ÖCKERÖ IF
OMTANKE, GLÄDJE & GEMENSKAP

Bli medlem i Öckerö Idrottsförening
Välkommen till Öckerö IF!

I Öckerö IF visar vi omtanke, delar glädje och gemenskap.
Vi är trygga med varandra och visar ömsesidig respekt.
Tillsammans utvecklas vi sportsligt och socialt.

På denna hemsida hittar du allt du behöver veta om Öckerö IF och våra lag! Välj laget du söker efter i toppmenyn för att hitta matcher, truppen, resultat mm.
Köp din gran hos Robertho och stötta Öckerö IF
2021-11-30 08:44

Även i år så kan ni stötta Öckerö IF genom att köpa er gran hos Robertho.

Robertho odlar själv granarna i Lindome och Tidaholm så det är verkligen närproducerade.

Planera in ert granköp till söndagen den 12/12, säg att ni stöttar Öckerö IF så går 100:- per såld gran till föreningen. I år står man utanför Olinders på Hönö så välkomna dit den 12/12

Gå in på länken och läs om hur livet är som julgransodlare:)

Uppstart för pojkar och flickor födda 2015
2021-09-02 14:00

Öckerö IF bjuder alla föräldrar och barn till en uppstart av fotboll för barn födda 2015.

Tisdag den 7 september kl 17:00 kör vi första träningen i Göstahallen.

21 september klockan 17:00 kommer vi ha ett möte för alla föräldrar i restaurangen.

Välkomna!

Öckerö IF

Ingen match för damlaget idag
2021-08-31 15:38

Damerna har tvingats lämna WO till dagens match i Svenska cupen pga väldigt många som är krassliga.

GDFF kunde inte spela någon annan dag innan 9 september därför fick det tyvärr bli WO.

Cupvinst i Skara för F06
2021-08-09 11:21

Som start på höstsäsongen valde Öckerös F-06 lag att åka på cup till Skara. Torsdagen var det avresa och hela fredagen var det besök på Skara sommarland. På lördagen hade laget hela fyra matcher att ta sig an. Efter en rivstart med 5-0 i första matchen så rullade det på med vinster 3-0, 6-0 och 2-0. Med vinsten i gruppen så spelade laget till sig sovmorgon och en semifinal klockan 13.00 på söndagen. Det var välbehövligt efter 4 matcher på 50 minuter vardera. I semifinalen kom vilan väl tll pass och motståndarna som fått spela kvartsfinal innan orkade inte stå emot och matchen slutade 6-0 till Öckerö.

I finalen väntade Skogstorps GOIF som gått lika starkt som oss fram till finalen. Lagom till att finalen skulle börja tornade mörka moln upp sig runt arenan och det hördes avlägset muller. Matchen drog igång och Skogstorp lyckdes göra 0-1 efter 10 minuter. Sedan vaknade laget till lite och vi fick igång lite spel och anfall men efter 17 minter bryts matchen på grund av åska. Efter 30 minuters väntan tilldelas båda lagen seger i cupen och flickor -06 inleder sin sista höstsäsong innan juniorfotboll väntar med en skön cupseger.

Vi ledare är mycket stolta över lagets agerande under hela cupen både på och utanför planen. Grymma representanter för Öckerö IF allihop. Vi ledare tackar också alla föräldrar som hjälpt till under dessa dagar.

Jill, Johan och Svempa

Lotteri Skärgårdscupen
2021-07-12 10:49

Finns en vinst som inte blev hämtad i lördags. Du som har en lott med nummer U155 har ett presentkort från Strandblomman att hämta. Hör av dig till malin.andersspn@ockeroif.se eller 0739-640010 om du har vinstlotten.

Samtidigt vill Hälsö BK och Öckerö IF tacka följande företag som skänkte presentkort till lotterierna.

ICA Supermarket Hönö

Strandblomman Öckerö