ÖCKERÖ IF
OMTANKE, GLÄDJE & GEMENSKAP

Välkommen till Öckerö IF!

I Öckerö IF visar vi omtanke, delar glädje och gemenskap.
Vi är trygga med varandra och visar ömsesidig respekt.
Tillsammans utvecklas vi sportsligt och socialt.

På denna hemsida hittar du allt du behöver veta om Öckerö IF och våra lag! Välj laget du söker efter i toppmenyn för att hitta matcher, truppen, resultat mm.
Ingen damlagsmatch idag 14/9
2019-09-14 10:01
Tvååker lämnade WO till dagens match. Så tyvärr ingen match idag på Prästängen.
Anonyma enkäter till ledare, spelare och vårnadshavare
2019-09-04 08:27

Vi kommer inom kort att skicka ut anonyma enkäter och ta reda på vad våra barn, ungdomar, vårdnadshavare och ledare tycker om verksamheten. När ni har besvarat enkäten kommer vi att få en sammanställning över resultaten som sedan ligger till grund för att utveckla föreningens verksamhet. Om du vill veta mer om självskattningen hittar du både information och testenkäter på Svenska Fotbollförbundets hemsida, se länk nedan.

Självskattningen är en del av Diplomerad förening, svensk fotbolls paketering av föreningsutveckling vars syfte är att det ska bli enklare och tydligare för föreningar att arbeta med sin utvecklingsprocess.

Läs mer om Diplomerad förening: www.svenskfotboll.se/diplomeradforening

Har ni några frågor kan ni kontakta
Malin Andersson
malin.andersson@ockeroif.se

Föreläsning med Johan Örtendahl
2019-09-03 08:45

Idag 2/9 har herr- och damtrupper haft träning på delad plan mellan kl 18-19 för att kl 19:30 i Göstahallen lyssna till Johan Örtendahl. Johan har sedan 2006 jobbat heltid som mental idrottscoach och träffar bl.a IFK Göteborgs spelare regelbundet.

Vi fick lyssna till att det inte bara är viktigt med träning fysiskt, taktiskt och tekniskt, rätt kost och bra med sömn. Man kan även jobba aktivt med våra tankar känslor och humör. På detta sätt kan vi skapa ett övertag gentemot våra motståndare på fotbollsplan.

Varför är vi ibland rädda för att ta emot en passning och istället undviker denna genom att gömma oss bakom eller nära motståndaren?
Varför slår vi långa bollar fast vi tränat på kortpassningsspel som vår taktik?
Hur kan vi under veckorna på träning även bygga mental styrka?

Vi som ledare hoppas att denna kväll kan sätta igång tankar och idéer bland både spelare och tränare till att även använda vår mentala förmåga till att prestera bra på fotbollsplan. Bygga positiva bilder i våra hjärnor och hantera motgångar på ett konstruktivt sätt. Visa glädje efter gjorda mål eller ta en stor arbetsinsats för laget som både kan tända medspelare men även störa motståndarna.

Tack Johan för besöket och så önskar vi både damerna och herrarna lycka till under hösten seriespel. Spännande kommer det att bli.

Nu startar Odd-gympan!
2019-08-23 11:42
Onsdag den 28/8 klockan 18:30 drar vi igång med Odd-gympan i Göstahallen efter sommaruppehållet.
Denna gympan har fokus på kondition och styrka och är till för våra Sponsorer/Partners och medlemmar. Är du inte medlem men vill vara med, klicka på "bli medlem" här på hemsidan och välj bli stödmedlem för en årskostnad av 200:-.

Varmt välkomna!
Öckerö IF

Uppstart för killar och tjejer födda 2013
2019-08-19 12:16

Öckerö IF bjuder alla föräldrar och barn till en uppstart av fotboll för barn födda 2013.

Tisdag den 17 september kl 17:15. Uppstarten sker i Göstahallen och Andreas Simonsson som är Öckerö IFs föreningsutvecklare kommer att vara på plats, men ber föräldrarna att fundera över rollen som en av flera ledare för barnen.

Välkomna!

Öckerö IF