ÖCKERÖ IF
OMTANKE, GLÄDJE & GEMENSKAP

Välkommen till Öckerö IF!

I Öckerö IF visar vi omtanke, delar glädje och gemenskap.
Vi är trygga med varandra och visar ömsesidig respekt.
Tillsammans utvecklas vi sportsligt och socialt.

På denna hemsida hittar du allt du behöver veta om Öckerö IF och våra lag! Välj laget du söker efter i toppmenyn för att hitta matcher, truppen, resultat mm.
Nyheter i vårat herrlag
2020-01-09 18:44
Ivan, Jesper, Wilmer och Axel

Många undrar vad som händer i våra seniorlag, här kommer lite roliga nyheter från herrlaget.

Ny assisterande tränare:

Ivan Ottordahl som i flera år spelade på elitnivå både i GAIS och Frölunda, han arbetade även inom Häckens organisation en period. Känns riktigt kul att Ivan kommer att hjälpa till i laget i år med all sin erfarenhet.

Nya spelare:

Jesper Olofsson -91 som kommer hem till Öckerö igen efter några år i GFF där han även var kapten förra året, roligt att Jesper kommer hem igen och blir en viktig kugge i detta unga lag.

Wilmer Simonsson -99 som varit en ÖIS spelare i några år men var förra året utlånad till Torslanda IK, ska bli intressant att se honom i den vinröda tröjan igen med sitt spelsinne och lugn.

Axel Forslund -99 kommer från Torslanda IK och innan dess var han med i Utsiktens U-19, efter några träningar inomhus med laget kan man verkligen se att han kommer tillföra laget mycket, stor, stark, teknisk, blir spännande att följa framöver.

Lycka till killar!

Ja detta kan bli ett roligt år i div 3 och vi ser fram mot att följa lagets utveckling, hoppas att ni alla supportrar kommer och stöttar i alla väder.

Vinnare i gissa vikten på tomtesäcken
2019-12-19 10:24
I lotteriet där man kunde vinna en hel säck med julklappar genom att gissa hur mycket säcken vägde har en vinnare korats. Säcken vägde 8492 gram och närmast var William Dahlen som gissade på 8545 gram.

Grattis säger vi till William
Beställ en gran och stötta Öckerö IF
2019-11-20 15:05

Beställ er gran till jul av Öckerö IF så går 100:-/per gran till ungdomsverksamheten tack vare Robertho Settergren som är en av våra partners. Vi nätar in din gran så det blir lättare att få hem den i bilen eller cykelkorgen.

Beställningen görs genom att klicka här. Eller skicka ett mail till malin.andersson@ockeroif.se

Granarna kostar

Vanlig gran     350:-

Kungsgran      550:-

Granarna hämtas i samband med Jul i Göstahallen 15 december från klockan 15:00.

Välkomna på Jul i Göstahallen
2019-11-19 08:43
Beställ din julgran och stöd Öckerö IF, beställ genom att klicka här eller maila till malin.andersson@ockeroif.se
F04/05 seriesegrare
2019-10-24 14:03
Här kommer en härlig bild på våra F04/05 som firar att de blev seriesegrare! Vinst igår med 5-2 mot Hovås/Billdal och 15:e raka segern. Grattis tjejer ni är grymma!
Nyheter från vår verksamhet