Värdegrund Öckerö IF
I Öckerö IF visar vi omtanke, delar glädje och gemenskap.
Vi är trygga med varandra och visar ömsesidig respekt.
Tillsammans utvecklas vi sportsligt och socialt.

Nytt tillfälle att hämta träningskläder
2018-12-07 14:57
Hej,

Då det var många som inte hämtade sina träningskläder så kommer här en ny chans. På söndag från 15:00 i samband med Jul i Göstahallen så kan ni hämta kläderna. Det går att betala med kort, swish eller kontat.
Träningskläderna har kommit
2018-11-23 16:45
Hej alla som beställt Öckerö IFs profilkläder (träningskläder)!

Nu har kläderna kommit och ni är välkomna att hämta dem på tisdag 27/11 mellan 15:00-17:45 i Göstahallen.

Vi tar gärna swish eller kort men det går givetvis med kontanter också.

Malin
Beställ din gran och stötta Öckerö IF
2018-11-22 10:21

Beställ er gran till jul av Öckerö IF så går 100:-/per gran till ungdomsverksamheten tack vare Robertho Settergren som är en av våra partners. Vi nätar in din gran så det blir lättare att få hem den i bilen eller cykelkorgen.

Beställningen görs genom att klicka på beställa

Granarna kostar

Vanlig gran     320:-

Kungsgran      550:-

Granarna hämtas i samband med Jul i Göstahallen 9 december från klockan 15:00.

Bästa föreningen!!
2018-11-18 12:58
Bästa killarna och tjejerna
Vilken avslutningsfest våra spelare i Dam och Herrlag bjöd på igår.
En fröjd att se alla dessa spelare ha en gemensam avslutning och där styrelsen även var inbjuden, många priser delades ut men som Andreas sa i sitt tal borde nog alla dessa tjejer och killar ha ett pris efter denna grymma säsongen av båda lagen.
Jocke blev avtackad efter 16 år som ledare i föreningen då han började som 15 åring och har hunnit träna de flesta lagen i föreningen på något sätt, nu kommer Jocke satsa allt på sin bowling karriär men han får nog träna lite på sina strikar om man skall se hur det gick igår, staket var förslaget från några håll.

Ett extra tack till Simon, DD, Frida, Jossan J och Alice som fått jobba dygnet runt hela veckan för att få ihop allt.
Detta stärker våran förening
Öckerö IF We Love You