ÖCKERÖ IF
OMTANKE, GLÄDJE & GEMENSKAP

Bli medlem i Öckerö Idrottsförening
Välkommen till Öckerö IF!

I Öckerö IF visar vi omtanke, delar glädje och gemenskap.
Vi är trygga med varandra och visar ömsesidig respekt.
Tillsammans utvecklas vi sportsligt och socialt.

På denna hemsida hittar du allt du behöver veta om Öckerö IF och våra lag! Välj laget du söker efter i toppmenyn för att hitta matcher, truppen, resultat mm.
Uppstart flickor födda 2011
2020-10-15 11:06

Nu startar vi träning för flickor födda 2011. Första tillfället är 3/11 klockan 16.45 - 18.00 i Göstahallen .

Eftersom det är en nystart av ett lag så är det ett utmärkt tillfälle att börja spela fotboll för dom som tidigare inte har provat.

Johan Karlefjärd, kommer ansvara för träningarna, Johan har varit tränare för flickor födda 2005 och 2006.  Om någon mer förälder är intresserad av att hjälpa till så får ni gärna höra av er.

Hjärtligt välkomna!

Drop-in fotboll för pojkar och flickor födda 2015
2020-10-05 11:38
Välkomna alla barn födda 2015 på drop-in fotboll. Vi kommer ha ett liknande koncept som vi kör vid fotbollslekis på fredagmorgon. Vi öppnar upp Göstahallen och barnen får springa, sparka och leka av sig. Ingen tränarledd fotboll med närvaro utan det är ni föräldrar som "styr" upp med kanske en hinderbarna eller fotbollsmatch.

Så välkomna alla barn födda 2015 till Göstahallen på tisdagar mellan 16:00-17:00. Vi startar redan imorgon den 6/10 så sprid gärna informationen.

Ingen träning idag 29/9 för PF2014
2020-09-29 11:39
En påminnelse om att det inte är träning idag för PF2014. Vi målar i Göstahallen, men nästa vecka ses vi igen!
Öckerö IF klubbprofil 2020
2020-09-08 17:05
En liten påminnelse om att vi inte har utprovning av träningskläder och klubbprofilkläder i år, utan ni beställer detta själva via www.stadium.se/foreningar/1450351

Vi har tillsammans med Stadium och Nike tagit fram klädprofilen för säsongen 2020. Den stora nyheten är för dig som medlem i Öckerö IF är att du nu kan handla direkt på stadium.se. På stadium.se/foreningar ( direktlänk: www.stadium.se/foreningar/1450351 ) kan du som medlem köpa föreningens utvalda kollektion av tränings- och fritidskläder. På ett enkelt och smidigt sätt kan ni beställa dessa kollektioner och få dem tryckta med föreningslogga och initialer.

Ni betalar direkt i webshoppen och får välja om ni önskar få produkterna skickade hem eller till närmaste postombud. Inom en vecka har du din beställning till valfritt leveransställe.

Vid eventuella frågor kring din order kontaktar du Stadium kundservice på 0771 – 499 49

Publik på matcher
2020-08-27 11:23
"SvFF publicerade den 10 augusti uppdaterade riktlinjer för svensk fotboll under coronapandemin. Att notera särskilt är att det öppnas för att förening i vissa fall kan släppa in publik om max 50 personer, främst inom bredd- och nivåerna under elitfotbollen"

Öckerö IF har beslutat att ta in publik på matcher. Prästängen kommer vara avspärrat och området innanför avspärrningarna räknas som arenan. Inom dessa avspärrningar gäller restriktioner om 50 personer där avstånd ska hållas om man inte tillhör samma familj.

För att få detta att fungera på bästa sätt kommer vi göra följande:

• Allt inträde sker från Prästängens parkering.
  • De som har betalt säsongskort för seniorermatcher kommer ha företräde till dessa 50 platser.          Detta gäller 16 personer som behöver vara på plats senast 15 minuter innan matchstart.
  • För övrig publik så släpper vi in 34 personer, 15 minuter innan matchstart släpper vi in ytterligare publik beroende på hur många med säsongskort som kommit.

Tänk på att hålla avstånd och var rädda om varandra!

Öckerö IF

Nyheter från vår verksamhet