ÖCKERÖ IF
OMTANKE, GLÄDJE & GEMENSKAP

Bli medlem i Öckerö Idrottsförening
Välkommen till Öckerö IF!

I Öckerö IF visar vi omtanke, delar glädje och gemenskap.
Vi är trygga med varandra och visar ömsesidig respekt.
Tillsammans utvecklas vi sportsligt och socialt.

På denna hemsida hittar du allt du behöver veta om Öckerö IF och våra lag! Välj laget du söker efter i toppmenyn för att hitta matcher, truppen, resultat mm.
2021-03-04 11:12

Öckerö IF årsmöte 2021
2021-03-04 08:57

Öckerö IF bjuder in sina medlemmar till årmöte, torsdagen den 25/3 klockan 18:30

Mötet kommer hållas digitalt via TEAMS, klicka här för att anmäla dig till mötet, sista anmälningsdagen 23/3. Dagen innan mötet skickar vi ett mail med länk till mötet som ni kan logga in på.

Välkomna önskar Styrelsen

Öckerö IF klubbprofil 2021
2021-02-12 10:52

Vi har tillsammans med Stadium och Nike tagit fram klädprofilen för säsongen 2021. Stadium ger nu möjligheten för dig som medlem i Öckerö IF att handla direkt på stadium.se. På stadium.se/foreningar ( direktlänk klicka här) kan du som medlem köpa föreningens utvalda kollektion av tränings- och fritidskläder. På ett enkelt och smidigt sätt kan ni beställa dessa kollektioner och få dem tryckta med föreningslogga och initialer.

Ni betalar direkt i webshoppen och får välja om ni önskar få produkterna skickade hem eller till närmaste postombud. Inom en vecka har du din beställning till valfritt leveransställe.

Vid eventuella frågor kring din order kontaktar du Stadium kundservice på 0771 – 499 499

Föreläsning för idrottsföräldrar
2021-02-01 14:15
Hej alla idrottsföräldrar,

Här kommer in inbjudan om en intressant föreläsning om hur du som förälder kan stötta ditt barn i idrotten.
Om du är intresserade att deltaga, skicka ett mail till:  kurser.vastragotaland@rfsisu.se
Uppge namn, personnummer, förening.

Nya besked om Göstahallen
2021-01-22 16:53
Det svänger snabbt, roliga besked igår blev tråkiga besked idag.
Kommunledningen har bestämt att INTE följa regeringens rekommendationer att öppna upp för inomhusträning för barn och ungdomar. Öckerö Kommun är en av få kommuner i Västra Götaland där smittspridningen går åt fel håll, därav beslutet.

Öckerö IF har valt att följa Öckerö Kommun beslut och kommer därför hålla Göstahallen stängd även nästa vecka. Nytt beslut tas nästa vecka om anläggningarna kan öppna vecka 5. Vi återkommer så fort vi får besked.

Detta känns väldigt tråkigt, Göstahallen är väldigt tom och ödslig just nu, den ska ju vara full av härliga fotbollsspelare och ledare. Vi saknar er alla!

Men vi har ändå turen att kunna ha aktivitet på utsidan, finns flera idrotter som inte har den möjligheten så vi får se det som nått positivt mitt i allt.

Nedan följer det som gäller från 25/1 - 31/1

Ta hand om er!
Öckerö IF

Herr, Dam, Herr- och Damjuniorer, Dam7M7, Oldboys

Lagen måste träna utomhus, viktigt att man tränar i grupper utspritt på planen där man kan vara som mest 8 stycken per grupp. Material kan hämtas inne på Prästängen, men det är bara EN person som får gå in åt gången.
Kom ombytta direkt till träningen, inga omklädningsrum finns tillgängliga.
Dela inte på vattenflaskor och stanna hemma om du är sjuk.

Födda 2006 och senare

Så länge Göstahallen är stängd finns möjlighet att boka tider för utomhusträning på Prästängen. Finns inget bestämt antal som man får vara, det man ska tänka på är att man ska hålla avstånd så mycket det bara går. Material kan hämtas inne på Prästängen, men det är bara EN person som får gå in åt gången.
Kom ombytta direkt till träningen, inga omklädningsrum finns tillgängliga.
Dela inte på vattenflaskor och stanna hemma om du är sjuk.

VIKTIGT att tänka på för alla lag är att man tränar med sin träningsgrupp. Brukar man träna med flera åldersklasser så kan man inte göra detta, man tränar då med sin åldersklass under denna period. De åldersgrupper som idag delar träningstid t.ex F06/07/08 räknas som samma träningsgrupp.

Nu är det förhoppningsvis inte långt kvar tills det börjar vända så håll i, håll ut så ser vi med försiktighet fram mot våren.

//Öckerö IF

Nyheter från vår verksamhet