ÖCKERÖ IF
OMTANKE, GLÄDJE & GEMENSKAP

Bli medlem i Öckerö Idrottsförening
Välkommen till Öckerö IF!

I Öckerö IF visar vi omtanke, delar glädje och gemenskap.
Vi är trygga med varandra och visar ömsesidig respekt.
Tillsammans utvecklas vi sportsligt och socialt.

På denna hemsida hittar du allt du behöver veta om Öckerö IF och våra lag! Välj laget du söker efter i toppmenyn för att hitta matcher, truppen, resultat mm.
2020-12-22 09:43

Göstahallen stängd tills vidare
2020-12-19 09:55
Igår 18 december kom regeringen med nu skärpta restriktioner för att minska smittspridningen.
En av restriktionerna som kom var att all verksamhet som inte är nödvändig och som sker i kommunala, regionala eller statliga lokaler ska omedelbart stängas ned.
Öckerö IF´s styrelse har därför beslutat att även Göstahallen kommer stängas ned för att hjälpa till med att minska smittspridningen. Alla taggar kommer spärras tills dess att vi öppnar upp hallen igen.
Ni som är aktiva i ett lag och som skulle starta upp träning igen efter helgerna kommer få mer information gällande detta från era ledare.

Styrelsen Öckerö IF

Felicia och Hampus i årets Göteborgselva
2020-12-01 13:53
GP har utsett årets startelva i damer div 2 och herrar div 3 och från Öckerö IF finns Felicia Gillholm och  Hampus Nilsson med. Om Felicia skriver man bland annat "Hon har ett bra huvudspel, bra spelförståelse och en fin uppspelsfot" om Hampus nämner man "bidrar med mycket fart men är också mogen och smart i sina löpningar.

Grattis båda två till denna fina utmärkelse!

Köp er gran hos Robertho och stöd Öckerö IF
2020-11-26 10:57
I år är ju ingenting som vanligt, inga lussetåg, inga julmarknader, inget "Jul i Göstahallen"
Men nästan som vanligt är att du kan stötta Öckerö IF genom att köpa din julgran, skillnaden är att vi inte tar upp någon beställning och vi finns inte vid Göstahallen. Istället köper ni julgranen hos Robertho utanför Hemköp Hönö söndagen den 13/12 och säger att ni stöttar Öckerö IF, då tillfaller 100:- Öckerö IF.
Så planera in ert julgransköp på Luciadagen och stöd samtidigt Öckerö IF och stort tack till Robertho Settergren för din sponsring.
Grattis Ture!
2020-11-20 17:55
Grattis säger vi till Ture som i dagarna fick ett A-lagskontrakt med BK Häcken. Ture är född 2001 och hann och spela med Öckerö IF A-lag innan han började i Häckens juniorverksamhet. Bra jobbat och lycka till önskar din moderförening.
Nyheter från vår verksamhet
F-11, 17/01 17:09