Öckerö IF F-03/04
Öckerö IF F-03/04 är ett härligt gäng som tränar fotboll två gånger i veckan och är med i Kompisligans högsta serie. Intresserad? Välkommen!

Namnlista till flyget
2018-09-13 16:50
Nu är det dags att fylla i namlistan till flygbolaget (Norwegian).
Jag skickar en kallelse där ni svarar "Jag kommer" och i kommentarsfältet ert tilltalsnamn och alla efternamn precis som det står i passet.
Svara så snart som möjligt!

Catrine (Thyras mamma) har  erbjudit sig att följa med som extratränare på resan. Någon mer som kan följa med? Ring Lotta nu!

Hälsningar, Lotta
Stenkullen - ÖIF 5 - 6
2018-09-08 21:26
Blött, halt och kallt.

Stenkullen var snälla nog att att ta emot oss idag trots att vi bara var 9 tappra spelare. Vi kom överens om att kona om planen till en 9 mot 9 plan och göra det bästa av eftermiddagen.

Men det tyckte inte domaren som vips gjorde om planen till vår vanliga 11 mot 11 storlek men med kortare perioder.

2x9 spelare kämpade alltså på den STORA planen och försökte låta bli att rutscha runt i det hala, blöta gräset.

Och så tog Stenkullen ledningen med 5 - 2.

Men som Klara sa innan matchen: "Jag åker inte härifrån förrän vi tar med oss 3 poäng"!

Vi gjorde en liten omorganisation inför tredje perioden och laget gav allt och plötsligt stod det 5 - 6. Stenkullen var nära att kvittera i slutminutrarna men den här gången var turen på vår sida.

Tack för idag! Det är så roligt att få vara tränare för ett så fantastiskt gäng!!!!!

Hälsningar, Tränaren

Premiärträning med dam/juniorlaget
2018-08-28 22:19
Idag välkomnade dam/juniorlagets härliga tränare Jocke oss till deras träning. Vi kommer att träna med dem på måndagar 19:30-21:00 på A-plan för lära känna varandra och göra övergången till juniorfotboll så smidig som möjlig.
På onsdagar 19:00-20:30 har vi F-03/04 vår egen träning på Ungdomsplan, där vi kommer att fokusera mycket på matchspel.

Hälsningar Tränarna
Träningsmatch på Runvallen
2018-08-08 01:03
Tack Runsten/Möckleby för matchen och trevlig samvaro med korv och kaka efteråt!