Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Öckerö IF P02
Laget på träningsläger i Borås april 2018!
Ett gött gäng killar födda 2002-2003 som gillar att spela fotboll och ha kul. 
Träningen imorgon är flyttad till torsdag kl 19.00.
2018-09-18 19:02
Hej!

Ny träningstid bara denna vecka. Ingen träning imorgon onsdag utan på torsdag kl 19.00 istället. 

/Olof 
Sista matchen och träningar framöver.
2018-09-16 14:51
Hej!

Det blev ett lite snöpligt slut på vår sista säsong med Öckerö IF P02 när vi bara ett par timmar innan bortamatchen mot Bergsjön i fredags fick reda på att Mölnlycke drog sig ur serien. Vi skulle mött dem i vår sista match om ett par veckor borta, men nu blir det inget med det utan matchen mot Bergsjön var den sista. 

Jag (Olof) kunde själv inte vara och coacha så det biir inget långt referat utan den korta sammanfattningen är att vi tog ledningen genom Jack direkt efter avspark. Därefter var det ganska svårspelat med en vattensjuk plan efter mycket regn och det var ett mycket bra motstånd killarna mötte. De kämpade ändå på och första halvlek var jämn, men slutresultatet blev 4-1 till Bergsjön efter att de hade stort spelövertag i andra halvleken. Enligt övriga tränare det bästa motståndet hittills i år.

Nu är inte serien slut ännu för en del av lagen i serien har matcher kvar att spela. Det blir alltså bara tio spelade matcher denna säsong och vi vann de fem första och förlorade de fem sista. Tyvärr har även Angered dragit sig ur serien så segern mot den räknas inte i serien. Som det ser ut kommer vi att sluta femma eller sexa av nio lag. Ale och Bergsjön slåss om seriesegern .

Öckerö IF P02. Ett gäng härliga killar som det har varit en förmån att få följa och coacha under dessa tio år. Vi (killarna) har utvecklats och trots riktigt bra motstånd i de flesta seriematcherna de senaste åren så har vi stått upp bra i många matcher och växlat segrar med förluster. Förra säsongen kom vi tvåa i serien och även om det var lägsta serien i Göteborg så var det allt som oftast bra motstånd då merparten av lagen har minst två lag med ett högre upp i seriesystemet. Så även i år. Förra säsongen var det sex serier med nästa 60 lag. Denna säsong har det varit tre serier med endast 33 lag. Några av de bästa har varit i en nationell serie så totalt har det varit 40 lag ungefär och då är det lag från hela Göteborg och även utanför bort mot Ale, Lerum och Mölnlycke  Det är imponerande att vi från lilla Öckerö med knappt 4 000 invånare (med stöd av Björkö och Knippla) har kunnat fortsätta och köra ett lag i P16-serien. Invånare i Göteborg med omnejd är ju säkert en bit över 500 000. Men för att få ihop det har vi haft gött stöd av P04. Och det är ju dessutom så att vi ha tre P03 i vårt lagt eftersom vi inte har något eget lag där. 

Ja det finns mycket mer att säga om detta grymma gäng, men det ska vi göra när vi har vår avslutning. Vi håller på att förbereda och planera för att få till det under oktober-november. Vi återkommer med preliminär dag för att försöka tajma in så att så många som möjligt kan vara med. 

Vi kommer att köra på med måndagsträningarna kl 19.00 två gånger till, men från 1/10 så kommer vi att träna inne i Göstahallen kl 20.30-21.45. Vi är medvetna om att det är en sen tid men det är den som finns i dagsläget. Den blir endast för P02 och yngre under oktober månad. Sedan är tanken att vi går in i juniorlaget. Inget bestämt exakt datum ännu. På onsdagar fortsätter vi med att köra tillsammans med juniorlaget kl 18.30-20.00 på onsdagar ända fram till oktober månads slut eftersom deras serie håller på nästan hela oktober. Därefter kommer det att bli inneträning i Göstahallen kl 19.15-20.30 på torsdagar.. Våra P03 får gärna träna med P04 nu under resten av höstsäsongen och de kör måndagar 16.30-18.00 samt fredagar 15.30-17.00 under september och en bit in i oktober. De kommer förmodligen att behöva stöd från alla våra P03 under resterande matcher så det är bra att träna med dem för att komma in lite i laget. 

Under de kommande träningarna är tanken att vi tränare tar ett personligt samtal med varje spelare i laget för att höra killarnas tankar om framtiden och framförallt nästa säsong. Vi hoppas såklart att så många som möjligt fortsätter så länge som möjligt. 

/Olof 

Laget borta mot Bergsjön på fredag.
2018-09-12 21:22
Hej!

Nu är det dags för näst sista matchen med Öckerö IF P. Vi ska möta Bergsjön borta på Bergsjövallen (Sjustjärnan 20) på fredag kl 19.15, samling kl 17.15 på Öckerö Hamnplan och 18.15 på Bergsjövallen om man kommer direkt.

Vi hade behövt tre föräldrabilar denna gång och meddela Håkan om ni kan köra så snart som möjligt. Mobil 0709151855. Meddela även Håkan om det är någon spelare som tar sig direkt till planen.

Laget: Arvid, Axel H, Axel U, Calle, Jakob, Kevin, Linus H, Mahdi, Melvin, Mohammad, Oskar, Samuel, Jordan.

/Olof
Referat: Torslanda IK 2 - Öckerö IF
Förlust 0-1 borta mot Torslanda.
2018-09-08 19:41
Detta referat kommer lite sent och blir lite kortare än vanligt då undertecknad inte var med och coachade denna match som spelades 180831.

Killarna gjorde en betydligt bättre spelmässig insats jämfört med de två första matcherna på höstsäsongen. Första halvlek hade Torslanda mer boll och lite bättre spel än oss, men skapade inte många farliga chanser. Matchens enda mål kom alldeles i slutet av första halvlek när en av deras spelare fick en drömträff på ett skott som blev otagbart för Axel i mål.

I andra halvlek så lyfte killarna sin spelnivå. Framförallt var det arbetsinsatsen som var riktigt bra och då skapade vi också chanser. Det var ribbskott med studs ner på mållinjen (eller innanför?), stolskott, frilägesmiss och miss av öppet mål. En sån där match där bolluslingen inte vill in helt enkelt. Detta händer alla lag ibland och denna match var det vår tur tyvärr.
Referat: Öckerö IF - Ale United
Förlust 1-2 hemma mot Ale United.
2018-09-08 19:02
Efter fem raka segrar i serien under vårsäsongen så har höstsäsongen startat tuffare. Vi åkte idag på vår fjärde raka seger mot serieledarna Ale United med 1-2. Killarna gjorde en riktigt bra insats på många sätt, men vi hade inte marginalerna på vår sida denna gång heller.
Spelade matcher
Fre 14/9 19:15
4 - 1  
Lör 8/9 16:30
1 - 2  
Fre 31/8 19:15
1 - 0  
Sön 26/8 16:00
2 - 5  
Sön 19/8 16:00
4 - 1  
Sön 3/6 18:30
3 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen