ÖCKERÖ IF
F-11/12

Snart börjar vi
2022-08-07 10:50

Måndagen den 15 augusti börjar träningarna igen. Det är samma tider som tidigare så måndagar klockan 18 - 19 och fredagar klockan 17 - 18. Ni ser tider i kalendern och ni ser också tider för matcher i kalendern. På lördagar är det flickor 2011 som har matcher och på söndagar är det flickor 2012 som har matcher.

Nyfiken på att börja

Om man vill börja spela fotboll med oss i Öckerö IF är det bara att komma förbi på en träning eller kontakta mig på 070-7889409. Vi har ett lag som spelar i en serie för flickor födda 2011 och ett lag som spelar i en serie för flickor födda 2012 så det finns gott om möjligheter både till träning och matcher. Sedan kan det alltid dyka upp några cuper och lite andra aktiviteter.

Höstens serier
2022-07-15 09:58

Nu finns hösten serier i kalendern. Samma princip som vårens matcher. Matcherna på lördagar är 2011 laget och matcherna på söndagar är 2012 laget. Det är en söndag i oktober när båda lagen spelar samtidigt i övrigt krockar inte matcherna.

Vi återkommer när vi har fått höstens träningstider med vilket datum vi startar tröning igen.

Ha en skön sommar.

Tack för denna helg
2022-06-12 18:21

Bra jobbat i helgen. Tack alla spelare och väl kämpat hela turneringen. Stort tack till alla föräldrar som gjort sina pass så att turneringen går att genomföra och det blir ett bra tillskott i lagkassan.

Imorgon kör vi sista träningen för våren. Det blir lite avslutning med lite hopp och lek i Göstahallen och kanske en glass. Vi ses vid Göstahallen imorgon klockan 18.00.

Tränarna

Första dagen och tider imorgon
2022-06-11 17:59

Bra jobbat alla idag. Tufft motstånd men nya tag imorgon. Både F-11 och F-12 har sina första matcher klockan 8.40 imorgon. Så vi samlas båda lagen klockan 8.20 utanför Göstahallen mot A-plan.

2011 laget har match 8.40. 10.00 och 14.00.

2012 laget har match 8.40. 10.40 och 13.20

Ändrad match ikväll
2022-06-10 12:50

Hjuvik fick inte ihop lag idag så vi kommer inte spela någon seriematch. Däremot passar det perfekt att köra en kort internmatch inför cupen imorgon. Så hjälp gärna till att sprida detta att ni inte behöver matchkläder till ikväll men jag vill att alla som anmält sig kommer till träningen så att vi kan spela och prata ihop oss inför imorgon.

Vi börjar träningen klockan 17.00.

Nu ska vi ha riktigt roligt i helgen.

Äntligen Ö-bollen
2022-06-06 09:16

Massor av information

Det är risk att ni får en massa information under veckan om Ö-bollen men så får det vara nu när det äntligen är igång igen. Jag var där och jobbade i helgen och det är verkligen bland det roligaste man kan göra.

Vi har ju två lag med och i stort sett så kommer vi att spela lagen som vi spelar dom i serierna. F-11 kommer under denna cup i grupperna kallas Öckerö If Vit (vi spelar i våra vanliga matchtröjor trots namnet). De spelar första matchen klockan 8.40 på lördag morgon mot en norskt lag som heter Sprint-Jeloy. Sedan följer match mot Barnarp klockan 10.00 och Kärra klockan 14.00. Samling för F-11 laget är klockan 8.10 utanför Göstahallens spelaringång.

F-12 laget börjar spela först klockan 12.00. Samling 11.30 utanför Göstahallens spelaringång. De kommer att kallas Öckerö IF vinröd i programet. De möter Årvoll från Norge i första matchen sedan BK Astrio klockan 14.40 och avslutar med sista matchen på Prästängen denna dag mot Hallby klockan 16.40.

Ny lottning sker för båda lagen inför söndag så det går inte at se söndagens schema förrän på lördag eftermiddag/kväll

Praktisk information

Var i tid till första samlingen då behöver vi göra matbeställningen och sköta lite andra praktiska saker inför cupen. Vi äter lunch tillsammans i laget och det ingår i cupen.

När cupen är igång på dagarna så äter inte spelarna godis eller dricker kolsyraddryck.

Ni föräldrar har fått arbetspass under denna helg. Se seperata mail från Malin Andersson. För varje arbetat pass som någon gör med anknytning till F11/12 så går pengar till laget.

Här är spelschemat för cupen.

Till sist

Idag på nationaldagen är det ingen träning. På fredag är det träning/match som uppvärmning till cupen. F-11 har en match kvar i serien mot Hjuvik som egentligen skulle ha spelats i helgen men nu kommer de hit på fredag istället så får vi lite uppvärmning inför helgen med en match. Så jag skickar ut en kallelse till träningen på fredag så ser vi hur många som kan denna kväll.

Om ni har några frågor inför helgen så maila mig på johkar0423@gmail.com eller hör av er på 070-7889409.