ÖCKERÖ IF
OMTANKE, GLÄDJE & GEMENSKAP
F-07/08

Välkommen till Öckerö IF F07/08!

Matchen på Rörö på lördag
2022-07-14 09:58

Hej

På lördag är det match mot Kusasa Stars på Rörö. Vi samlas 12.15 på Burö och åker 12.25 färjan för att sedan gå till planen på Rörö. Kom ombytta och ha med er egen vattenflaska.

För er som inte anmält er men upptäckt nu att ni kan får gärna sms mig på 070-7889409 eller maila mig johkar0423@gmail.com om ni vill åka med.

Vi vet inte riktigt vilken färja vi tar tillbaka men vi återkommer om det.

Extra: Om ni vill ha lite sommarträning så är ni välkomna på träning ikväll, torsdag klockan 18.30 och på söndag klockan 16.00. Då är det förberedande träningar inför Gothia men roligt om även sådan som inte ska spela Gothia kommer.

Johan

Gothia och match mot Kusasa Stars
2022-06-26 18:19

Anmälan till matchen mot Kusasa Stars är förälngd. Så ni som inte har svarat gå in och svara så att vi får ihop ett lag till denna intressanta match. Tänker att det blir ett blandat lag av 07/08 och 09 spelare.

Anmälan till Gothia är nu stängd. Om man vill ta chansen och missat att anmäla sig så går det bra att maila till mig på johkar0423@gmail.com eller höra av sig på 070-7889409. Spelschemat finns nu och det är inte ofta man får chansen att möta ett isländskt lag på ÖIS gården och ett amerikanskt lag på en av huvudarenaorna på Heden.

Johan Karlefjärd

Möjlighet att spela Gothia
2022-06-23 08:36

Hej

Den 17 - 23 juli spelas Gothia Cup i Göteborg (första matchdag är 18 juli). Öckerö IFs 06 lag har spelat den en gång förut och vi tyckte det var fantastiskt roligt. Vi anmälde oss då tll att spela den igen för två år sedan men på grund av pandemin blev den inställd. Så nu efter två års pandemi och lite köande så har 06 laget fått en plats igen. Vi vill gärna att så många från 07/08 laget som möjligt är med och får vara med om upplevelsen att spela Gothia och delta i Gothia.

Gruppen kallas G16 så det är inte juniorlag vi möter utan flickor som äldst är födda 2006. Denna gång kommer vi att bo hemma men vi kommer under dagarna när vi inte spelar hitta på olika saker att göra och tillsammans åka och titta på andra lag som spelar. Bland annat spelar Björkö i G15 gruppen så dom kan vi åka och heja på om vi hinner.

Jag flyttar över er som anmält er till den anmälan som ligger för 06-laget. Sedan får ni som inte svarat på den anmälan som fanns en chans till att svara. Om ni som skrivit att ni inte kan får höra av er om ni kan eller ångrar er.

Vi kommer med ett mer detaljerat program lägre fram. Det vi vet än så länge är att vi möter ett amerikanskt lag, ett isländskt lag och ett lag från Uppsala i gruppspelet.

Johan Karlefjärd

Domare
2021-04-15 10:46

Alla spelare i Öckerö IF som är födda 2006 och 2007 ska gå domarutbildning. Den är nu på onsdag den 21 april klockan 18.00. Den är digitalt och ni anmäler er via denna länk https://forms.gle/fnpv8UUMuAbeW2Qz5 .

Alla går utbildningen även om man inte vill vara domare i framtiden.

Tränarna

Massor av träning
2021-03-22 21:38

Träning, träning och ännu mer träning. Många träningar blir det i väntan på att få spela matcher. Än så länge så vet vi inte när matcher och serier kommer igång men så klart hoppas vi som alla andra att det snart blir bättre så vi kan återgå till normala rutiner.

Även denna vecka finns det möjlighet till tre träningar. Tisdag och torsdag inne i Göstahallen och onsdag ute på ungdomsplan. Det är fortfarande lite kyligt ute så tänk på att ha bra med kläder på er på onsdag. Ni ser träningstiderna i kalendern.

Välkomna!

Tränarna