Pojkar 04
29 spelare och  några till, 3 ledare och Jocke boy. Samtliga älskar fotboll.

Träningstrupp
2017-09-18 18:26
Hallå gänget
Vi har fått förtroendet att medverka med våra spelare under en tränarutbildning som ska hållas i Göstahallen. De som ska utbildas behöver en "träningstrupp" de kan köra med under dagen och det är där våra kids kommer in i bilden :-)
Söndagen den 29/10 (första helgen på höstlovet) är dagen som gäller. Start kl 09:30 och förväntad sluttid runt 15:00. Lunch ingår för kidsen.
De efterfrågar en trupp på c:a 15 spelare men skulle intresset vara stort så löser vi det på något sätt. En bokat.se-anmälan kommer ut nu ikväll och då det är ganska snabba ryck har ni fram till nästa fredag (den 29/9) på er att svara.

Info om helgens matcher
2017-09-15 19:49
Hallå gänget

Här kommer lite info om helgens matcher.

På lördag spelar lag Vinröd hemma mot Backatorp IF. Efter att vi fått några återbud (förkylning och annat bös) så har vi nog ändå fått ihop truppen till imorgon :-) Samling 12.30 på Prästängen.
I lag Vinröd spelar: Björn mv, David N, Isac B, Linus, Niklas, Odd, Olle, Wilmer, Lucas M, Alexander, Alfred P och Joel.
Cafevärdar för dagen är enligt schemat Linus och Niklas.

På söndag är det lag Vit som åker iväg till Kållered och spelar "seriefinal". Vi samlas nere vid Henrys senast 11.40 för att ta 11.50-färjan.
I lag vit spelar: Melvin mv, Albin, Alexander, Alfred P, Björn, Elliot, Hampus E, Jack, Jordan, Lucas M, Lucas Da Silva, Noel och Simon.
Chaufförer från Öckerö är enligt schemat Jordan och Elliot.

Detta blir då de sista matcherna med de här konstellationerna :-) Nästa helg har vi stuvat om lite i lagen som ni vet och bokat.se-anmälningar till dessa kommer ut nu i helgen.

Är det så att det blir ytterligare avhopp från helgens matcher är det Karin eller Magnus som ni kontaktar. Lycka till killar i helgens matcher!!!!!

Info matchen imorgon mot Nödinge
2017-09-11 21:55
Hallå gänget
Imorgon är det dags igen... Lag Vinröd åker till Nödinge för sen bortamatch.
Öckerökillarna samlas 18.15 nere vid Henrys för att ta 18.25-färjan. Björkökillarna möter upp på Vimmervi IP runt 19.15. Är det någon från Björkö som behöver ha lift av en Öckeröbil vore det bra ifall ni hörde av er om det. Dagens chaufförer är Arvid och Olle.
Laget imorgon blir då: Melvin mv, Albin, Björn, Isac B, Isak O, Alfred G,Wilmer, Linus, Odd, David V, Olle, Hampus E,Eliot och Jordan.
Efter matchen slänger vi oss i bilarna för att göra ett försök att hinna med 22.10-färjan. Med andra ord...förbered kidsen på att det inte blir någon BK på vägen hem :-)

MVH Tränarna ÖIF P-04
De "nya lagen" i serierna.
2017-09-07 23:16
Hallå gänget
Som ni kanske minns att vi skrev är det snart dags att blanda upp killarna i två nya lag för de sista matcherna i höst. Då har vi spelat fyra matcher i vardera laget med någorlunda samma uppställning. De sista fyra matcherna blir då med det nya gänget. Fr.o.m helgen vecka 38 (den 23 & 24/9) börjar de gälla :-)
I lag Vinröd spelar då Albin, David N, Alfred P, Lucas Da Silva, Joel, Elliot,
David V, Wilmer, Wiggo, Olle, Lucas M, Ludvig och Isak O.
I lag Vit spelar Arvid, Odd, Noel, Isac B, Jordan; Alfred G, Hampus E, Simon; Niklas, Melker, Alexander, Jack, Linus och Björn.
Melvin och Hampus B kommer vi också försöka använda oss av så mycket det går då vi saknar målvakter i truppen....
Ni som är uppmärksamma märker att två hockeykillar har fallit ur truppen jämfört med i våras. Vi önskar Anton och Oscar en bra hockeysäsong och välkomna åter till våren (eller redan i vinter) nästa år!!! TACK FÖR I ÅR!!!

Vi hoppas nu att de "nya lagen" synkar med kör och cafe-schemat. Gör en extra koll och hör av er isåfall.

Referat Öckerö IF - IK Zenith
2017-09-07 22:49
Hallå gänget
Vilken match vi fick se ikväll..... Vår första period var helt outstanding!!!!
Helt vindstilla (men inte direkt myggfritt) gjorde kvällen till en perfekt afton för fotboll.
Vi tog kommandot direkt efter avspark och det dröjde inte mer än tre minuter förrän vi ledde med 1-0. Alexander bröt sig igenom försvaret och i bästa "Ibrahimovicstil" forcerade han in inlägget från högerkanten.... Ett riktigt klassavslut :-) Två minuter senare var det Elliots tur att enkelt rulla in tvåan. Därefter fortsatte vi att ösa på men Zeniths målvakt spikade igen målet för resten av kvällen. Chans efter chans radades upp men inga fler mål som sagt. Zenith stack upp några gånger, speciellt i tredje perioden, och fick utdelning efter en hörna på en av deras chanser. Vinst med 2-1.
Vi tar med oss vårt fina passningsspel till kommande matcher och på träningarna framöver behöver vi nog träna på avslut :-)
Bra jobbat idag killar!!!!!