Pojkar 04
Guldfest 2017
Pojkar 04
32 spelare och  några till, 3 ledare och Jocke boy. Samtliga älskar fotboll.

Reflektioner 2.0
2018-01-21 18:53
Hallå gänget
Vilka KANONINSATSER killarna gör idag!!!! Det är en fröjd att få vara en del av det här gänget!!!!!
Det räckte nästan ända fram denna gången. Nästa år tar vi sats för att ha båda lagen i final!!!! Eller vad säger ni?
En stor eloge till er föräldrar också som har hjälpt till två helger i rad!!!!! Ni är grymma!!!!!
Dagens facit lyder som följer.....

Lag Vinröd tar sig till A-slutspel med tre segrar i gruppspelet med en målskillnad på 10-2. Tre stabila insatser!!!! I efterföljande A-slutspel vann vi vår första match och därefter åkte vi på dagens första förlust.... Tranemo drog det längsta strået och vann med 4-2.... Snöpligt efter att vi ledde matchen med 2-0.
Men ändå.... En kanoninsats av Vinröd idag!!!!!

Lag Vit inledde med två oavgjorda matcher och ställdes inför uppgiften att spela en "måstevinnamatch" i den tredje gruppspelsmatchen (för att komma till A-slutspelet). Ett taggat lag gick ut på plastgräset och vann med 2-0. Därmed kom vi 2:a i gruppen :-)
I A-slutspelet fortsatte flytet och vi tog oss till semin genom en vinst och en oavgjord!!!!
I semin stod ett bra spelande Näset för motståndet och tyvärr slutade cupäventyret där för oss idag. Förlust med 3-2. Kanonbra gjort av er alla!!!!!!!

I morgon på träningen börjar vi med ett "spelarmöte" där vi kommer att informera om kommande vårsäsong. Samling i hallen mellan 19.15-19.35. Därefter kör vi en lättare träning fram till 20.45ich.

// Tränarna ÖIF P-04

Lagen imorgon!!!!!
2018-01-20 20:22
Hallå gänget
Hur är det man säger?.... Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..... Efter mycket möda, halvsjuka spelare, sjuka spelare och en lång dag på jobbet... Här kommer de iallafall :-) Laguppställningar för morgondagen:
I Öckerö Vinröd spelar Björn mv Melvin (rmv) Elliot Jordan Alexander Arvid Isak O Wilmer Lucas Da Silva Ludvig och David N. Samling 08.00 för detta gänget. Första match 09.00.
I Öckerö Vit spelar Hampus B mv Lucas M (rmv) Hampus E Joel Linus Alfred G Jack Niklas David V Melker Albin och Simon. Samling 09.15 för detta gänget. Första matchen 10.00.
Hoppas jag inte glömt någon nu :-)
Vi ses imorgon
// Tränarna ÖIF P -04
Nu lansera vi ”Tulpanfrossa”!
2018-01-20 14:36

Under vecka 5 & 6 kommer laget kommer att sälja olikfärgade fina Holländska tuplaner i 20 pack!

Vi har fått ett fint inköpspris på 55 kr inkl moms och vi tänker oss ett försäljningspris på 100 kr/ bukett!

Information om försäljningen och material till laget kommer nu under v.4 med start av försäljning v.5 & v.6 med utlämning av blommor mot betalning sker torsdagen den 22 och  fredagen den 23 februari v.8.

Vet man redan nu att man reser på sportlov helgen v.6 är det ju bra att komma igång med försäljningen redan nu till helgen! Om alla säljer minst 10 buketter var tjänar de ca 14800 kr till laget (räknat på 33 spelare).

Tips! Bra om killarna säljer i sina närområden - det kommer att underlätta distributionen:)

Information om antal sålda buketter ska skickas till Madeleine Olevik och blommorna kommer att finnas att hämta torsdagen den 22 i Göstahallen, mer information om detta kommer!

Nu kör vi så det ryker!

”Goals are dreams with deadlines”

Reflektioner
2018-01-14 23:00
Hallå gänget
Då var det halvlek kan man säga.... Den första av två Ö-bollenhelger avklarade!!!! Hoppas ni föräldrar har haft det lika kul idag som vi ledare och spelare. Ett stort tack till er alla för dagens insatser!!!!! Nästa helg tar vi nya tag!!!
Om man skall summera dagens bravader får man nog säga att vi inte hade den turen med oss man behöver för att känna sig helt nöjd.... I alla fall om man får se till hur grabbarna kände sig. Det var ganska många böjda nackar (hängande huvuden) i omklädningsrummet direkt efteråt. Just då....strax efter sista slutsignalen, är de inte så mottagliga för "peptalk". Men det är väl så det ska vara med vinnarskallar :-)
Vi spelade totalt 10 matcher mot motstånd som var ett år äldre än oss och vi var inte utspelade någon enda gång!!!! Som sagt..... Lite får vi allt skylla på otur. I de flesta matcherna vi förlorade var det med uddamålet.
En vinst, två oavgjorda och sju förluster blev dagens facit... Nästa helg tar vi nya tag!!!! Det är den helgen som gäller!!!

MVH Tränarna ÖIF P-04

Ö-bollen 03-helgen
2018-01-13 11:45
Hallå gänget
Nu börjar det närma sig!!! Den första av två Ö-bollenhelger!!!!!
På söndag samlas lag Vinröd kl 08.00 i Göstahallen. I lag vinröd spelar: Lucas M Mv, Elliot, Albin, Linus H, Alfred P, Lucas D S, Wilmer, Isak O, Joel och Alexander. Lag Vinröds första match är 09.00.
Lag Vit samlas kl 09.15. I lag Vit spelar: Melvin mv, Simon, Arvid, Jordan, Samuel, Alfred G, Isac B, Linus och Jack. Lag Vits första match börjar 10.15.

Nu ser vi fram emot två riktigt roliga helger med mycket fotboll :-) :-)

Ha det gött så ses vi på söndag
MVH Tränarna ÖIF P-04