ÖCKERÖ IF
OMTANKE, GLÄDJE & GEMENSKAP

Bli medlem i Öckerö Idrottsförening
Välkommen till Öckerö IF!

I Öckerö IF visar vi omtanke, delar glädje och gemenskap.
Vi är trygga med varandra och visar ömsesidig respekt.
Tillsammans utvecklas vi sportsligt och socialt.

På denna hemsida hittar du allt du behöver veta om Öckerö IF och våra lag! Välj laget du söker efter i toppmenyn för att hitta matcher, truppen, resultat mm.
Öckerö IF klubbprofil 2020
2020-09-08 17:05
En liten påminnelse om att vi inte har utprovning av träningskläder och klubbprofilkläder i år, utan ni beställer detta själva via www.stadium.se/foreningar/1450351

Vi har tillsammans med Stadium och Nike tagit fram klädprofilen för säsongen 2020. Den stora nyheten är för dig som medlem i Öckerö IF är att du nu kan handla direkt på stadium.se. På stadium.se/foreningar ( direktlänk: www.stadium.se/foreningar/1450351 ) kan du som medlem köpa föreningens utvalda kollektion av tränings- och fritidskläder. På ett enkelt och smidigt sätt kan ni beställa dessa kollektioner och få dem tryckta med föreningslogga och initialer.

Ni betalar direkt i webshoppen och får välja om ni önskar få produkterna skickade hem eller till närmaste postombud. Inom en vecka har du din beställning till valfritt leveransställe.

Vid eventuella frågor kring din order kontaktar du Stadium kundservice på 0771 – 499 49

Publik på matcher
2020-08-27 11:23
"SvFF publicerade den 10 augusti uppdaterade riktlinjer för svensk fotboll under coronapandemin. Att notera särskilt är att det öppnas för att förening i vissa fall kan släppa in publik om max 50 personer, främst inom bredd- och nivåerna under elitfotbollen"

Öckerö IF har beslutat att ta in publik på matcher. Prästängen kommer vara avspärrat och området innanför avspärrningarna räknas som arenan. Inom dessa avspärrningar gäller restriktioner om 50 personer där avstånd ska hållas om man inte tillhör samma familj.

För att få detta att fungera på bästa sätt kommer vi göra följande:

• Allt inträde sker från Prästängens parkering.
  • De som har betalt säsongskort för seniorermatcher kommer ha företräde till dessa 50 platser.          Detta gäller 16 personer som behöver vara på plats senast 15 minuter innan matchstart.
  • För övrig publik så släpper vi in 34 personer, 15 minuter innan matchstart släpper vi in ytterligare publik beroende på hur många med säsongskort som kommit.

Tänk på att hålla avstånd och var rädda om varandra!

Öckerö IF

Uppstart för killar och tjejer födda 2014
2020-08-24 14:58
Öckerö IF bjuder alla föräldrar och barn till en uppstart av fotboll för barn födda 2014.

Tisdag den 1 september kl 17:00. Uppstarten sker i Göstahallen och Andreas Simonsson som är Öckerö IFs föreningsutvecklare kommer att vara på plats, men ber föräldrarna att fundera över rollen som en av flera ledare för barnen.

Välkomna!

Öckerö IF

Seriestart - se matchen i appen Min Fotboll
2020-06-10 10:36
Nu är det äntligen dags för seriestart för våra senior- och juniorlag.

Herrarna spelar sin första match nu på söndag 14/6 klockan 15:00 mot Kållered, andra matchen 25/6 mot Hisingsbacka FC sedan är det uppehåll till den 8/8.
Damerna har sin första match 21/6 mot Sävedalen 27/6 mot Tollered sedan blir det matchuppehåll till 8/8.

Då det inte får vara någon publik på matcherna så kommer vi livesända herrarnas match 14/6 i appen Min Fotboll, så ladda ner appen Min Fotboll och skapa ett konto redan idag så ni är väl förberedda.
Unikt erbjudande från GP
2020-06-08 08:54
Unikt erbjudande till alla våra supportrar! Köp GP i 6 månader för 199 kr och följ säsongens bästa bevakning av den lokala fotbollen hemma från soffan! Dessutom stöttar du din klubb. Köp din prenumeration via länken: Stötta Öckerö IF

Göteborgs-Posten storsatsar på livesändning av lokalfotboll.
Få säsongens bästa bevakning av den lokala fotbollen med GP-sporten - titta på matcherna,
läs reportagen och håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna.

Passa på! Få tillgång till e-tidningen och allt innehåll i gp.se i
6 månader för endast 199 kronor (ordinarie pris 1494 kr)

Samtidigt stödjer du Öckerö IF som får 50% av försäljningen.

Nyheter från vår verksamhet
Herrjunior, 20/09 20:25