SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÖCKERÖ IF
HJÄRTA, RESPEKT & SAMMANHÅLLNING
HERRJUNIOR

Välkommen till Öckerö IF herrjuniorer!

Ett gött gäng killar från Öckerö-öarna!

Uppstart utomhus
2023-02-02 19:59

Halloj 

Nästa vecka drar vi igång med utomhussäsongen. ÄNTLIGEN!!! 
Så från och med vecka 6 är det nya träningstider som gäller. Tisdagar 19.30 på U-plan och torsdagar 19.00 på A-plan. 
Nu på tisdag samlas vi 19.10 i omklädningsrummet på Prästängen för lite information om hur vi tänkt lägga upp "försäsongen". Det vore bra om alla ni som tänker vara med på utomhussäsongen kommer till träningen så alla får samma info.

Om ni tänker va med i år men inte kan komma på tisdag så är det bra om ni meddelar någon av ledarna :-)

Tänk på att det fortfarande är vinter så klä er ordentligt nu när vi börjar utomhus...

VI SES

// Tränarna 

 

Kallelser till match och träning
2022-12-13 21:00

Hej igen

Här kommer lite info om hur vi går till väga för att ha koll på vilka som dyker upp till respektive träning/match. Infon är väl främst till er nya i gruppen, dvs 06/07:or.

Att ha koll på hur många vi blir på träningen anser vi vara en viktig parameter för att få till en så bra träning som möjligt. Detta löser vi genom att vi skickar ut en kallelse till varje träning + de matcher som vi planerar att ni kommer att spela. Det blir som ni förstår måååånga mail. Ni föräldrar som vill slippa dessa får höra av er så löser vi det :-)

Detta var allt för denna gång :-)

 

Ha det gött

// Tränarna

NYSTART!!!
2022-12-13 13:09

Hej allihop

Hoppas allt är bra med er och att julfriden så sakta infinner sig. 

Här kommer lite info om vad som är på gång framöer... Först måste vi säga at vi är väldigt glada över den lösning som vi inom förenigen tagit fram för våra killar nästa och kommande säsonger. Vi hoppas att alla, både 06:or och 07or hänger med in i 2023 :-)

Som ni säkert har hört kommer vi att anmäla två lag till seriespel nästa säsong. Ett lag spelar i div 4 och ett i div 1. Med det sagt så förstår ni säkert att det krävs en hel del av oss, både tränare speare och kanske nån enstaka gång hjälp från förädrar. Men det löser vi såklart :-)

 

Inledningsvis kommer vi fortsätta med träningar fram till Jul. Under mellandagarna ska vi försöka hitta några träningstider i Heden/Bergagårds-hallen för att slipa på futsalformen. Den 7/1 och den 8/1 åker vi söderut till Kullavik/Särö för en inomhuscup. På lördagen den 7/1 spelar 06/07 och på efterkommande dag 04/05. Kallelser till denna cup går ut denna veckan nån gång.

VI SER FRAM EMOT DENNA RIVSTART PÅ DET NYA ÅRET!!!

 

Ett tips till er alla är att då och då gå in på hemsidan för att stämma av vad som händer i laget. Hemsidan + "Supertext" blir de kanaler vi främst kommer att använda oss av. 

Beträffande "Supertext" finns begränsningar på hur många man kan va i nsamma chattgrupp. Hoppas det är ok om vi inte når ut till precis alla (gäller föräldragruppen).

 

Ha nu en fridfull tid fram tills jul

God Jul och gott nytt om vi inte hörs på ett tag :-)

// Tränarna Öckerö IF Herrjuniorer

 

PS Är det något ni undrar över är det bara att höra av er...

Inställd match
2022-05-20 16:31

Hej igen

Tyvärr blir det ingen match nu på söndag den 22/5. Lunden / Överås får inte ihop lag då de har för många på skadelistan... 

Vi kollar på att spela den matchen veckan efter midsommar istället, troligtvis någon vardagskväll isåfall. 
Ha det gött

// Tränarna 

Lite smått och gott
2022-05-20 16:18

Halloj 

Hoppas allt är bra med er :-)

Här kommer lite info om träningar framöver samt Ö-bollen sommar. 
Om vi börjar med träningarna... Från och med nästa vecka tränar vi mån 18.30-20.00 samt ons 19.00-20.30. Hoppas dessa träningstider passar er alla. Vi ledare gillar iallafall att de inte ligger alltför sent på kvällarna... 

Beträffande Ö-bollen sommar 2022 så har ju ni alla fått mail om att anmäla er till två uppgifter var under de tre helgerna som Ö-bollen pågår. Här kommer en PÅMINNELSE!!! Tydligen så är vi tvåa/trea på bollen enligt Malin så snabba er och bättra på vårt rykte 💪🏼💪🏼  Det är ett pass i Bamba samt ett pass vid grillen per spelare som gäller. Jag lovar er... Det är ett kul jobb :-) 

Här kommer en länk till excelarket som ni skriver in när ni kan jobba... Bra att veta är att 10.000:- går till laget ifall alla ställer upp med sina två pass 💸💸

Här kommer länken till excelarket:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18jY-oY-0yjt5LR7gWZ6czt2C072UXZ6I/edit?usp=sharing&ouid=109651015647255187600&rtpof=true&sd=true

Ha en bra helg 

// Ledarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Start, 02/10 15:32 
Start, 29/08 14:20 
Start, 12/07 09:32 
Start, 09/05 18:47