Värdegrund Öckerö IF
I Öckerö IF visar vi omtanke, delar glädje och gemenskap.
Vi är trygga med varandra och visar ömsesidig respekt.
Tillsammans utvecklas vi sportsligt och socialt.

Styrelsekonferens på Knippla
2018-04-15 14:16
I fredags åkte styrelsen till Knippla för ett dygn ihop med diskussioner och umgänge.

Vi började med incheckning på Knippla vandrarhem där vi fick lite fika och fortsatte sedan ner till mötes lokalen som var i sjöboa. Alla hade med sig ett personligt mål för året och ett föreningsmål som man vill att vi skall uppnå eller påbörja under året, det blev många bra tankar och diskussioner under eftermiddagen i dessa ämnen.
Vi bildade också 3 arbetsgrupper/utskott som vi kommer bygga upp under året, det blev en underhållsgrupp en eventgrupp och en stödgrupp för våra lag, mer vad som kommer ingå i dessa jobbar vi vidare med under uppbyggnaden av grupperna.
Kvällen avslutades med middag där Martin skötte grillandet med stöd av Kristine, Malin och Camilla fixade gratäng med tillbehör, tävlingarna höll till i Vejlers bo och bestod av Quiz om Göteborg, biljard och dart, vinnande lag blev Pille, Kristine och Martin efter utslags frågor.

Lördagen startade med en promenad runt Knippla där Malin och Stig berättade vem som bodde var och lite därtill, frukost och utcheckning innan vi drog igång mötet igen.
Frågorna och diskussionerna för dagen handlade mycket om ekonomi, medlemmar, seniorlag och framtiden mm.

Får tacka alla för ett mycket bra dygn med många givande diskussioner och framtids visioner som vi skall genomföra ihop i världens bästa förening.

//Magnus
Profilkläder utprovning
2018-04-11 14:51
Hej alla!

Behöver ni nya, eller har era träningkläder blivit för små?
Nu kan ni komma hit och prova och beställa era träningskläder, vårjacka, regnkläder!!
Onsdagen den 25 april mellan klockan 18:00-20:00 i restaurangdelen i Göstahallen.

Välkomna!

Vill man smyg-titta följ länken nedan!

Anmälan öppen Öckerö IFs Fotbollslekis vecka 27
2018-04-06 09:20
Anmäl via blå anmälantext: Anmälan (högerklicka och öppna länk i ny flik).

Vecka 27, måndag-torsdag (3-6 Juli) är det dags för årets Fotbollslekis på Prästängens A-plan.
Fotbollslekis välkomnar tjejer och killar 3-6 år (födda 2012-2015).

Varje spelare får en T-shirt, boll och vattenflaska och en fantastisk fotbollsupplevelse med våra utbildade ungdomsledare!

Tider:
Måndag - Torsdag 17.00-18.00
Måndag den 3 juli önskar vi att ni kommer från 16:00 för att hämta ut spelarens T-shirt, boll och vattenflaska!

Kostnad:
1 Barn 350: -
2 Barn 500:-

Sista anmälnings dag:
Måndag den 4 Juni.

OBS! Anmälan är inte bindande förrän avgiften finns på Öckerö IF:s konto, bankgiro 309-9447, märk med barnens namn.

Nyheter från våra grupper
A-lag, 24/04 15:51