Värdegrund Öckerö IF
I Öckerö IF visar vi omtanke, delar glädje och gemenskap.
Vi är trygga med varandra och visar ömsesidig respekt.
Tillsammans utvecklas vi sportsligt och socialt.

Våra lag i Ö-Bollen
2019-01-21 17:25
Så många killar och tjejer i vinrött
Måste bara rapportera om våra lag i Ö-Bollen så här långt.

Första helgen spelade våra -04 lag på lördagen då det var lite svårt att fylla dessa åldersklasser, blev en höjdare med pojkar och flickor blandat som hejade på varandra. Våra pojkar skall ha en stor eloge som gång efter gång ställer upp med fulla lag och denna gången kom med inte mindre än 3 lag och gjorde det riktigt bra bland de andra som ställer upp med 1 eller 2 lag.
Tjejerna i F-04 imponerade igen och vann hela Ö-Bollen för tredje året i följd, efter en lite nervös start spelade dom upp sig och vann helt rättvist till slut.

Andra helgen startade med F-05 på lördagen och där hade vi 2 lag med, det ena laget vann B-slutspelet och det andra kom tvåa i A-slutspelet efter riktigt bra spel av båda lagen. På söndagen var det dags för första fulla gruppen med 24 lag och det var P-05 som skulle spela, Öckerö ställde upp med 2 lag och dessa fick mötas i semifinalen i A-slutspelet, vinnarna där gick hela vägen och tog hem guldet.

Alla dessa Öckerö lag som helg efter helg imponerar inte bara på plan utan även utanför med ett fint uppträdande blir man riktigt stolt över, ni ledare som ställer upp alla dessa timmar med våra ungdomar skall ha guldmedalj varje tillfälle och till sist tack alla föräldrar som ställer upp så att Ö-Bollen blir så bra som den är.

// Ö-Bollen gruppen
Öckerö IF dominans
2019-01-20 10:38
Grattis till guld och silver
Öckerö IF dominans i Gustavs cup, 4 lag till kvartsfinal där det blev Öckerö mot Öckerö i två av dom, och två lag i finalen säger allt. Ser lovande ut inför säsongen.
Grattis killar
Presentation av damlagets nya tränare 2019
2019-01-09 18:16

Hej,

Mitt namn är Stefan Bergfjord och jag är damlagets nya tränare! Jag bor i Torslanda tillsammans med min fru Marie och våra barn Mattias och Matilda.

Jag älskar fotboll, började spela som 6-åring i IF Warta och var kvar i klubben tills jag som 21-åring började i ”Majornas Milan” Sandarna BK. Där avslutade jag min aktiva karriär och inledde min bana som ledare för klubbens herr A-lag.

Efter att flyttlasset gick till Torslanda 1999 och några års pendling mellan Torslanda och Majorna, lämnade jag till slut Sandarna för att bli en av ledarna för sonens lag när han startade sin fotbollskarriär. Det blev totalt 14 år i Torslanda IK där jag de senaste fyra åren tränat herrjuniorerna.

Skulle det mot förmodan vara så att varken jag, sonen eller dottern har någon fotbollsmatch åker jag gärna in till Ullevi och kollar Blåvitt. Ser med stor glädje och förväntan fram emot att träna Öckerös damer.

Vi syns på Prästängen!

ÖCKERÖ IF DAM GOES LIVE
2019-01-08 19:44

2019-01-07 22:37

ÖIF DAM GOES LIVE.
På onsdag 9 Jan är det borta match mot IFK Göteborg i Lundenhallen i futsal div 2 damer kl 20:30.
Senast gjorde vårt lag en riktigt stark match o vann mot Jitex med 11-5. Hoppas på samma takter denna match.
Jag, Henrik Alexandersson kommer vara på plats o livesända o kommentera matchen via facebooksida Öckerö if dam o junior.
Häng med vet ja.
Herr och juniorlags ledare 2019
2019-01-04 10:07
Nya och gamla ledare tar plats
Vi har nu gjort klart med ledare för Herr och juniorlag för 2019
Från vänster på bilden:
Olof Utbult som går upp som juniortränare efter att ha varit tränare för P-02 sen laget startade.
Emil Svan fortsätter som ledare i juniorlaget.
Samuel Tidefors välkomnar vi som ny tränare i juniorlaget.
Andreas Larsson fortsätter som huvudtränare i herrlaget.
Börje Karlsson kommer hjälpa till med B-laget efter en kort vila då hans -01 lag blev juniorer.
Leif Olsson välkomnar vi tillbaka efter några år på läktaren, Leif blir assisterande tränare i herrlaget.
Kvar i herrlaget finns också Martin, Gusten, Samuel, Glenn och Tommy

Följ gärna våra lag på deras sida, där hittar ni kommande träningsmatcher eller varför inte komma bort och titta på en träning och tjöta lite.
Nyheter från vår verksamhet
F-04/05, 23/01 12:02