Matchnummer: 060240103
Samling:14:00
Förlust 1-6 hemma mot Solängen
2020-09-21 19:48
Hemmamatchen mot Solängen började killarna bra första kvarten, men ingen utdelning framåt. Solängens första chans dök upp efter knappt tjugo minuter efter en långboll som gjorde att de fick ett friläge och satte 0-1. I slutet av första halvlek fick de två straffar och satte båda. 0-3 efter första halvlek.

Andra halvlek startar inte bra och de gör tre mål till (två självmål som styrs in) på en kvart. Jack reducerar till 1-6 med tjugo minuter kvar av matchen och det resultatet står sig matchen ut. Inte en av våra bättre matcher, men vi får ta med oss det vi gör bra och lära oss av misstagen.