ÖCKERÖ IF
DAMJUNIORER

Nu börjar träningarna igen
2022-08-07 10:04

Nu är det dags för att starta igång höstsäsongen. Träningarna börjar idag söndag den 7 augusti klockan 18.00 - 19.30 på A-plan. Övriga tider går att se i kalendern. Första matchen är redan nu på torsdag den 11 augusti. Eftersom många matcher blev flyttade under vårsäsongen så kommer det bli många matcher under hösten så titta på matchprogrammet så ni planerar efter det.

Ny i Öckerö IF

Om någon är intresserad av att spela fotboll med oss så är man välkommen till träningarna. Ni ser tider och platser i kalendern. Har man några frågor så går det bra att kontakta Alice på telefonnummer 073-3964444.

Matchen på söndag mot GFF/Azalea
2022-04-06 17:04

Matchen på söndag är inställd och flyttad till senare datum.

Titta gärna i kalendern under kommande matcher när ni planerar era helger framöver. De flesta matcher är på vardagar men det är några på helger så det är bra om ni har koll på de helgerna.

Träningsläger
2022-03-20 18:18

En intensiv helg i Helsingborg är över. En 22 spelare stark trupp klarade på 48 timmar av tre träningspass och en match. Vi fick uppleva en helt mörk plan mitt på den skånska landsbygden. Ett något rörigt hotell med kampsportande barn och tveksamma glutenfria alternativ. Fanstaiskt väder och en mycket välspelad match av vårt lag där vi med 22 spelare med andra ord kunde byta ut hela laget i halvtid.

Tack alla spelare för att ni visar hur man ska uppträda när man är på träningsläger och representerar sin förening. Bra jobbat!

Vi håller på att ser över träningstiderna inför de närmaste veckorna så håll lite koll under morgondagen om vilka tider som gäller på tisdag.

Träning på torsdag 27 januari
2022-01-26 19:51

Även denna torsdag tränar vi inne i Göstahallen. Träningen är klockan 19.15-20.15 så kom i tid eftersom det är en kort träning.

Träning idag 20 januari
2022-01-20 12:31

Även idag blir träningen inne i Göstahallen. Klockan 19.15 - 20.15 är det som gäller. Kort träningstid så var i tid så att träningen kan starta 19.15.

De första träningsmatcherna är inbokade och ni ser dom i kalendern eller under kommande matcher.