Värdegrund Öckerö IF
I Öckerö IF visar vi omtanke, delar glädje och gemenskap.
Vi är trygga med varandra och visar ömsesidig respekt.
Tillsammans utvecklas vi sportsligt och socialt.

Arbetsdagar i Göstahallen 9/5 & 16/5
2017-04-25 09:07

Nu behövs ett kraftsamlar tag inför sommaren. Vår hall är nu 5 år och det behövs ett lyft här och där.

Med gemensamma krafter i vår förening kan vi få många saker gjorda under dessa tisdagar. Detta kommer självklart att gynna oss alla; föräldrar, ledare men framför allt alla våra barn!

Detta vill vi ha hjälp med:

* Bygga en trall på utsidan

* Måla i restaurangen

* Dammsuga runt planen

* Måla i ett duschytrymme

* Sätta upp elfaskenor och hyllor

* Alltså det finns oändligt mycket……

Vi hoppas att så många som möjligt sluter upp dessa två tisdagar den 9/5 och 16/5 mellan kl 17:00-20:00!

Varmt välkomna! Samuel med fastighetutskott

Öckerö IF profilkläder beställning torsdag 20/4
2017-04-04 09:33
Hej!

Veckan efter påsk torsdag den 20 april mellan 18:00-20:00 i restaurangdelen i Göstahallen har ni möjlighet att prova ut träningskläder.
Det går till så här:
Man lägger en order ihop med målsman torsdagen den 20/4.
Order skickas till Stadium av Camilla.
Man väntar ca 4-6 veckor på sina träningskläder.
Camilla aviserar att nu kan man hämta i Göstahallen.
Ni betalar med kort, swish eller kontant.
Vill ni smygtitta så tryck på länken:http://www.stadiumteamsales.se/ockeroif/fotboll

//Camilla
Öckerö IF årsmöte flyttat till 16 mars.
2017-03-06 14:40
Öckerö IF årsmöte är flyttat till TORSDAG 16 mars kl 18:30 i Göstahallen!

Förutom sedvanliga årsmötespunkter kommer även "Årets profil" att utses samt framtida projekt att presenteras. Att det också kommer att bjudas på en del matnyttigt på tallriken vet du som alltid deltager.

VÄLKOMNA - och kanske dags för rekorddeltagande!, så sprid detta glada budskap!

Styrelsen - Öckerö IF
Öckerö IF Ledarkonferens Hotell 11 31/3-1/4
2017-03-01 13:52
Öckerö IF ledarkonferens "Ledartröjan" på Hotell 11 31/3-1/4.

Föreläsare som kommer medverka är:

Kenth HultqvistF.D FÖRBUNDSKAPTEN, TEAMBYGGARE, COACH OCH INSPIRATÖR

Kenth Hultqvist är fyrfaldig världsmästare och en av landets mest efterfrågade föreläsare inom medarbetarskap, motivation och ledarskap. I över två decennier har han jobbat på heltid med att coacha och leda sig själv och andra till framgång inom både idrotten och näringslivet. Vill du bli en skickligare ledare?

Stadium 20% rabatt på alla fotbollsprodukter
2017-03-01 13:49

Skriv ut/hämta som PDF

Nu har säsongen 2017 startat, vi startar med ett erbjudande om 20 % på fotbollsprodukter.

20% rabatt på Fotbollsprodukter
Gäller hela vårt butikssortiment under perioden 2017-03-01 - 2017-04-02

Rabatten erhålles vid uppvisande av inbjudan i samband med köp:
Skriv ut denna inbjudan: klicka på länken ovan (Skriv ut / hämta som PDF) eller
skicka TEAM till nummer 71120: som SMS svar skickas inbjudan som berättigar till rabatten.

Se till att du/Ni har registrerat dig för "Stöd till din förening" så hjälper du din förening att få extra bonus genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp.

För att kunna vara med i Stöd din förening så behöver man vara Stadium member. Därefter behöver man registrera sig på www.stadium.se/teamsales.
Är man redan medlem på Stadium så är det bara att logga in och sedan följa instruktionen för att göra sina val.

Är man inte medlem på Stadium så blir man det på www.stadium.se och följer sedan instruktionen. Medlemskapet är såklart kortlöst och kostnadsfritt.

Kan ej kombinersa med andra rabatter, kupong eller Team Priser. Gäller ej: vid köp av presentkort eller på www.stadium.se eller Stadium Outlet.

Välkommen,
Stadium Team Sales
www.stadiumteamsales.se

Copyright © 2010 Stadium. Alla rättigheter reserverade.
Besök våra andra webbplatser: Stadium.se | Stadium.dk | Stadium.fi
Stadiumteamsales.se | Stadiumteamsales.dk | Stadiumteamsales.fi