Beställning av profilkläder 8/5
2018-05-04 09:29
Tisdag 8 maj klockan 18:00-19:00 i Gösthallens restaurangdel finns det möjlighet att prova och beställa "profilkläder" (träningskläder).


Hälsningar, Tränarna

Solig match i april
2018-04-23 08:54
Solig match i april

Andra matchen i serien för vårt 05-lag. Match på Eklandavallen (som inte ligger i Ytterby, där några var på lite sightseeing innan match) mot Solängens BK. När hela laget väl var på plats så började matchen mad jämnt spel. Vår stabila libero, Elvira, fick problem med en fot efter några minuter så det blev till att göra om i laget direkt. Moa och Thyra löste dock uppgiften utmärkt i första perioden. Efter 13 minuters spel byttes en av lagets duktiga målskyttar in och efter två minuter på plan hade Ellen gjort sitt första mål för matchen efter ett anfall där hela laget var inblandat. 

I andra perioden som var matchens bästa period så spelade hela laget en utmärkt fotboll. Signe i mål som stod sin andra hela match för Öckerö IF (båda har slutat med vinst 4-0) hade inte så mycket att göra men i tredje perioden gjorde hon skäl för sin nolla med några briljanta räddningar och brytningar. I backlinjen var Elvira tillbaka i spel på sin libero position som med sina brytningar och placeringssäkerhet gör att det blir lugnt. Framför henne spelade idag Thyra mittback som med sin spelförståelse och lugn hittar spel i alla situationer. Wilma och Tuva på sina ytterback positioner sprang som aldrig förr och bidrag till en stabil backlinje men också till att vi fick en bra bredd i spelet idag. Ebba och Tilda skiftade positioner inför andra perioden så att Ebba spelade på mitten och Tilda på topp. Ebba med sin alldeles egna variant av att vinna boll på mitten var överallt på planen idag och hade säkert en passningsprocent på 98% för dagen. Tilda med en snabbhet som inte många hänger med i skapade öppningar i Solängens mittfält och försvar. På kanterna hade vi idag Moa och Linnéa. Linnéa hittade ytor under hela matchen och skapade oreda ute på kanten under hela matchen. Moa på andra kanten där det var betydligt större ytor sprang Moa med sina snabba steg och kanske skulle vi ha slaget några bollar till på den kanten. Moas förarbeten leder ofta till målfarligheter. 

På bänken denna match började Namtarn, Ellen och Clara. Eftersom alla dessa är födda 2006 så hade de lite mindre matchtid än de andra. Det hindrade inte Ellen från att göra 1-0, 2-0 och 3-0 med andra ord ett hattrick. Namtarn som kanske hade dagens svåraste uppgift fick spela både anfall och back men presterade en alldeles utmärkt match, med en passningsförmåga som imponerar. Clara fick också göra inhopp på lite olika positioner, med sin vilja att alltid hitta kreativa lösningar i alla situationer bidrog hon till att laget fick ett väldigt fint passningsspel. 

I tredje perioden trycker Tilda tidigt in ett mål, 4-0 målet, efter det så tappar vi lite tempo i laget och kan tacka Signe för att nollan håller hela matchen. Positiv energi från bänken gav vår skadade spelare Viviana, som följt med för att stötta laget.  Allt som allt en bra match i solskenet denna dag i slutet av april. Nu får halva laget vila på söndagen medan den andra halvan åker till Stenungsund för att spela med 04 laget. 

Målvaktsträning idag 17/4 19.15
2018-04-17 07:07

En liten påminnelse!


Idag är det målvaktsträning I Göstahallen 19.15-20.30 med vår egen målvaktstränare Henrik Alexandersson. Träningen är öppen för alla från -04 och yngre.

Ta chansen ni som vill träna lite extra på målvaktsspel, det är bara att dyka upp.

Svempa kommer också att finnas på plats.


Påsklov
2018-03-30 07:16

Vi har träningsuppehåll på påsklovet.

Ha ett riktigt skönt påsklov.

Lite information
2018-03-25 09:16

Hej,


 Lite information om vad som händer inom den närmaste tiden.


Fredag 30/3 Hemmamatch mot Landvetter hemma. Kallelse kommer.


Söndag 15/4 Spelarutbildning för F05 som arrangeras av Göteborgs fotbollsförbund. Kallelse skickad till våra 05 tjejer.


Tisdag 17/4 Är det målvaktsträning I Göstahallen 19.15-20.30 för alla P/F04 och yngre, Träningen hålls av Hendrik Alexandersson. Passa på att få en bra målvaktsträning alla ni som är intresserade av målvaktsspel. Kallese kommer när det närmar sej.


Serierna börjar bli klara och vi lägger in matcherna I kallendern så fort allt är spikat.

Ni vet väl att ni kan prenumerera på vår kallender för att alltid vara uppdaterade på vad som händer.


/Tränarna