ÖCKERÖ IF
F-11/12

Tider för träning
2021-04-15 11:18

I tisdags fick flera av spelarna sina matchkläder. För er som inte var där så ordnar vi det senare. Kläderna ansvarar ni själva för och ser till att dom är med när det är matcher. I övrigt försöker vi att undvika att använda matchkläderna vid träning så att de inte slits i onödan.

Efter som inte onsdagen var någon bra träningsdag så har vi bytt till tisdagar så vi tränar på tisdagar mellan klockan 17.30 - 18.45 på ungdomsplan och börjar med det redan nästa tisdag. Ni ser tiderna i kalendern.

Om ni vill komma i kontakt med mig så gör ni det på johkar0423@gmail.com eller 070-7889409.

Påminner om föräldramötet på måndag klockan 19.00. Jag kommer använda Google Meet som plattform.

Onsdagar, matchkläder och föräldramöte
2021-04-08 14:20

Har fått till mig att onsdagstiden krockar med lite andra aktiviteter. Vi stryker onsdagarna så länge och tar tillbaka våran tid på tisdagar inne i Göstahallen några veckor till, så får jag försöka hitta en bättre tid för tränignen som skulle varit på onsdagar.

Nu på tisdag är det viktigt att så många som möjligt kommer till träning då vi ska prova matchkläder. Alla spelare kommer att få låna ett eget matchställ som man själv ansvarar för.

Inför att vi ska börja spela så tänkte jag att det är bra om vi har ett föräldramöte. Eftersom det är som det är så kommer mötet vara digitalt. Mötet kommer ske via Google Meet och jag lägger ut länk till mötet samma dag som mötet är. Mötet är måndagen den 19 arpil klockan 19.00 och det tar nog inte så lång stund.

Träningar och matcher
2021-04-07 16:48

Nu har vi fått tiderna för seriematcherna. Ni ser tiderna i kalendern för när det är matcher så se till att inte boka in för mycket aktiviteter på lördagar framöver. Det är 8 lag i serien så det blir 7 stycken seriematcher under våren.

Eftersom vi inte kan spela några träningsamtcher innan serien så hoppas jag att vi blir många på träningarna de kommande veckorna så att vi kan spela 7-manna ordentligt innan det är dags för match.

De tärningstider som gäller är onsdagar 18-19 och fredagar 17-18.

Ingen träning imorgon tisdag
2021-03-29 16:29

Då flera av de klasser som spelarna kommer ifrån är med i smittspårning så ställer vi in morgondagens träning och startar träning igen efter påsklovet.

Lite information
2021-03-28 16:28

På tisdag den 30 mars kör vi träning som vanligt inne i Göstahallen klockan 16.45 - 17.45. Sedan tar vi lite träningsledigt över påsk och påsklovet. När träningarna drar igång igen som kommer det att vara utomhus. Vi har fått onsdagar och fredagar som träningsdagar. Vet att onsdagen är en dålig dag att träna för många så ska se vad vi kan göra för att få en annan tid. Jag lägger tiderna i kalendern.

Tjejerna har frågat om när första matchen blir och som det ser ut nu sår får vi inte spela några matcher. Naturligtvis hoppas vi att läget ska bli bättre snart så att vi kan få börja spela matcher.

Det är bra fart på träningarna och vi fokuserar mycket på teknik och passningar.

Alla är välkomna att spela fotboll som om ni känner någon som är född 2011 eller 2012 som är nyfiken på fotboll så är det bara att ta med dom till träningarna.

Mina kontaktuppgifter finns under fliken kontakt.

Vi blir fler
2021-03-14 12:13

Vi blir allt fler på träningarna vilket är väldigt roligt. Barnen födda 2012 är många på sina träningar och de har tränat flickor och pojkar tillsammans. Vi har erbjudit att de tjejer som vill som är födda 2012 kan få träna med oss. Vi hoppas att det blir bra i längden och stämmer överens med hur de äldra lagen är indelade 07/08, 09/10 och så 11/12 tänker vi.

I seriespel har vi anmält ett lag i 2011 serien och ett lag i 2012 serien så det kommer finns gott om matcher att spela för tjejerna. Än så länge så gäller dock restriktionerna att inga matcher får spelas så nu hoppas vi att läget har blivit bättre lagom till att serierna ska börja.

För 2011 har vi fått vilka lag som ingår i serien så några nära grannar finns i serien som Hönö, Torslanda och Hjuvik men också lag lite längre ifrån som Ytterby och Nödinge. Ska bli kul när det kommer igång.

Hör gärna av er om ni vill hjälpa till med något runt laget, så som till exempel lagkassa eller någon kring aktivitet för spelarna. Jag skulle också vara tacksam om någon kunde tänka sig att hjälpa till vid någon träning. Det finns äldre spelare i de andra lagen som kommer kunna hjälpa till så småningom men just nu får vi inte blanda för mycket så de får hålla sig till sina träningar. Framförallt skulle det vara bra om någon hade nyckel och kunde ta någon träning om jag behöver vara borta.

Träningar som vanligt i veckan

Start, 11/03 11:19
Start, 04/03 11:12