ÖCKERÖ IF
OMTANKE, GLÄDJE & GEMENSKAP

Välkommen till Öckerö IF!

I Öckerö IF visar vi omtanke, delar glädje och gemenskap.
Vi är trygga med varandra och visar ömsesidig respekt.
Tillsammans utvecklas vi sportsligt och socialt.

På denna hemsida hittar du allt du behöver veta om Öckerö IF och våra lag! Välj laget du söker efter i toppmenyn för att hitta matcher, truppen, resultat mm.
Uppdatering Covid-19
2020-04-01 22:41

Idag 1 april kom nya riktlinjer från folkhälsomyndigheten till idrotten. För Öckerö IF innebär detta följande:

• Alla tränings- och tävlingsmatcher skjuts upp och startar tidigast 1 juni. Detta gäller alla våra lag förutom A-lag dam och herr som kommer starta sina serier tidigast i mitten av juni.
  • Träningarna bör hållas utomhus, idag är endast några få lag inomhus. Vi tittar på en lösning för hitta träningstider till de lag som behöver komma ut.
  • Som vi tidigare meddelat ska all omklädning ske hemma, ta med egen vattenflaska och stanna hemma om man känner sig sjuk.
  • Alla icke nödvändiga möten ställs in, t.ex  föräldramöten.
  • Cuper skjuts upp (När det gäller Ö-Bollen Sommar så kommer vi ta ett beslut kring detta senast 30 april)

Ändringar kan ske snabbt och vi uppdaterar så fort vi får ny information
Gällande Covid-19
2020-03-13 09:01

ÖIF följer den nuvarande situationen gällande corona-viruset och följer de råd som ges löpande från myndighetshåll. Status från Folkhälsomyndighetens är följande:

”… det är viktigt att var och en med symtom, även milda begränsar sociala kontakter där smitta riskerar att överföras. Det gäller både i arbetslivet och i privatlivet och kan bidra till att minska spridningens omfattning.”

För ÖIF:s verksamhet innebär det konkret att alla spelare och ledare skall vara mycket noga med att hålla sig hemma och inte komma till Göstahallen/Prästängen vid minsta symptom på sjukdom. Vi uppmanar också alla spelare och ledare att regelbundet tvätta händerna, ha med sig egen vattenflaska och undvika ”onödig närkontakt” såsom exempelvis att hälsa genom att ta varandra i hand.

För övrigt löper verksamheten vidare som vanligt till dess att eventuella nya förhållningsorder meddelas från myndighetshåll. Läs mer HÄR.

Ni som kommer att delta i kommande turneringar/cuper, kontakta arrangören för vidare information.

ÖIF styrelse

ÅRSMÖTE 2020
2020-02-24 17:07
Torsdagen den 12 mars kl 18:30 är Du som är medlem i Öckerö IF välkommen på Öckerö IF årsmöte i Göstahallens restaurangdel.
Vi bjuder på smörgåstårta & kaffe och berättar vad som hänt 2019 och vad vi har framför oss 2020.
Vi utser även Öckerö IF profilen 2019

Varmt Välkomna!
Nyhet! Säsongskort 2020
2020-02-19 10:24

Öckerö IF erbjuder nu våra medlemmar att köpa säsongskort till damernas och herrarnas seriematcher säsongen 2020. Kortet kostar 500:- eller 300:- för pensionärer och gäller till samtliga seriematcher för dam- och herrlaget (gäller ej för inträde till skärgårdscup eller ev. kvalmatcher)

Man beställer kortet genom att klicka här

Man kan även beställa genom att skicka ett mail till malin.andersson@ockeroif.se eller kontakta Malin på telefon 0739-640010. Betalning sker till bankgiro 309-9447 eller swish 1232452597 glöm ej att skriva säsongskort + namn i meddelande.

Nyheter i vårat herrlag
2020-01-09 18:44
Ivan, Jesper, Wilmer och Axel

Många undrar vad som händer i våra seniorlag, här kommer lite roliga nyheter från herrlaget.

Ny assisterande tränare:

Ivan Ottordahl som i flera år spelade på elitnivå både i GAIS och Frölunda, han arbetade även inom Häckens organisation en period. Känns riktigt kul att Ivan kommer att hjälpa till i laget i år med all sin erfarenhet.

Nya spelare:

Jesper Olofsson -91 som kommer hem till Öckerö igen efter några år i GFF där han även var kapten förra året, roligt att Jesper kommer hem igen och blir en viktig kugge i detta unga lag.

Wilmer Simonsson -99 som varit en ÖIS spelare i några år men var förra året utlånad till Torslanda IK, ska bli intressant att se honom i den vinröda tröjan igen med sitt spelsinne och lugn.

Axel Forslund -99 kommer från Torslanda IK och innan dess var han med i Utsiktens U-19, efter några träningar inomhus med laget kan man verkligen se att han kommer tillföra laget mycket, stor, stark, teknisk, blir spännande att följa framöver.

Lycka till killar!

Ja detta kan bli ett roligt år i div 3 och vi ser fram mot att följa lagets utveckling, hoppas att ni alla supportrar kommer och stöttar i alla väder.

Nyheter från vår verksamhet
F-06, 01/04 20:22