräcka våran nolla idag var Klara som nickar från nära håll men med tur och skicklighet lyckas GFF hålla tätt. Sedan straffar dom oss i deras kontringsspel och dom tre sists målen ser ungefär likadana ut. Med ca 15 minuter kvar byter Linnea med Klara och gör ett riktigt bra inhopp. Hatten av för GFF, bryt ihop och kom igen. Chans till revansch redan nu på Lördag. Ha det gött!!!!