Välkomna till Öckerö/Hälsö juniorer
Förmodligen ett av Göteborgs norra skärgårds bästa juniorlag
Inget skönspel men 3 pinnar
2017-09-14 11:51
Matchen mot Sjövalla/Mölnlycke blev inte den bästa från våran sida men 3 sköna pinnar blev det ändå, vi börjar med uppvärmningen där inte mycket stämde i passen, blev lite orolig att det skulle tas med ut på plan men vi skärpte till oss och försökte rulla runt och hitta instick till anfallet men allt som oftast blev dom för hårda och stack ifrån vårat anfall.
backlinjen spelade stabilt och Ali i mål fick inte jätte mycket att göra och det han fick på sig fixade han fint.
1-0 kom efter ett snyggt anfall på höger kanten där Jacob löpte loss och slog in den till Jonte som halvmissade men bollen gick istället till Aligol som enkelt kunde sätta bollen i mål.
Andra halvlek såg bättre ut, S/M skapade nästan inget och vi kom igenom några fler ggr än i första, Jonte kunde sätta 2-0 efter att ha slitit sig loss på vänster kanten och bombade in bollen i maskorna, Jonte kom igenom fler ggr men blev han inte nedsparkad så kom han lite ur läge och lyckades inte riktigt få till det sista.
Verkar som det var lite svårt underlag idag för vi lyckades inte få riktig kontroll på bollen och missade många enkla pass, vi tar med oss de 3 poängen som vi ändå var värda och siktar in oss på nästa match som är mot Azalea/GFF 23/9 på hemmaplan.
Match Onsdag mot Askim
2017-09-05 06:04
Samling 18.30 på Prästängen för Ali, Gröndahl, Noah, Arne, Linus, Hannes, Mosehn, Omid, Aligol, Lukas, Jacob, Asad, Mohamed, Jonte, Mahdi,
Serie start höst
2017-08-24 06:23
Match mot Mölnlycke på Djupedalsplan B Konstgräs kl 16.00, samling på plats 15.00 för Ali, Mosehn, Gröndahl, Noah, Hannes, Linus, Omid, Jesper, Jonte, Arne, Mohammed, Asad, Aligol.

Vi avvaktar med Lukas och Jacob till Lördag och ser hur det verkar då.
Bra genrep inför Gothia
2017-07-12 09:47
Blev en bra match mot Hovås/Billdal som leder serien ovanför våran (2). Tycker att vi står väldigt bra med backlinjen som inte släpper igenom några jätte farliga lägen, mitten dominerar och håller bollen inom laget och fördelar fina bollar ut på kanterna, anfallet ställer om bra från försvar till snabba kontringar som blir farliga. Vinst med 2-1 tycker jag var helt rättvist resultat
Vi fortsätter med träning på torsdag kl 17.00 innan Gothia Cup äventyret drar igång.
Vinst nr 8
2017-05-29 10:52
Efter regn kommer sol och så blev det idag både vädermässigt och spelmässigt,
riktigt varmt när solen kom fram och fukten gick ur backen.
Dagen till ära hade vi fin besök av tidningen Offside som håller på med ett reportage om vårt fantastiska lag, spännande att se när dom är klara.
Som dom senaste matcherna så börjar vi inte speciellt bra, passningarna sitter inte på foten och stressigt när vi har bollen, Näset spelar dessutom riktigt bra och vårdar bollen, backar hem så att vi har svårt att ta oss igenom deras duktiga backlinje, Näset tar också ledningen välförtjänt efter ett snabbt anfall.
Vi tar tag i matchen ju längre tiden går och kommer upp i några halvfarliga lägen, mest på våra fasta situationer, Aligol lyckas skuta in bollen till 1-1 strax innan halvtidsvilan.
Halvtid och vatten påfyllning i värmen, vi snackar om att koncentrera oss i passen och inte sätta för hög press utan ta Näset strax innan våran planhalva, mer rörelse för att göra sig spelbar och detta tycker jag killarna gör bra i andra.
Jag missar tyvärr målet till 2-1 när vattenflaskorna behöver fyllas men det är Aligol som skallar in en hörna får jag höra och matchen känns som vår, vi skapar flera farliga lägen med Jontes friläge som det bästa, vår backlinje släpper inte till några större farligheter och innermitten äger plan, Mosem i sin första match som målvakt gör inga misstag och spelar väldigt kyligt, nästan så att Jag och Andreas tappar andan ibland.

Extra + till hela backlinjen som inte släpper igenom Näset speciellt ofta.
Extra + så klart till 2 måls skytten Aligol

Nästa match är på nationaldagen 6/6 kl 15 mot Warta hemma på prästängen