Välkomna till Öckerö/Hälsö juniorer
Förmodligen ett av Göteborgs norra skärgårds bästa juniorlag
Träning Tisdag 16 Jan...Gösta H kl.19.15
2018-01-16 12:18

Dagens träning flyttad in till Gösta Hallen....

samt ny Tid : 19.15.. !!

Pga snön....

// Tränarna

SÄSONG UPPSTART 2018...
2018-01-02 12:40

Så var det äntligen dax för att starta upp säsongen 2018.....


Vi drar igång på Tisdag 9 Januari kl. 18.30 Prästängen 9m...

Så alla nya och "gamla" spelare välkomnar vi, så ses vi senast 18.15 i omklädningsrummet..


Övriga tider och dagar, se kalendern.


Välkomna ...

Janne och Lena samt Emil.

Perfekt avslutning
2017-11-12 11:24
Roligt att nästan alla kunde komma på våran avslutning för året och gott med en Sverige vinst.
Efter omröstning av vissa kategorier under kvällen fick vi lite vinnare och dessa var:
Träningsligan 1. Asad 85% 2. Omid 84% 3. Jacob 79%
Målligan: 1. Aligol 15 mål. 2. Jonte 14 mål. 3. Jacob 11 mål.
Klenaste gubben: Felix :-)
Störst utveckling: Ali
Glömskast/snurrigast: Mahdi
Bäst kompis: Omid
Snyggast mål: Lukas
Råast: Arne
Årets spelare: Noah

Vi kunde även presentera 2 nya tränare till nästa år och dessa är Janne som kommer från Torslanda och Lena som även hon kommer från Hisingen med Allsvenska meriter som spelare. vi hoppas även göra klart med någon mer som hjälptränare.
Jag och Andreas tackar för oss, får säga att vi haft ett fantastiskt roligt år, roligt att se eran utveckling och kämparglöd fortsätt med det så kommer ni ha många roliga år inom fotbollen.

Andreas & Magnus
Avslutning på Fredag
2017-11-06 16:05
På fredag är alla juniorer som spelat under året välkomna på avslutnings middag med landskamp på strandbaren, samling 19.00 med något blågult på sig.

Om ni inte kan vill jag veta detta senast onsdag (Magnus) för att kunna avboka.

Olika priser kommer delas ut under kvällen för olika prestationer.

Ni som är inbjudna är:
Samuel, Koffe, Ali, Mohsen, Gröndahl, Hugo, Jesper, Jonka, Arne, Adam M, David, Felix, Ludwig, Hannes, Jacob, Aligol, Omid, Sunkan, Mohamed, Asad, Erik, Lukas, Jonte, Mahdi, Noah, Andreas och Magnus

Klädsel: Vi är svenska fans allihopa

Varmt välkomna

Tufft derby
2017-10-23 18:45
Som vanligt när vi skall ut och spela så regnade det denna dag och vi som hade hoppats på storpublik.
känndes i omklädningsrummet att det var något extra med denna matchen lite mer laddad stämning men ändå inte överladdat.
När matchen börjar så tittar jag upp på läktaren och ser till min förvåning att det nog är lite över 100 i publik, inte dåligt för en junior match i div 3.
Matchen börjar bra för våran del vi har bollen mest och rullar runt fint, skapar inga jätte lägen men det känns ändå som att vi har det under kontroll och som så ofta när man känner sig lugn så kommer en kontring och 0-1 är ett faktum, vi visste innan matchen att Hönö är hyper farliga i sina omställningar och nu fick vi bevis på det, 5 min senare blir Mahdi fälld i straffområdet och domaren blåser straff Jacob gör inget misstag utan sätter 1-1, Hönö börjar komma in i matchen mer och alltid farlige Simon sätter 1-2 efter att precis blivit inbytt.
Matchen böljar nu lite fram och tillbaks vi har några fina lägen men står inte Hertz ivägen på något konstigt sätt (grym enhands räddning) så missar vi mål, tillslut spelar Noah fint fram till Jacob som från höger sidan trycker in 2-2 detta var vi verkligen värda.

I halvlek pratar vi om att ha mer fart i spelet och inte slarva i passningar, mer rörelse för att göra det jobbigare för Hönö killarna.
Andra börjar med övertag från våran sida men Hönö kontrar några ggr och Carl får några chanser som Ali räddar fint, efter lite missförstånd i backlinjen lyckas Hönö ytterligare en gång ta ledningen till 2-3, vi har nu spelet mest hela tiden och skapar flera chanser men lyckas inte sätta bollen i mål, när det återstår 20 min går vi ner på en 3 backslinje och sätter upp Erik och Jacob på topp med Aligol och Jonte på var sin kant och vi lyckas tillslut trycka in bollen till 3-3 då Aligol står på rätt plats som så många gånger förr. Erik får ett kanon läge men blir fälld men domaren vågar inte blåsa för ytterligare en straff.
Domaren lägger till 3 min efter att Gröndahl och en Hönö kille skallat ihop och när det återstår 1 min kommer Jacob helt fri men skuter mitt på Hertz som räddar. 3-3 och en rolig match med många lovande spelare i båda lagen, ser ljust ut för framtiden i Skärgården KUL.

Tack till båda lagen och publiken som gjorde det till en rolig och spännande match precis som ett derby skall vara.

Nu återstår bara en match innan vi tar ett litet höstlov, Söndag borta mot enda laget som lyckats vinna över oss i år Kungsladugård.