ÖCKERÖ IF
OMTANKE, GLÄDJE & GEMENSKAP

Bli medlem i Öckerö Idrottsförening
Välkommen till Öckerö IF!

I Öckerö IF visar vi omtanke, delar glädje och gemenskap.
Vi är trygga med varandra och visar ömsesidig respekt.
Tillsammans utvecklas vi sportsligt och socialt.

På denna hemsida hittar du allt du behöver veta om Öckerö IF och våra lag! Välj laget du söker efter i toppmenyn för att hitta matcher, truppen, resultat mm.
Coronainformation - Göstahallen
2022-01-11 12:45

Idag 10/1 kom det nya skärpta restriktioner pga den stora smittspridningen.
Inga restriktioner gällande träningar kom, men vi vill ändå göra några egna restriktioner för att hjälpa till att dämpa spridningen.

Vi kortar ner träningarna så att man inte blir så många i hallen. 16:45-17:45, 18:00-19:00, 19:15-20:15 sista tiden kan vara full tid 20:30-21:45.

Man kommer omklädd och klar 5 minuter innan träningen börjar.

När träningen är slut så hänger man inte kvar i hallen utan man går direkt och tar på sig ytterkläderna och går ut.

I möjligaste mån så lämnar ni föräldrar era barn i hallen, behöver ni vara där så tänk på att hålla avstånd.

Om ni har minsta symptom stanna hemma, har ni någon i ert hushåll som har Covid så är det sju dagars karantän som gäller för hela familjen. Vi vill inte se någon på träningar som egentligen borde varit hemma i karantän, vi vill att  ALLA respekterar detta.

Detta gäller tills vi meddelar något annat.

Ta hand om varandra!
Öckerö IF

Öckerö IF önskar er alla en God Jul.
2021-12-23 16:13

Öckerö IF önskar er alla en God Jul.

Det har varit ytterligare ett år med restriktioner, inställda serier och framför allt ingen Ö-Bollen.

Vad vi saknat det "vanliga", men våra ledare har gjort ett fantastiskt arbete med våra lag. I våras var det mycket fram och tillbaka, serien ska börja, nähä serien ska skjutas upp till juni, ojdå serien börjar nästa vecka. Det gällde att hänga med i all ny information som vi fick hela tiden.

Damseniorerna fick bara spela en enkelserie och var färdiga med den rätt så tidigt i höstas. Herrseniorerna spelade alla sina matcher och höll på ända till den 21 november, det var en väldigt lång säsong för dem.

Tyvärr har vi fått ställa in Ö-Bollen Vinter 2022, men vi hoppas att Ö-Bollen Sommar kommer att kunna genomföras.

Nu hoppas vi att 2022 blir ett bra år och att livet börjar gå tillbaka till det normala.

Ta hand om Er och varandra!

Ö-Bollen Vinter 2022 inställt
2021-12-10 11:15

Vi måste tyvärr meddela att vi tagit ett beslut att inte genomföra vinterns cup. Fruktansvärt tråkigt men efter diskussioner med våra medlemmar, funktionärer och cupdeltagare inser vi att risken för smittspridning är stor i ett inomhusarrangemang av den här storleken.

Då vi inte kan garantera allas hälsa väljer vi att ställa in cupen även 2022.

Självklart återbetalar vi anmälningsavgiften, information hur ni ska gå tillväga är skickat till kontaktpersonen för det anmälda laget.

Vi hoppas på förståelse för detta beslut och hoppas vi har möjlighet att genomföra sommarens cup och även Ö-Bollen Vinter 2023.

Ta hand om er!

Tävlingsledningen för Ö-Bollen

Köp din gran hos Robertho och stötta Öckerö IF
2021-11-30 08:44

Även i år så kan ni stötta Öckerö IF genom att köpa er gran hos Robertho.

Robertho odlar själv granarna i Lindome och Tidaholm så det är verkligen närproducerade.

Planera in ert granköp till söndagen den 12/12, säg att ni stöttar Öckerö IF så går 100:- per såld gran till föreningen. I år står man utanför Olinders på Hönö så välkomna dit den 12/12

Gå in på länken och läs om hur livet är som julgransodlare:)

Uppstart för pojkar och flickor födda 2015
2021-09-02 14:00

Öckerö IF bjuder alla föräldrar och barn till en uppstart av fotboll för barn födda 2015.

Tisdag den 7 september kl 17:00 kör vi första träningen i Göstahallen.

21 september klockan 17:00 kommer vi ha ett möte för alla föräldrar i restaurangen.

Välkomna!

Nyheter från vår verksamhet