Träning imorgon tisdag inne i Göstahallen!
2017-09-18 20:07
Träning imorgon tisdag inne i Göstahallen 19:00. Pga Damlags match på A - planen. Hjälps åt att sprida detta till alla spelare. Tack ! 
Vinst mot Sandarna, träningar v 38-39
2017-09-15 16:00
Vinst mot Sandarna i sista hemmamatchen. Innan matchen fick vi återbud från Marcus som var förkyld, och vi hade småskador på Linus A , Linus B , Linus U, Hampus , Alex och Hugo. Samtliga killar kunde dock starta matchen, men Linus B fick gå av planen tidigt i första halvlek och ersättes av Joel. Övriga  kunde vi vila stundtals under matchen. Tur att vi har en bra spelartrupp med god kvalité ! 

Vi öste på framåt från början och skapade snabbt flera bra målchanser, och utdelningen kom i minut 9 när vi fick till ett mönsteranfall ändå från backlinjen via mittfältet till Jack på vänsterkant som ryckte ifrån försvaret och fick in ett bra inlägg till Hampus som satte 1-0 med ett kanonskott upp i nättaket! Vi fortsatte att skapa bra chanser där vi kom runt på kanterna gång på gång och fick till några bra skott som kunde gett resultat. Mitt i vår press lyckades Sandarna få till en kontring och kvittera till 1-1, kändes oturligt. Men strax efter i 17: e minuten fick vi en hörna som Jack slog in perfekt till Hampus som fart kraftfullt nickade in 2-1. Linus U trampade runt på högerkanten några gånger och satte 3-1 på ett av genombrotten. 4-1 fick vi efter ett längre bollinnehav som slutade med att Jack spelade fram Mahmod som snyggt satte bollen i krysset. 5-1 gjorde Linus U efter 
hans skott gick in via en försvare. 5-1 i halvlek kändes bra inför storpubliken på läktaren 👍⚽️😃 

I andra halvlek kom Maxwell in på vänsterbacken, William på högerbacken och Ivar på vänster toppen. Många byten på olika positioner under hela andra halvlek gjorde att vi tappa spelet något samtidigt som vi kände oss lite för trygga med en så stor ledning. Vi fortsatte dock skapa många bra chanser men utdelningen blev inte lika stor. William spelade fint fram till Jack på högerkanten som gick in mot mål och satte 6-1 med ett bra vänsterskott i fel hörn för målvakten. Med lite mer flyt kunde vi gjort 3-4 mål till i andra halvlek också. Kul att se Joels starka insats som mitt topp / högertopp under matchen, William spelade vårdat och säkert på högerbacken, Maxwell tog helt bort Sandarnas farligaste spelare med sin snabbhet och hårdhet , Ivar kommer mer och mer in i vårat passningsspel och skapade en del chanser framåt. Mahmod gjorde en stark insats som defensiv mittfältet med bra konstruktivt spel framåt. Väldigt kul att se att vi har så många duktiga spelare! Och häftigt med storpublik och lag- foto efteråt , tack alla föräldrar och supportar!!!

Matchfakta 
1-0 minut 9 Hampus (Jack ) 
1-1 minut 15
2-1 minut 17 Hampus ( Jack ) 
3-1 minut 24 Linus U 
4-1 minut 37 Mahmod ( Jack ) 
5-1 minut 38 Linus U
6-1 minut 49 Jack ( William ) 

Laget : målvakt Axel. Försvare Linus A, Alex P, Ludwig , William , Maxwell. Mittfältet Mahmod , Ture , Hampus , Hugo . Anfallet Linus B , Jack , Linus U, Joel, IvaR. 

Träningsmöjlighet under veckorna 38-39: 
måndagar 17:00 tillsammans med P02. 
tisdagar och onsdagar 19:00 tillsammans med juniorlaget.
alternativt onsdag 17:30 tillsammans med P02.
samt fredagar 17:00 P01-02. 

Eftersom vi har långt matchuppehåll  nu till söndag 8/10 hoppas vi att ni spelare tar chansen att träna minst 2 gånger per vecka, gärna 3-4 gånger också⚽️⚽️👍👍😉😉  

Vinst mot Näset, träningar v 37
2017-09-09 15:00
Vinst mot Näset med 4-2! Men det satt långt inne. Spelmässigt gjorde vi ingen bra match denna gång. Vi bjud in Näset direkt med att släppa in 0-1 redan i första minuten, hela laget stod på hälarna och sov när Näset satte en hög press på oss och så gjorde de alldeles för enkelt mål. Men vi replikerade snabbt, Jack spelade fram Ture som säkert satte in 1-1. Strax efter tog vi ledningen genom Jack som sköt med högern via en försvare in 2-1 framspelad av ?. Näset fortsatte störa oss med hård press på våra bollhållare så vi fick inte igång vårt vanliga fina kortpassningsspel. Men vi lyckades ändå genom Linus U få in 3-1 efter en fin passning från Hampus. 

Andra halvlek börja exakt som den första, vi stod återigen på hälarna och sov när Näset pressade högt och de reducerade till 2-3 återigen i början på andra halvlek. Näset fortsatte sen pressa oss hela tiden,  vi fick sällan behålla bollen inom vårt lag någon längre tid. I stort sett hela halvleken var spelet på vår egen planhalva och Näset hade bla flera hörnor som blev farliga. Med mycket tur och stor kämpainsats lyckades vi ändå reda ut det och Linus B satte snyggt in 4-2 i slutminuten härligt framspelad av Ture .  

Starkt att vinna matchen trots att spelet inte alls funka idag, utan vi fick slita och kämpa oss till vinsten. Extra plus till målvakt Axel som rädda oss idag, och till Linus Andersson på backen som slet, bröt de flesta av Näset anfall samt även spelade vårdat med bollen, kul att se! 

Träningsmöjligheter vecka 37: måndag 17:00 tillsammans med P02, tisdag 19:00 tillsammans med juniorlaget , onsdag 17:30 tillsammans med P02 och fredag 17:00 P01 och P02. Match onsdag 19:30 hemma mot Sandarna. 
Revanch mot Mölndal! Träningar v 35.
2017-08-27 16:00
Vi fick revanch för vår enda förlust i serien. Vi vann med 4-1 mot Mölndal, gött! 02 - laget spelade också på lördag, så vi hade inte tillgång till någon spelare därifrån. Dessutom återbud från Ludwig, Joel , William och Maxwell. Det betydde att vi återigen bara hade 12 spelare på benen. 

Vi startade med vårt " nyförvärv " Ivan från Mossen i mål. Försvaret Linus A, Mahmod, Alex , Hugo. Mittfältet Hampus, Linus B, Ture. Anfallet Marcus , Linus U , Jack. Avbytare Rickard. Men vi fick byta runt mycket redan i första halvlek, Linus B blev skadad, Hampus och Mahmod varnade/ utvisades så Rickard fick spela större delen av första halvlek som " mitt- topp" och gjorde det bra. 

1-0 gjorde Ture i första halvlek med ett snyggt mål i krysset, på passning av Marcus. I andra halvlek gjorde Linus U 2-0 till oss efter en fin djupledspassning från Hampus. Mölndal reducerade till 2-1. Men vi svarade med ett snabbt mål efteråt, Linus U igen på en passning från Jack. 4-1 satte Rickard snyggt och säkert efter ett inspel från vänsterkanten av Jack. 

Alla killar gjorde en stark arbetsinsats hela matchen och segern var helt rättvis. Extra plus till målvakten Ivar, Linus B som kämpade igenom matchen halvskadad och kul att Rickard avgjorde matchen med sitt 4-1 mål! 

Träningsmöjligheter v 35: måndag 17:00 med P 02. Tisdag 19:00 med juniorlaget . Onsdag 18:30 med 02 eller 19:00 med juniorlaget. Fredag 17:00 med 01-02. Vi har alltså ändrat tiden på fredag till 17:00 för att så många som möjligt ska hinna till träningen , och helt ok om ni har svårt att hinna ändå komma något senare också! Ingen match denna helg, nästa blir fredag 8/9 borta mo Näset. 

Skulle också vara tacksam om alla svarade ja eller nej till talangträningen som de flesta fått en kallelse till , senast idag söndag 27/8 helst! 
Kontakt
2017-08-26 11:54
Hej! Min mobil telefon har pajat idag lördag morgon. Tills vidare kan ni nå mig via Iren s telefon 0706- 000 652. // Börje 
OBS; nya träningstider !⚽️
2017-08-20 15:00
Hej, vi ändrar träningstiderna från denna vecka! De flesta har börjat på gymnasium nu och får svårt att hinna hem till 17:00 på tisdagar. Och det är svårt att få träningstider efter 18:00, det är helt enkelt fullbokat på Prästängens planer.

Därför tränar vi tillsammans med juniorlaget och/ eller med P02 laget nu. Tiderna för träningarna med juniorlaget är tisdag och onsdag 19:00 under augusti och för P02 - laget måndagar 17:00 och onsdagar 18:30. På fredagar försöker vi fortsätta med 01- 02 träning 16:30 då de flesta skolor brukar sluta tidigare just på fredagar. 

Men under september och oktober varierar dagarna och tiderna något för juniorträningarna, så då får alla spelare vara noga med att kolla i kalendern för att vara uppdaterade inför varje vecka!!!!! 

Ledare för juniorlaget är Andreas Simonsson och Magnus Lidström och för P02- laget Olof Utbult , Sven - Olof Adolfsson samt Håkan Källefors. 

Vi ledare tror det blir en bra lösning, redan nästa år blir 01 juniorspelare och det är bra att känna på juniorträning redan i höst som förberedelse inför det. Dessutom har det på junior, 01 och 02 träningarna varit få spelare på träningarna  för alla tre lagen, kanske ett snitt på ca 10 spelare per träning. Förhoppningsvis  höjs det snittet nu till 18-20 spelare per träning. 

Vi förutsätter att våra spelare i truppen hittar minst 2 träningar per vecka som funkar med dagar & tider för skola mm, såklart får ni gärna träna 3 gånger i veckan också om ni har ambitionen, tiden och kraften för detta!!!⚽️⚽️⚽️ 

Om något känns oklart, otydligt eller osäkert, kontakta mig så diskuterar vi fram så bra individuella lösningar som möjligt för varje enskild spelare!