Öckerö IF 7 manna (Damveteraner)
Välkomna till Öckerö IF 7 manna (Damveteraner).
En veteran har ingen ålder, vi har roligt och rör på oss. Vi är mellan 15 och 100 år.
Med olika mått av rutin. Om du tidigare spelat fotboll och vill sättta bollen i rullning så comealong :0)
Flyttad match, nytt datum 18/9
2018-09-10 16:17

Anmälan match tisd. 18/9 kl.19.00

Samling Prästängen/Ishallen 18.00. Öckerö IF - IF Väster

Gilla på FB = Spelar

Träningar under hösten
2018-09-05 10:12

TRÄNING:
U-plan på onsdagar kl.19:30-20:30

start nästa vecka 12/9 - 24/10.

Anmälan match imorgon tisdag 4/9
2018-09-03 08:00

Anmälan: match tisdag 4/9 kl.19.45

Eriksbergs IF - Öckerö IF

Färja:      18.15

Plan:        Rosenhill 11 (se bild)

Gilla på FB = Spelar

Roligt men tråkigt
2018-09-02 21:52
Öckerö-Velebit 1-5

Pizzan är uppäten, barnen nattade och chipsen är framme. Så nu är det dags för referatskrivande! Jag bytte bort bollnätet mot att skriva referat med ordinarie referatskrivare. Oklart vem som drog vinstlotten🤔

Vi är 10 taggade tjejer som är ute på plan i god tid. Så god tid att vi hinner bli kissinödiga flera gånger om. Blidberg sladdar in fem minuter innan domaren blåser igång dagens drabbning och vi är fulltaliga. Domaren är för övrigt samma som förra matchen, en lagom aktiv och bra domare!

Vi är jättebra och har fina kombinationer i halva första halvlek. Vi pratar och orkar jobba både bakåt och framåt. Detta betalar sig rättvist i ett ledningsmål för oss. Tror det var Josefin Blidberg. Efter målet kan det vara så att vi blir lite bekväma eller trötta eller en blandning av båda två. Velebit kommer hur som helst mer och mer in i matchen och de kvitterar. 1-1 och halvlek.

Vi pratar om att fortsätta på det vi hade i början av matchen. Tyvärr skadar Elin sin fot och vi är ett par som inte orkar hänga med i spelet matchen ut. Vi gör en helt okej match men Velebit är lite bättre, lite snabbare och orkar lite mer. 3 poäng kan jag kanske tycke de var värda även om siffrorna är missvisande. Det rann in ett par mål när vi inte orkar hela vägen hem och de kommer 3 mot 1. Matchen slutar 1-5 och det är alltid surt med stora förluster.

Kul att Josefin Berglund Fredholm är tillbaka, varmt välkommen! Moa är på plats men med kamera istället för fotbollsskor. Hon väntar på en träning innan hon ska va med på match men det är en dålig idé så jag hoppas vi ser dig på plan redan på tisdag!?

Lotta, Therese, Josefin, Elin, Jessica, Maria, Karin, Louise, Felicia och Josefin; bra kämpat idag även om det inte räckte hela vägen! Tack för att vi gör vårt grymma lag så kul att vara en del av! Krya på dig Elin! Vi andra tar nya tag på tisdag!
Jippi!
2018-08-28 22:37

Jippi!!!

Och där vände serien, En serie där vi ligger hyfsat bra till poängmässig men ganska så smådåligt till i målskillnad. Ale United har visst dragit sig ur, man kan undra vad det innebär för oss. I omklädningsrummet försöker vi att dra oss till minnes vårens match mot Ale, men samtliga spelare tittar tomt framför sig utan att få fram en enda minnesbild. Tills vi kommer på att, vi aldrig mötte dem.

Dagens match däremot kommer vi att minnas framöver. Vi värmer upp i god tid, nästan så att man börjar tröttna på det innan domaren blåst igång. I ringen fixar Ida vårt gemensamma laddningsvrål med en inräkning i 1000 decibel likt en mistlur, 1,2,3 Öckerö! Only macarony, Tinnitus Welcome to stay:o)

Matchen startar i ett lite smålugnt tempo där Lindholmen BK faktiskt (tro det eller ej) har fler chanser än oss. Men Lotta the Wall blockerar lugnt och metodiskt varje målchans när deras bollskickliga forward försöker snurra in bollen i mål. Vid sidan av känns det lite som att betrakta en repris i slow motion, fast live. När spelet tickat på i 20 minuter taggar vi till lite mer och tar befälet. Zlatan visar sig från sin bästa sida och skjuter snyggt in 1-0. Fyyy vad orättvist! tycker Lindholmen. Men de är inte laget som deppar ihop, så nu får vi se upp.

Eller också inte, bara någon minut senare stänker Fille in en boll, snyggt placerad i nedre krysset.

Försvaret jobbar på ibland är vi lite tvåa på bollen men ibland är vi också lite etta. Flera gånger ser vi både Karin B och Julia falla ner som understöd när Ida bryter och kliver upp i banan. Tror inte att vi rullat ut bollen på våra kantspelare Therese och Elin så här bra på länge. Blir faktiskt lite stolt över oss alla ändå.

Blidberg som idag äntrar centerpositionen gör det med bravur och bygger upp många och bra anfall, och vi känns faktiskt lite målfarliga med denna kombination av målhungriga spelare, Zlatan, Mini-Zlatan, Louise och Blidberg. Vid ett tillfälle få de igång ett tickitka anfall utan dess like. När det avslutas med skott utanför mål applåderar publiken ändå för så ska man spela boll. Som på ett snöre, domaren som var en av de bättre vi haft skojar till det och ger Blidis ett kort för missat avslut. Men det var så himla kul att se det spelet.

När vi tänt till, börjat snacka och måla så finns det inte så mycket mer att säga om matchen än att ingenting kan stoppa oss en kväll som denna. Jo… möjligen myggen som återvänt efter en lång semester på annan ort. Men om någon befann sig i närheten av Prästängen ikväll så kunde ni höra Zlatan överrösta myggen med att högljutt fira segern med ett jungelvrål. Jippi yayayjippijippi yay!

Det var roligt att spela och roligt att få vinna.

Tis 18/9 19:00
Tis 4/9 19:45