Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Pojkar 04
Salou Katalonien 2018
Pojkar 04
32 spelare och  några till 5 ledare och  Jocke ibland. Samtliga älskar fotboll.

Lag imorgon på Ö-bollen
2019-01-11 13:33
Hallå gänget
Imorgon är det då äntligen dags för Ö-bollen!!! Tänk att det blir sista gången för oss!!!!
Lagen imorgon ser ut så här...
Öckerö Svart: Löfving, Elliot, Ward, Thell, Holger, Ludvig, Arvid, Jack, Vikström och Björn.
Öckerö Vinröd: Bryngel, Eddie, Samuel, G:son, Wilmer Noel, Joel, Noah och Herman.
Öckerö Vit: Melvin, Jordan, Albin, Da Silva, Olevik, Linus, Lucas, Malte och Alexander.
Samling för alla 09.15 i Göstahallen. Lag Svart och Vinröd har sina första matcher 10.00 och lag Vit sin första 10.15.
Vi ses imorgon
// Tränarna ÖIF P-04

P.S   Malin hälsar att vi inte ska glömma baka en kaka att ha med oss!!!

Referat Trettonhelgscupen
2019-01-06 23:38
Hallå gänget
Vilken start på 2019!!! Vi åker på futsalcup och kommer hem med två silverpokaler!!! En från B-slutspelet och en från A-slutspelet!!!
Dagen inleddes med varsin oavgjord match i gruppspelet (det är alltid gött att inte förlora första matchen) för att därefter följas av varsin seger. Det såg med andra ord riktigt ljust ut efter våra inledande matcher!!! 
I tredje matchen sen förlorade lag Vit sin tredje gruppmatch vilket då medförde att de lite snöpligt hamnade trea i gruppen. B-slutspel för lag Vit. 
Lag Vinröd hade bättre flyt och vann sin tredje match vilket de även vann sin grupp på.
I de efterkommande semifinalerna var det inget snack om vem som skulle vinna. Två övertygande segrar som tog båda lagen vidare till semin. För lag Vit fick sen Löfving verkligen briljera längst bak i målet. Han stod för några makalösa räddningar som höll kvar oss i matchen, som efter ett oavgjort resultat gick vidare till straffläggning. Löfving räddade en straff mer än IF Mölndals målvakt och finalen var ett faktum!!!
Väl i finalen stod Torslanda för motståndet. Tyvärr blev de ett nummer för stora för oss så det är bara att gratulera Torslanda  till en väl genomförd turnering :-)

Lag Vinröd mötte Sjövalla i sin semi och det var aldrig något snack om vem som skulle vinna...  En säker 3-0 seger och även detta lag till final!!!
I finalen väntade Herrestad som liksom vi hade två lag ned i cupen. Det blev en välspelad intensiv final där vi hade greppet och efter Lucas mål i nionde minuten kändes det som att det var spiken i kistan för Herrestad. Men det blev inte så... Med tre ynka sekunder kvar blåser domaren straff för Herrestad och straffskytten dunkar säkert in reduceringen :-( Tyvärr föll vi i den efterkommande straffläggningen... 

Summeringen av dagen blir såklart ändå att grabbarna gör en fantastisk turnering. Vi tar oss till final med båda lagen... och vi spelar en fantastiskt fin fotboll på vägen dit... Det är bara att ödmjukt säga att ni imponerar!!!!

Ha det gött
// Tränarna ÖIF P-04TRETTONHELGSCUPEN 2.0
2019-01-04 17:54
TRETTONHELGSCUPEN 2.0
Hallå gänget
Imorgon smäller det!!!! Vi får hoppas att killarna sparat några nyårsraketer som levereras i motståndarkryssen imorgon!!!!
Laget med Löfing som målvakt spelar sina matcher 12.15 13.15 samt 14.15.
Laget met Bryngel som målvakt spelar sina matcher 12.45 13.45 samt 14.45.
Vi saknar fortfarande en bil från Öckerö... Jag (Peter), Karin, Annika och Katrin är anmälda att köra hittills och vi har plats för 13 killar (15 killar totalt från Öckerö/Hälsö).

Ha det gött
// Tränarna Öckerö IF O-04

TRETTONHELGSCUPEN
2019-01-02 15:07
Hallå gänget
Gott nytt år förresten 🎉🎉🎉
2019 hinner inte mer än börja förrän det är dags att snöra på sig fotbollsskorna och anta vår första utmaning för året!!!
Der är dags för Futsal-cup nere i Särö. Vi samlas nere på hamnplan kl 10.00 för att ta 10.20-färjan (björkögänget tar förslagsvis 10.30-färjan). Ni föräldrar som tänker åka med får gärna höra av er så att vi vet att vi får ihop chaufförer :-)  Gruppspelsmatcherna för det ena laget är 12.15  13.15  och 14.15. För det andra laget 12.45  13.45  och 14.45. Därefter börjar slutspelet och finaler spelas 17.45.
Ta med inomhusskor, matchkläder, ev matsäck och fickpengar.
Vi som åker är: Albin Alex G:son Palm Arvid Elliot Jack Joel Jordan Holger Solbräcke Lucas B Da Silva Ludde Noah Noel Samuel William Bryngel och Löfving + vi ledare :-)
Skulle någon få förhinder vill vi såklart veta det så fort som möjligt...

Ha det gött
// Tränarna ÖIF O-04
Ö-BOLLEN VINTER 2019
2018-12-27 21:13
Hallå gänget
Hoppas ni haft en fin jul allihop 🎅🌲
Äntligen kan vi gå ut med info om Ö-bollen Vinter 2019!!
Speldag blir lördagen den 12/1 (spelschemat inte lagt än).
Eftersom det har anmälts få lag i 04-klassen både på tjej och killsidan väljer vi därför att spela både P-04 och F-04 samma dag. Det blir roligare för alla parter och förhoppningsvis bra tryck på läktarna :-)
Vi har med tre lag i cupen och anmälan kommer ut nu ikväll. 
För att underlätta för Malin som ska göra ett arbetsschema så blir anmälningstiden lite kort... Senast sön den 30/12 vill vi ha svar på kallelsen...

Ha det gött och ha nu ett gott slut på 2018!!!!
// Tränarna ÖIF P-04