ÖCKERÖ IF
F-11/12

Match
2021-05-09 10:13

Nu är första kallelsen utskickad till matchen mot Ytterby nästa söndag. Där går ni in och svarar om man kan vara med och spela. Kallelsen går i första hand ut till de som är födda 2011 eller födda 2012 men går i årskurs 3. Sedan kommer vi att kalla de som är födda 2012 i tur och ordning på träningsflit om det blir återbud från spelare födda 2011.

Vi har extra matchkläder så om ni inte har fått det så ordnar vi det.

Träning som vanligt på tisdag men vi hoppar över träningen på klämfredagen då tränarna är på annat håll den dagen.

Träning och matcher
2021-05-06 16:57

Hej

Nu börjar det närma sig att matchena drar igång för både F-11 och F-12. Söndagen den 16 maj klockan 14.00 är det F-11 första match borta mot Ytterby. I början av nästa vecka kommer det att skickas ut en kallelse till spelarna och där svarar man om man kan vara med eller inte.

F-12 första match är planerad till den 17 maj men vi återkommer när allt är bekräftat om dag och tid där.

Information om Covid-19.

Eftersom laget har spelare från 6 stycken olika klasser kommer vi att fortsätta träna även om en klass blir smittspårad. Det är först om smittspårningen skulle berör träningsgruppen som vi kommer att ställa in träningen. Om smittspårning skulle ske i laget så informerar vi om det och vad som gäller.

Om man inte anmält sig som medlem till Öckerö IF så behöver man göra det nu för att få spela match.

Majvädret är kyligt så tänk på att ha bra kläder till träningen.

Ännu mer information
2021-04-29 17:50

Som ni säkert läst i tidningar så börjar man nu släppa på för seriespel. För flickor födda 2011 serien innebär det att det är match borta mot Ytterby den 8 maj.

För flickor 2012 så börjar serien veckan efter. Jag kommer lägga in tiderna här i kalendern när serierna är justerade efter dagen besked.

För att man ska vara med och spela krävs det att man anmält sig som medlem i Öckerö IF så om någon inte har gjort det så gör det via startsidan här på hemsidan.

Återkommer med detaljer och kallelser.

Ingen träning imorgon men på tisdag kör vi igen.

Ingen träning imorgon fredag den 30 april
2021-04-29 15:43

Vi hoppar över träningen imorgon fredag och tränar igen på tisdag. Ha en bra Valborgs helg.

Tränarna

Träningstider igen och lite info
2021-04-25 10:58

Det blev lite för många lag samtidigt på planen i tisdags så vi flyttar fram vår starttid en halvtimme på tisdagar, med andra ord träning mellan 18 - 19 på tisdagar och 17 - 18 på fredagar.

Tyvärr är både Ö-bollen sommar och turneringen vi skulle spela i Floda inställda så nu hoppas vi på att serien kommer igång så att lagen får prova att spela lite matcher.

Det är allt fler på träningen vilket är väldigt roligt. Det är bra fart och vi fokuserar mycket på teknik men när vi nu kommit ut så blir det också lite mer fokus på själva matchspelet. Vi har en väldigt vacker träningsanläggning men det kan dock bli lite blåsigt och kyligt så här års, så tänk på att ha med kläder som är lätta att ta på och av så att det går att anpassa till vädret. Önskar också att man tränar med benskydd på sig då det kommer vara ett krav när det är dags för matcher.

För er som ännu inte är medlemmar så finns det en länk här på hemsidan där man anmäler sig och för er som vill köpa träningskläder så hittar ni en länk på startsidan för att beställa.

Vi ses nästa vecka.

Johan och Mattias

Föräldramöte
2021-04-19 15:45

Ikväll skulle vi haft möte klockan 19.00. Jag behöver flytta fram det till 19.30 på grund av arbete, hoppas att det fungerar. Tänker att mötet är max 30 minuter.

Vi använder denna länk.

Mötespunkter: Träningar, matcher och speltid, försäljningar och ansvariga, cuper och resor, körning till bortamatcher.

Johan

Start, 12/05 07:41