SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÖCKERÖ IF
HJÄRTA, RESPEKT & SAMMANHÅLLNING
A-LAG HERR

Välkommen till Öckerö IF herrseniorer!
 
Sävedalen borta
2024-05-22 19:27

I lördags åkte vi till Vallhamra IP för möte med hemmalaget Sävedalens IF.

För första gången i år spelade de på sin naturgräsmatta som hade sina ojämnheter men i stort var i fint skick i det soliga sommarvädret.

Sen förra matchen utgick Jeppe, Nystedt och Arvid ur truppen.

In kom istället Max och Elliot.

 

Laget:

 

Marcus Alexandersson

--------------------------------------------

Alexander Simonsson

Mathias Nilsson

Wilmer Simonsson (K)

Linus Solbräcke (ut 78)

--------------------------------------------

Hampus Nilsson

Jordan Arnesson

Tim Sjöström

--------------------------------------------

Ludvig Wiklander

Gustav Claeson (ut 66)

Edvin Dahlkvist 

 

Ers:

Kristoffer Gregenäs

Max Kungl

Anton Dahlgren

Elliot Ingemarsson

Emilio Rossi (in 66)

Carl Wiklander (in 78)

 

Matchen startar lite avvaktande från båda håll men när spelet sätter sig så blir det den matchbilden vi hade förberett oss för med ett bollförande hemmalag där vi försöker ligga kompakt i försvarspelet och såra dem med omställningar när de är ur balans.

SIF skapar ett par halvchanser efter dryga 10min när vi har ett bolltapp mitt på egen halva om deras bollvinnande spelare driver mot straffområdet och avslutar ett skott strax utanför stolpen som nog Mackan hade tagit om det gått innanför och ett inspel som stöts tätt utanför första stolpen.

Efter kvarten spelad skapar vi vårt första läge när Jordan och Tim vinner loss bollen till Edvin som spelar en rättvänd Hampus som hittar ut till höger med en fin boll till Ludde.

Ludde driver in i straffområdet och istället för att avsluta lägger han ett maskerat instick till Gurra som inte kommer till skott men kan hålla undan sin försvarare så att en påfyllande Alex kan avsluta från nära håll men målvakten kommer tätt inpå och kan rädda.

Efter ca 20min tar vi ledningen på ett mycket fint sätt.

Wilmer tar sig ur sin vanliga yta och blir ledig på ett inkast från Alex.

Han vänder sedan på spelet med en fin boll över på vänsterkanten till Linus som driver i fart mot straffområdet där han glider förbi två motståndare innan han passar till överlappande Edvin som istället för att avsluta kyligt passar tillbaka förbi målvakten till Linus som kan bredsida in 0-1 i det öppna målet, vackert fotbollsmål.

Efter dryga halvtimman har hemmalaget en stor kvitteringschans.

Det efter att vi haft etablerat anfall en längre stund på offensiv halva och dem får ställa om på oss vilket dem gör snabbt och bra vilket mynnar ut i ett friläge till vänster men deras spelare försöker sig på ett svårt nummer till avslut genom ngn sorts lobbchipp som går både utanför och över med marginal.

Med knappa 10min kvar till paus ökar vi på ledningen.

Denna gång är det Hampus och Wilmer som vinner boll på egen planhalva.

Wilmer avancerar sedan framåt, går förbi en motståndare innan han med högerfoten sätter en fin boll på en löpande Ludde som kommer in i straffområdet och tar ett avslut som målvakten halvt räddar, bollen fortsätter dock mot målet där en försvarare räddar på mållinjen med en akrobatisk spark men Tim följer upp och forcerar in bollen till 0-2.

Tyvärr får vi bara behålla tvåmålsledningen ett par sekunder för direkt på avspark sätter SIF en lång boll ut på sin högerytter som tar med den på bröstet in i straffområdet och ur snäv vinkel skjuter 1-2 via bortre stolpen.

Alldeles för billigt mål att släppa till där vi inte är tillräckligt skarpa i försvarsarbetet.

Fem minuter före paus har vi ett bra läge då Ludde får bollen på högerkanten och avancerar ända in i straffområdet där han lägger upp för Jordan i fritt läge men bakvikt i skottögonblicket gör att inte får ngn träff alls på bollen som lugnt rullar in i målvaktens skopa.

Istället kvitterar SIF på övertid i första halvlek efter en olycklig situation där Jordan bryter men stöter den mot eget mål där en offsidestående hemmaspelare befinner sig.

Ingen offside eftersom bollen kommer från oss men assisterande domaren höjer ändå flaggan och ropar ett par ggr till HD att det är offside vilket får oss att tveka lite och SIF kan spela en pass i sidled där deras spelare kan avsluta via Mackan i mål för 2-2.

 

Två tunga mål att släppa till då det första kommer sekunder efter vårt 2-0 mål och det andra i sista övertidssekunden.

 

Vi kommer ut till andra halvlek med att fortsätta på inslagen väg.

 

Fem minuter in på andra spelar sig SIF fram till ett fint läge i boxen men Mackan kommer ut bra och räddar.

10min in på andra har vi ett längre anfall på offensiv planhalva där vi biter oss fast på vänsterkanten och Linus slår ett överlångt inlägg mot bortre ytan där Alex kommer i fart och nickar in bollen framför mål där Gurra är på plats och från nära håll kan bredsida upp bollen i nättaket till 2-3.

SIF har sen en bra period efter vårt mål där de trycker ner oss, de har en chans inne i boxen där vi lyckas täcka bollen så den går precis utanför stolpen.

Strax efter ett liknande inspel in i box där deras centertank lyckas vända sig fri och avslutar fritt denna gång men då står Mackan för en strålande benparad till hörna.

Sen får vi ganska bra kontroll på det under resterande del av halvleken, vi håller dem utanför oss och släpper mest till skott utifrån där de inte får till ngn kvalite.

I slutminuterna forcerar dem med allt framåt, vi går ner på 5-backslinje för att stå emot.

På övertid snor Carl bollen från deras sistagubbe och får ett friläge mot målvakten men får en för lång touch så att mv hinner före till bollen.

Istället vänder de spelet och  i 91:a minuten tråcklar dem sig in i straffområdet och i en grötig situation har vi inte mindre än tre chanser att rensa undan bollen men får inte iväg den och istället kan deras spelare fläka sig fram och stöta in 3-3. Ridå!!

 

Sett till spel och målchanser inte alls orättvist att SIF får till en kvittering i slutet men när målen faller som de gör och framförallt då att tappa segern i 91:a min så blir det såklart ett tungt poängtapp.

Individuellt fick Mackan pris som bästa ÖIF-spelare av matcharrangören och trots tre insläppta så stod han för en rad fina parader.

Även Wilmer, Hampus och Edvin kvitterar ut höga betyg i matchen.

 

Matchfakta:

 

Sävedalens IF - Öckerö IF   3-3 (2-2)

 

0-1 21min Linus Solbräcke (Edvin Dahlkvist)

0-2 36min Tim Sjöström (Ludvig Wiklander)

1-2 37min

2-2 45+2min

2-3 55min Gustav Claeson (Alexander Simonsson)

3-3 90+1min

Lindome hemma
2024-05-16 15:47

I fredags spelade vi hemma mot Lindome.

Sen förra matchen utgick Elliot, Aste och Tor ur truppen.

In kom istället Mathias, Edvin och Ludde (som testades på uppvärmningen men tyvärr inte var kurant nog för spel).

 

Laget:

 

Marcus Alexandersson

------------------------------------------------

Alexander Simonsson

Jesper Olofsson

Wilmer Simonsson (K)

Mathias Nilsson

------------------------------------------------

Hampus Nilsson

Jordan Arnesson

Edvin Dahlkvist (ut 82)

------------------------------------------------

Tim Sjöström (ut 90)

Linus Solbräcke (ut 90)

Victor Nystedt 

 

Ers:

Kristoffer Gregenäs

Arvid Sundström

Ludvig Wiklander

Anton Dahlgren (in 90)

Emilio Rossi (in 82)

Gustav Claeson

Carl Wiklander (in 90)

 

Matchen startar lite trevande från båda håll, Lindome har väldigt höga positioner i sin spelubbyggnad vilket vi pratat om innan och vi har nästan direkt i matchen ett 4vs2 läge mot dem på sista tredjedelen efter en bollvinst men kommer tyvärr bara till ett halvbra skottläge som täcks undan.

När matchen sätter sig så är det Lindome som bollförare oftast där vi försöker hitta omställningar.

Väldigt tunt med målchanser åt båda håll där Lindome har ett skott på mål efter 20min från strax utanför straffområdet men ingen vidare träff och rakt på Mackan som kan rädda utan problem.

Fem minuter före paus har vi ett bra läge när Alex kommer fram på högerkanten och lägger en bra boll på löpande Edvin som tar sig in i straffområdet och slår ett inlägg på bortre stolpen där Nystedt kommer i fart men nickar precis utanför stolpen.

På övertid i första halvlek får Lindome kvar bollen runt vårt straffområde efter en hörna, den slås in i boxen där deras spelare tar emot den med hjälp av armen och bröstet, högljudda protester från ÖIF-spelarna runtom men ingen signal från domaren och efter ytterligare flipperspel i straffområdet får deras forward iväg ett skott som går in bredvid Mackan till 0-1.

Oerhört tungt att släppa in målet det sista som händer.

 

I andra halvlek är det fortsatt Lindome som styr spelet och vi får jobba ganska lågt i planen.

Dock skapar de inga klara chanser utan mest inspel och nästanlägen som Mackan får ta hand om vilket han gör på ett bra sätt.

Mitt i halvleken kastar dem ett inkast bakåt i plan som blir för kort, Edvin är alert snor åt sig bollen och sprintar loss på offensiv planhalva.

Han får inte riktigt ordning på bollen utan får stanna till men hittar i nästa sekvens en passning in i straffområdet till en fri Tim som tar emot bollen och i nästa sekvens blir fälld av en hemjagande Lindome-spelare och domaren dömer straff.

Mathias stensäker från 11m och kvitterat till 1-1.

Efter målet har vi en bra period med momentum men det är Lindome som skapar nästa chans med kvarten kvar då de kommer till skottläge vid straffområdet som blir lurigt, Mackan räddar men lämnar retur där Wilmer är först och kan ta undan bollen.

Med 10min kvar får Lindome en hörna som de slår in, Mackan ropar och går upp och fångar bollen utan motståndare i närheten men tappar sedan in den innanför mållinjen.

Såna misstag händer ibland och är en del av spelet men väldigt olycklig tidpunkt det kom för vår del.

Vi försöker forcera framåt efter det men har inge riktigt kraft kvar och istället kan Lindome kontra in 1-3 i slutminuterna.

 

Ny tung förlust där det inte riktigt studsar med oss men samtidigt är det en rättvis seger för Lindome som är laget som driver matchen.

Alex får pris som matchens lirare och jag tycker även Edvin och Tim gör bra insatser.

 

Matchfakta:

 

Öckerö IF - Lindome GIF   1-3 (0-1)

 

0-1 45+1min

1-1 68min Mathias Nilsson (Straff)

1-2 79min

1-3 87min 

Huskvarna borta
2024-05-08 06:09

I lördags spelade vi borta mot Husqvarna FF.

Tyvärr är vi inne i en tuff skadeperiood för tillfället med flertalet spelare indisponibla.

Sen förra matchen utgick Mathias, Jernarp, Edvin, Ludde och Erik ur truppen.

In kom istället Tim, Carl, Arvid, Tor och Aste.

Alex, Aste och Emilio ingick i truppen men var stora frågetecken för spel.

De två förstnämnda var inte tillräckligt kuranta för spel medans Emilio gjorde ett kort inhopp.

 

Laget:

 

Marcus Alexandersson

-----------------------------------------------

Victor Nystedt

Jesper Olofsson

Wilmer Simonsson

Linus Solbräcke

----------------------------------------------

Jordan Arnesson

Hampus Nilsson

Elliot Ingemarsson (ut 65)

----------------------------------------------

Tim Sjöström (ut 85)

Gustav Claeson (ut 85)

Carl Wiklander

 

Ers:

Kristoffer Gregenäs

Arvid Sundström (in 85)

Alexander Simonsson

Victor Niklasson

Tor Birkas Olsson

Anton Dahlgren (in 65)

Emilio Rossi (in 85)

 

Med tanke på hela sex förändringar i strartelvan sen senaste matchen samt en del positionsförändringar så valde vi att utgå från ett klart lägre utgångsläge i försvarspelet än normalt.

Vi fick dock sämsta möjliga start då det första som händer är att HFF får en frispark på vår planhalva som de slår in i straffområdet.

Vi får kontroll på bollen men rensar den i ryggen på egen spelare så den åker tillbaka in i straffområdet till deras mittback som drar till och får se bollen gå kryssribba in för 1-0 i första minuten.

Vi fortsätter dock med vår matchplan med lågt utgångsläge och försöka såra dem med omställningar.

Vi ligger bra i försvaret och efter dryga 10min hittar Wilmer fram med en boll som friställer Tim, han chippar bollen förbi målvakten men blir fälld i nästa läge och domaren pekar på straffpunkten, dock inget kort varken gult eller rött till hemmamålvakten.

Jeppe tar straffen som är hårt slagen men tyvärr i perfekt målvaktshöjd och inte tillräckligt långt ut mot stolpen vilket gör att han kan rädda, returen går tillbaka till Jeppe som nickar mot mål men mv räddar igen.

Sen rinner halvleken iväg ganska fort utan att det händer speciellt mycket, HFF har mycket boll utan att göra speciellt mycket med den medan vi försvarar bra men har inte riktigt kvaliten att såra dem tillräckligt när vi anfaller.

Efter 35min slår vi bort en passning på mittplan när vi har mycket folk högt i banan.

De kommer övertaliga mot oss och en bra passning in till höger i straffområdet ger ett skottläge som sitter i första hörnet till 2-0.

 

Tvåmålsunderläge i paus där HFF ägt bollinnehavet men inte skapat speciellt mycket och har egentligen maxutdelning med två mål.

Vi har bränt en straff men inte skapat ngt mer utöver det.

 

I andra halvlek går vi ut med ett högre press-spel vilket jämnar ut spelet men fortfarande otroligt chansfattigt åt båda håll.

En kvart in på andra har hemmalaget en stor chans då de kommer runt på vänsterkanten och sätter ett inspel på fri spelare i straffområdet men han avslutar utanför.

Vi gör vårt första byte efter 65min då Anton ersätter Elliot på mittfältet.

Halvleken rinner sen på med mestadels ställningskrig på den svårspelade naturgräsmattan.

I slutet byter vi in Arvid och Emilio på topp istället för Tim och Gurra.

Vi försöker forcera men det blir inte mycket av det och matchen slutar 2-0 till hemmalaget som tar en rättvis seger.

 

Tycker vi gör det helt ok efter förutsättningarna där alla kämpar och sliter men vi saknar spetsen idag.

Individuella plus till Nystedt som får gå ner som högerback idag och sköter det mycket bra.

Även Linus på andra kanten gör ett gott dagsverke precis som Tim som nyss kommit hem från USA och fick hoppa rätt in i strartelvan.

Nya tag på fredag då vi tar emot Lindome hemma på Prästängen och vi hoppas ha några spelare tillbaka från skador då.

 

Matchfakta:

 

Husqvarna FF - Öckerö IF   2-0 (2-0)

 

1-0 1min

2-0 35min 

 

 

Underkänd insats
2024-05-01 21:44

I lördags spelade vi hemma mot IK Tord från Jönköping.

Sen förra matchen utgick Aste, Carl, Schröder och Jacob ur truppen.

In kom istället Mathias, Jeppe, Emilio och Koffe.

 

Laget:

 

Marcus Alexandersson

------------------------------------------------

Alexander Simonsson

Mathias Nilsson

Wilmer Simonsson

Linus Solbräcke

------------------------------------------------

Andreas Jernarp (ut 36)

Jordan Arnesson (ut 86)

Edvin Dahlkvist (ut 86)

------------------------------------------------

Ludvig Wiklander (ut 41)

Erik Gustafsson

Victor Nystedt (ut 46)

 

Ers:

Kristoffer Gregenäs

Jesper Olofsson (in 46)

Anton Dahlgren (in 86)

Hampus Nilsson (in 36)

Elliot Ingemarsson

Emilio Rossi (in 41)

Gustav Claeson (in 86)

 

Vi startar matchen bra tycker jag med energi och förlägger spelet till Tords planhalva.

Vi har en hel del tidiga bollvinster i deras uppspelsfas.

Redan efter ett par minuter bryter Ludde ett uppspel från deras mittback, hittar en passning till Edvin som spelar loss Erik i straffområdet, avslutet är bra men målvakten gör en bra räddning till hörna.

Efter knappa tio minuter kommer Tord fram på högerkanten och slår ett överlångt inlägg som går över alla våra spelare och Mackan till en motståndare som ur snäv vinkel kan nicka in bollen i mål.

Alldeles för lätt mål att släppa in.

Förutom 0-1 så ändrar även målet dynamiken i matchen, vi blir alldeles för påverkade av baklängesmålet och får inte mycket att stämma i perioden som följer efter målet.

Vi har problem med att sitta ihop försvarsmässigt och har även problem med passningspelet samt att Tord inte spelar lika mycket på egen tredjedel längre utan sätter upp bollen tidigare längre fram i planen vilket gör att vi inte får ngt bett i press-spelet.

Direkt efter målet sätter Jernarp en för snäv hemåtnick som deras forward snappar upp men Mackan kommer ut och räddar friläget med en benparad.

Strax efter det kommer Tord fram på vänsterkanten och sätter ett inspel i boxen som deras spelare inte kommer riktigt fram till i tid och avslutet går utanför.

Dem spelar sig även fram till ett bra läge till vänster i straffområdet men då kommer Mackan ut och kniper bollen framför fötterna på deras spelare när han försöker gå i sidled.

Senare delen av halvleken får vi lite bättre kontroll på matchen igen, inte så att vi börjar skapa chanser men vi får iaf stopp på deras chanser.

Tyvärr så får vi göra två byten pga skador redan i första halvlek.

Först får Jernarp lämna med smärta i baksida lår och Hampus kommer in och ersätter.

Strax efter är det Ludde som får ge upp efter att tidigare på halvleken fått en smäll på höften, försökt spela vidare men det gick inte.

Emilio kommer in och ersätter honom.

I slutet på halvleken skapar Tord ytterligare en stor chans efter ett inlägg som ger ett fint nickläge i straffområdet men nicken går utanför.

 

Underläge 0-1 i paus vilket kändes som smickrande siffror för vår del och även gjorde att vi fortfarande var med i denna matchen om vi bara kunde höja vår nivå som i ärlighetens namn inte var godkänd i första halvlek.

 

Vi gör vårt tredje byte samt en hel del rockader till starten på andra halvlek.

Nystedt går ut och Jeppe kommer in som mittback.

Mathias flyttar ut på vänsterbacken, Linus upp på topp centralt, Erik ner på mittfältet och Edvin upp på topp till vänster.

Vi startar också andra halvlek starkt med bra energi, Linus ger oss löpstyrka längst fram och vi försöker spela ganska enkelt och trycka ner Tord.

Tyvärr dröjer det bara drygt 5min innan vi tappar bollen högt på högerkanten, Tord sätter direkt upp en lång boll på sin forward som löper ifrån och trots att vi är tre försvarare med hem så kan han få ett skottläge där Mackan är på bollen med en hand men kan inte hindra den från att gå in till 0-2.

Fem minuter senare har Tord en hörna en av deras spelare faller efter att ha fått en knuff i ryggen när bollen är på väg till hans panna och domaren pekar på straffpunkten, inte mycket att säga om.

Återigen är Mackan på bollen med ena handen men kraften i straffen är för hård för att han ska kunna styra den över ribban och vi har 0-3.

Matchen blir efter det lite halvt avslagen, Tord bevakar sin ledning, vi försöker men det klaffar fortsatt inte för oss.

Med 20min kvar får vi dock till ett fint anfall när en boll når ut till Alex på högerkanten, han vänder bort sin motståndare starkt och spelar in till Erik som snyggt frispelar Linus i straffområdet som avslutar bra och reducerat till 1-3.

Vi får lite ny energi av målet och har ett par nästanlägen där bollen studsar inne i deras straffområde men inget riktigt rent läge.

Istället avgör Tord definitivt med tio minuter kvar då vi tappar bollen trots att vi är ganska opressade på mitten, de gör en fin överlapp och inlägg till fri spelare som kan nicka in 1-4.

I slutet gör vi sista dubbelbytet då Anton & Gurra kommer in och ersätter Jordan & Edvin.

 

Odiskutabel seger för Tord efter vår klart sämsta insats hittils i årets seriespel.

Bara att glömma och gå vidare till nästa uppgift.

Individuellt går bäst betyg idag till Wilmer, Linus, Erik samt Jordan som blev utsedd till bästa hemmaspelare av matchsponsorn.

 

Matchfakta:

 

Öckerö IF - IK Tord   1-4 (0-1)

 

0-1 9min

0-2 51min

0-3 56min 

1-3 71min Linus Solbräcke (Erik Gustafsson)

1-4 79min 

Reserv Elit vs Kållered SK
2024-04-30 00:20

Veckan som gick inleddes med vår andra Reserv Elit match då vi mötte Kållered SK på bortaplan.

 

Laget:

 

Jacob Aduama (K) (ut 46)

---------------------------------------------

Eddie Fränne

Arvid Sundström

Mathias Nilsson

Oscar Roswall (ut 46, in 85)

---------------------------------------------

Anton Dahlgren (ut 85)

Emilio Rossi

Elliot Ingemarsson

----------------------------------------------

Carl Wiklander (ut 75)

Gustav Claeson

Alexander Schröder (ut 73)

 

Ers:

Kristoffer Gregenäs (in 46)

Christian Karlsson (in 46)

Isak Gustafsson (in 73)

Algot Lyckelid (in 75)

 

Första halvlek är förhållandevis jämn, KSK är lite hetare i närkamspelet och trycker på en del men skapar mest hörnor och ngn halvchans.

ÖIF har två heta chanser i första halvlek och båda är det Schröder som har med bara några minuters mellanrum.

Första är efter ett fint anfall som Gurra driver upp, spelar till Anton som efter lite växelspel hittar Elliot i en bra position utanför straffområdet där han vänder upp och sätter ett fint instick som friställer Schröder men målvakten kommer ut och gör en bra räddning.

Strax efter sätter KSK hög press men vi spelar oss ur den fint och sedan sätter Arvid en boll mot löpande Schröder.

Försvararen är först men sätter ett för löst hemåtpass som Schröder snappar upp och driver förbi målvakten men träffar en hemmaspelare när han ska skjuta bollen i mål, får tillbaka returen men skjuter då över.

Det blir ett mål i första halvlek och det står hemmalaget för.

Man har ett inkast nere vid hörnflaggan som kastas till en spelare som sätter in ett fint inägg med yttersidan i straffområdet som nickas i mål till 1-0.

 

I paus kommer Koffe in istället för Jacob i målet och Krille kommer in på mittfältet och Emilio ner som vänsterback när Oscar går ut.

 

Andra halvlek är också den spelmässigt jämn.

KSK har en genomskärare tidigt som ger ett bra läge men då står Koffe för en fin räddning.

10-15 minuter in på halvleken har vi en bra period men en hel del nästanlägen som tillslut mynnar ut i ett kvitteringsmål.

Krille spelar till Carl som har farten uppe och driver in i plan där han spelar till Schröder som viker in i banan och avslutar men det blockeras litegrann vilket gör att det blir en passning till Carl som fortsatt sin löpning och kan behärskat placera in 1-1.

Resten av matchen är det inte jättemycket i chansväg, Schröder borde fått en när han rycker förbi deras sista gubbe men istället för friläge som blir han nedriven och märkligt nog renderar det bara ett gult kort till hemmaförsvararen.

Den efterföljande frisparken slås högt över ribban.

Debutanterna Isak och Algot får komma in sista dryga kvarten istället för Carl och Schröder på topp och även Oscar kommer in igen i slutet istället för Anton.

 

Matchen slutar 1-1 vilket nog får anses rättvist.

Pluspoäng i ÖIF till Mathias, Emilio och Gurra.

 

Matchfakta:

 

Kållered SK B - Öckerö IF B   1-1 (1-0)

 

1-0 33min

1-1 66min Carl Wiklander (Alexander Schröder)

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 18/5 13:30
3 - 3  
Fre 10/5 19:00
1 - 3  
Lör 4/5 14:00
2 - 0  
Lör 27/4 14:00
1 - 4  
Mån 22/4 20:15
1 - 1  
Sön 21/4 16:00
2 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Start, 08/05 15:25 
Start, 25/03 16:21 
Start, 19/03 17:44 
Start, 20/02 15:44 
Start, 02/10 15:32