Värdegrund Öckerö IF
I Öckerö IF visar vi omtanke, delar glädje och gemenskap.
Vi är trygga med varandra och visar ömsesidig respekt.
Tillsammans utvecklas vi sportsligt och socialt.

Profilkläder hämtas mån-tisdag 18-19 juni
2018-06-14 15:01
Hej alla som beställt Öckerö IFs profilkläder (träningskläder)!

Ni har måndag och tisdag 18-19 juni mellan kl 17:00-19:00 kan ni hämta era beställda träningskläder.
Har ni ingen möjlighet då får ni vänta till augusti efter semester. Skicka gärna någon annan om ni inte kan hämta så kläderna inte blir liggande här över sommaren.

Vi tar gärna swish eller kort men även kontanter.

Vi ses nästa vecka!
Camilla
Ö-Bollen Sommar 2018 2-3 juni
2018-05-28 11:10
Hej alla!
Nu till helgen börjar Ö-Bollen.
Ni som är på arbetspass under Ö-Bollen önskar vi att ni som kan cyklar till Prästängsområdet. Det blir enormt mycket bilar.
Ni som har möjliget att baka så är ni välkomna att lämna till Göstahallen redan i veckan!

Vill ni hjälpa till under helgen så kommer ni bara och frågar, det finns alltid en uppgift för dig!

Hälsningar,
Camilla & Ö-Bollengruppen

Ö-Bollen Sommar 2018
2018-05-08 11:17
Om en månad är det dags för vår efterlängtade Ö-Bollen Cup.
De tre första helgerna i juni månad sparkar det igång.
Känner Du att du har möjlighet att baka en kaka och komma bort med till Göstahallen redan nu så hade vi blivit väldigt glada!
Vill Du hjälpa till under cupdagar på något vis, som tex. att stoppa hamburgebröd i fickor, torka bord en timma eller att grilla en stund, Du är välkommen!

Vi hoppas vi ses på Prästängsområdet där vi tillsammans kan göra skillnad!

Hör av dig om du undrar något!
Camilla
camilla.lidstrom@ockeroif.se

Styrelsekonferens på Knippla
2018-04-15 14:16
I fredags åkte styrelsen till Knippla för ett dygn ihop med diskussioner och umgänge.

Vi började med incheckning på Knippla vandrarhem där vi fick lite fika och fortsatte sedan ner till mötes lokalen som var i sjöboa. Alla hade med sig ett personligt mål för året och ett föreningsmål som man vill att vi skall uppnå eller påbörja under året, det blev många bra tankar och diskussioner under eftermiddagen i dessa ämnen.
Vi bildade också 3 arbetsgrupper/utskott som vi kommer bygga upp under året, det blev en underhållsgrupp en eventgrupp och en stödgrupp för våra lag, mer vad som kommer ingå i dessa jobbar vi vidare med under uppbyggnaden av grupperna.
Kvällen avslutades med middag där Martin skötte grillandet med stöd av Kristine, Malin och Camilla fixade gratäng med tillbehör, tävlingarna höll till i Vejlers bo och bestod av Quiz om Göteborg, biljard och dart, vinnande lag blev Pille, Kristine och Martin efter utslags frågor.

Lördagen startade med en promenad runt Knippla där Malin och Stig berättade vem som bodde var och lite därtill, frukost och utcheckning innan vi drog igång mötet igen.
Frågorna och diskussionerna för dagen handlade mycket om ekonomi, medlemmar, seniorlag och framtiden mm.

Får tacka alla för ett mycket bra dygn med många givande diskussioner och framtids visioner som vi skall genomföra ihop i världens bästa förening.

//Magnus
Profilkläder utprovning
2018-04-11 14:51
Hej alla!

Behöver ni nya, eller har era träningkläder blivit för små?
Nu kan ni komma hit och prova och beställa era träningskläder, vårjacka, regnkläder!!
Onsdagen den 25 april mellan klockan 18:00-20:00 i restaurangdelen i Göstahallen.

Välkomna!

Vill man smyg-titta följ länken nedan!

Nyheter från våra grupper
Herrjunior, 15/07 11:00