SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÖCKERÖ IF
OMTANKE, GLÄDJE & GEMENSKAP
A-LAG HERR

Välkommen till Öckerö IF herrseniorer!

B-laget fullpoängare
2020-10-08 15:21
Igår spelade B-laget sin sista match för året.
För motståndet stod Älvsborgs FF och matchen spelades hemma på Prästängen.

Laget:
Ali---Ploghed, Jeppe, Koller, Mathias---Niklasson, Jordan, Calle---Sennerstam, Gurra, Jack
Avb: Linus.S, Adam

Ganska mycket regnande hela dagen innan match gav en blöt och snabb plan.
Vi startar matchen med mycket bollinnehav men har svårt att få kvalite på sista passningen för att komma till riktigt heta målchanser.
Efter knappa halvtimman får Jack bollen till vänster om straffområdet och spelar in i detsamma till Gurra som får ganska gott om tid på sig att behandla bollen och sedan med ett distinkt avslut trycka in 1-0.
Inte många minuter senare utökas ledningen då ÄFF slår en inspark som går till Jack som på första touchen får fram den till Gurra som avancerar in i straffområdet och återigen levererar ett distinkt avslut förbi målvakten till 2-0.
Bakåt är det lugnt och ÄFF skapar knappt någonting förrän fem minuter innan paus då vi har egen inspark och Ali rullar ut kort till Koller som ska passa i sidled men ångrar sig mitt i rörelsen och bara puttar fram bollen till en framrusande forward i ÄFF som kan stöta in 2-1.

Ledning 2-1 i paus efter ganska kontrollerat spel där det känns som vi kan skapa rätt mycket chanser framåt om kvaliten sista tredjedelen snäppas upp lite.

Andra halvlek ser ungefär sammma ut men ÄFF sticker nu upp lite oftare och skapar lite chanser några gånger men får inte utdelning.
Vi skapar än mer chanser än dem men har rätt bedrövlig kvalite på avsluten när vi spelar oss fram till lägena.
3-1 kommer dock 20min in på andra när Niklasson slår en hörna mot bortre ytan där Jeppe får stå helt ensam och nicka in bollen i mål.
I slutet kan vi kontra efter en ÄFF-hörna vilket ger Sennerstam ett friläge till höger i straffområdet men precis när han ska avsluta så väljer den jagande ÄFF-försvararen att helt sonika trycka till honom i ryggen med raka armar och en ganska solklar straff blåses.
Jeppe sätter straffen stolpe in och blir precis som Gurra tvåmålsskytt när slutresultatet spikas till 4-1.

B-laget avslutar därmed med seger i en match där vi vinner kontrollerat utan att briljera.
Mycket upp och ner i dem individuella prestationerna men Niklasson och Jordan var stabila och bollsäkra med många bra beslut på mitten matchen igenom.

B-laget tog därmed full pott i årets Reservklass 1 där vi tyvärr bara fick spela 3 matcher då samtliga vår-matcher ströks pga corona samt att resterande höstmatcher har ställts in av motståndarna.

Matchfakta:

Öckerö IF B - Älvsborgs FF B   4-1 (2-1)

1-0 28min Gustav Claeson (Jack Ahlberg Karlsson)
2-0 33min Gustav Claeson (Jack Ahlberg Karlsson)
2-1 41min
3-1 65min Jesper Olofsson (Victor Niklasson)
4-1 87min Jesper Olofsson (Straff)


Serien färdigspelad
2020-10-04 10:56
Igår var det så dags för sista omgången i årets Div.3 Mellersta Götaland.
Sedvanligt spelades alla matcher i slutomgången samtidigt.
Inför sista omgången var det redan klart att Dalen KFF och Ulricehamn IFK skulle åka ur.
Råslätt och Sandared låg på den sista nedflyttningsplatsen och kvalplatsen båda på 10p.
Framför dem ovan strecket fanns sedan Landvetter på 11p och sedan vi på 13p.
Sanadared-Råslätt mötte varandra i sista omgången medan Landvetter mötte avsågade Dalen borta och vi mötte Hestrafors IF borta.
Förutsättningarna var därmed att en poäng för oss skulle säkra kontraktet men tack vare vår målskillnad så skulle det mycket till att vi skulle hamna på kvalplatsen även om vi skulle förlora.
T.ex skulle vi förlora med ett mål var Sandared tvungna att vinna med åtta för att passera oss och Råslätt med nio.

Så det var inte med ngn jättepress vi åkte till Hestrafors men vi var ändå beslutna att fixa det på egen hand då man aldrig vet vad som kan hända i andra matcher.
Sen förra matchen utgick Axel (krasslig) och Sennerstam (jobb) ur truppen.
In kom istället Koller och Wilhelm.

Laget:
Koffe---Alex, Fredde, Jeppe, Ludde---Niklasson, Krille(ut 65), Hampus---Nystedt(ut 65),  DD, Gurra(ut 88)
Avb: Koller, Mathias(in 65), Wilhelm, Wilmer(in 88), Jordan, Erik(in 65), Simon

Matchen spelades på Bollevi, en naturgräsplan som var kortklippt och fin men lite ojämn och studsig på vissa ställen vilket ställde lite andra krav på spelarna än vad vi är vana vid.
Hemmalaget inleder matchen aggressivt och tempostarkt och vi ser lite sega ut inledningsvis.
I 3:e minuten får dem en hörna som vi får undan och andrabollen går till DD som blir överkörd i ryggen när han ska ta emot bollen men domarteamet tycker inget fel har begåtts och istället för en solklar frispark till oss så blir det ny hörna för Hestrafors och på denna kan dem nicka in 1-0.
Tyvärr skulle domaren fortsätta spela huvudroll i denna matchen vilket var tråkigt då vi haft riktigt hög nivå på domarna i årets serie tidigare.
Vi repar oss dock efter detta och det utvecklar sig till en väldigt öppen match där båda lagen har stora ytor att operera på när dem går till anfall.
Efter 10min kommer vi fram på högerkanten där Alex lägger fram en boll mot DD som tar sig förbi deras sista gubbe och blir fri med målvakten, DD rundar målvakten och sedan även en försvarare som jagat efter men när han slår bollen mot det öppna målet har ytterligare en försvarare hunnit ner och kan slänga sig och få undan bollen på mållinjen.
Strax efter spelar Hampus fram Nystedt till höger i straffområdet där han avslutar med ett bra skott men målvakten gör en fin räddning.
Bara minuten senare får vi dock utdelning när bollen spelas ut på högerkanten där Alex sätter in den perfekt i boxen till Gurra som stöter in bollen i mål till 1-1.
Inte långt efter är vi nära att ta ledningen när vi tar en kort hörna som spelas bak till Krille som fintar bort sin motståndare och slår in bollen i straffonmrådet där Jeppe blir totalt ensam framför mål men stöter bollen utanför stolpen.
Hestrafors är också farliga när dem kommer fram, ofta genom att vi spelar med lite för små marginaler på egen planhalva på det ojämna underlaget.
Dock så lyckas vi ofta reda upp det i sista stund innan det kommer till rena chanser.
Men efter knappa halvtimman har dem en riktigt bra chans när dem vinner boll och kommer igenom till ett avslut som går millimeter utanför stolpen och fastnar i gaveln.

1-1 i paus i en jämn halvlek där vi kanske borde haft en bolls ledning med tanke på stora chanser.
Vi pratar i halvlek om att korrigera försvarsspelet lite så att dem inte får lika stora ytor att spela på samt att vara noggrannare med bollen på egen halva.

Dryga 10min in på andra vinkar domaren solklart åt fel håll på ett inkast och vi stannar tyvärr till lite för att diskutera detta medan Hestrafors snabbt utnyttjar detta och rinner igenom oss till ett friläge som dem vickar förbi Koffe till 2-1.
Andra halvlek är annars mer stängd då båda lagen inledningsvis täpper igen ytorna på egen halva på ett mycket bättre sätt.
20min in på andra halvlek gör vi ett dubbelbyte då Erik kommer in på mitten istället för Krille samt att Mathias ersätter Nystedt.
Mathias in som vänsterback och Ludde upp på topp.
Bara två minuter efter detta får DD tag på bollen strax ovanför mittcirkeln och serverar en perfekt boll efter marken mot en löpande Gurra som håller farten fint och i friläge kyligt placerar in 2-2.
Nu börjar vi ta över matchen mer och mer och inte långt senare kommer vi i ett bra anfall på vänsterkanten där DD driver bollen länge innan han perfekt sticker in bollen i straffområdet till Erik som inte avslutar utan istället spelar in bollen mot straffpunkten till en helt ren Ludde som inte gör ngt misstag utan trycker in 2-3 och vi är i ledning.
Bara minuten efter ledningsmålet är vi inte med riktigt och Hestrafors spelar sig igenom oss centralt till ett friläge men Koffe kommer ut fint och räddar.
Förutom det så känns det nu som vi har bra kontroll på matchen och har det mesta av bollinnehavet.
Med 10min kvar ställer deras målvakt till det då Erik snor bollen av han inne i deras straffområde och spelar bak till DD som snurrar runt och skjuter mot det öppna målet men målvakten hinner på ngt sätt tillbaka och kan rädda bollen till hörna.
I slutet försöker Hestrafors trycka på och flytta upp lite folk men vi har bra koll på det.
Med mindre än fem minuter kvar kommer en 50/50 duell en bit in på vår planhalva, på en studsande boll går deras kille ner med huvudet i midjehöjd för att nicka samtidigt som Erik träffar bollen med foten, deras bänk reagerar högljutt och domaren går på detta och dömer frispark för hög spark trots att Erik inte träffar motspelaren eller har foten över midjan.
Naturligtvis slås denna frispark in i boxen och nickas i mål till 3-3.
I slutet kommer Wilmer in istället för Gurra men matchen bjuder inte på några mer chanser utan slutar 3-3.

En jämn match över 90min där vi ändå låg närmast segern men inget konstigt med ett oavgjort resultat.
Individuella plus idag till:
Fredde som fick chansen från start och tog den med en mycket gedigen insats över 90min.
Alex som återigen gör en stark match längs högerkanten där han är inblandad i mycket av det som produceras framåt och som alltid stabil bakåt.
Gurra som är strålande större delen av matchen med två mål, stark i mottagningarna och många fina aktioner.

I och med det oavgjorda resultatet så säkrade vi kontraktet på egen hand men vi hade kunnat förlora med oxå då det inte blev någon storseger åt ngt håll i matchen mellan Sandared-Råslätt där bortalaget tog hem segern efter en sen vändning med två mål på övertid till 3-2.
Därmed åkte Sandares ur serien ihop med Dalen och Ulricehamn IFK medan Råslätt klarada sig kvar.
Detta då Landvetter bara mäktade med 1-1 mot jumbon Dalen och därmed ramlade ner på kvalplatsen.
Själva slutar vi på 7:e plats som nykomlingar i Div.3 vilket vi får vara klart nöjda med.

Matchfakta:

Hestrafors IF - Öckerö IF   3-3 (1-1)

1-0 3min
1-1 14min Gustav Claeson (Alexander Simonsson)
2-1 57min
2-2 67min Gustav Claeson (Daniel Larsson)
2-3 73min Ludvig Wiklander (Erik Gustafsson)
3-3 86min

Storseger i sista hemmamatchen
2020-09-27 19:27
Igår spelades nästa sista omgången i årets seriespel.
För oss var det sista hemmamatchen och vi gästades av tabelljumbon Dalen KFF.
Motståndarna som haft en tung säsong och bara spelat in en poäng och haft många uddamålsförluster.
Sen senaste matchen utgick Gröndahl (hälsena), Koller, Jack och Ploghed ur truppen.
In kom istället Jeppe, Mathias, Jordan, Sennerstam och Simon.

Laget:
Koffe—-Alex, Axel, Jeppe, Ludde—-Niklasson(ut 81), Hampus(ut 71), Erik(ut 61)—-Nystedt, DD(ut 81), Gurra(ut 71)
Avb: Fredde, Wilmer(in 61), Mathias(in 81), Krille(in 71), Jordan(in 81), Sennerstam(in 71), Simon

Matchen börjar och vi möter som förväntat ett lag som satsar på tidiga långa bollar upp mot forwards och att få till fasta situationer.
Vi tar tidigt kommandot i matchen och har ett par chanser inledningsvis.
Nystedt har ett fritt läge som målvakten klarar efter att bollen lite konstigt studsat in framför mål via en rensning på Ludde.
Alex och Ludde spelar fram Hampus till ett skottläge som han drar klockrent i kryssribban och ut.
Gurra har ett skott som touchar en back och ställer målvakten när bollen ändrar riktning men den smiter precis utanför stolpen.
Efter 20min kommer ändå ledningsmålet då Alex sätter upp en bra boll på DD som tar emot och spelar ut till vänster mot Ludde som rycker förbi sin motståndare in i straffområdet och spelar tvärs igenom detsamma mot bortre ytan där Hampus är helt ren och kan bredsida in 1-0.
Mitt i halvleken får Dalen en hörna som slås mot bortre stolpen där som trycker in bollen och det är snopet kvitterat.
Men vi fortsätter köra på och det dröjer inte länge innan vi återtar ledningen.
Ludde spelar in bollen centralt där Erik tar emot och bollen går upp i luften där Erik testar en volley som går förbi målvakten till 2-1.
Lite senare har vi ett fint anfall där Niklasson sticker in bollen i boxen till en löpande Alex men målvakten kommer ut och avstyr.
Erik plockar upp den lösa bollen och lägger bak den till Ludde som snyggt curlar in den via bortre stolpen till 3-1.
Precis innan paus får vi sen till en snabb omställning där Niklasson med en precis passning friställer Gurra som säkert placerar bollen bredvid målvakten för 4-1.

Vi snackar om att justera lite småsaker i paus men annars är det att fortsätta som vi gjort i första halvlek.

Andra halvlek är det länge ganska hafsigt och ryckigt spel men där vi ändå har god kontroll på matchen.
Vi har några stora chanser där DD spelar fram Nystedt till ett friläge där han tar bollen förbi målvakten men sen avslutar i gaveln.
Alex och Nystedt växelspelar sedan snyggt inne i boxen innan den förstnämnde avslutar över ribban.
Mitt i halvleken kommer 5-1 när DD nickskarvar fram bollen till Nystedt som tar emot på bröstet, lägger upp bollen med låret och drar direkt på volley över målvakten in i bortre hörnet.
Strax efter har vi ett mönsteranfall som avslutas med att Hampus spelar ut bollen till vänster till Ludde som slår in den mot första ytan där Gurra löpt in och trycker upp bollen i taket för 6-1.
Efter detta är matchen ganska avslagen men de inbytta spelarna där comebackande Sennerstam och debuterande 04:an Jordan gör sina första minuter i år håller uppe farten för oss och sista tio kommer ytterligare två mål.
Nystedt lurar helt bort sin bevakare genom att släppa en passning mellan benen och sedan rycka förbi honom innan han spelar snett in till Sennerstam vars avslut räddas av målvakten men Ludde följer upp och slår in returen till 7-1.
Sista målet ligger Krille bakom med en tempoväxling där han väggspelar med Nystedt och sedan snyggt frispelar Alex i boxen men återigen klarar målvakten avslutet men återigen är vi först på returen, denna gången Nystedt som lägger in 8-1 som blir slutresultatet.

Så en solklar seger tillslut där vi gör det vi ska utan att glänsa jättemycket.
Individuella plus idag till:
Alex som gör en ny fin insats där han hela tiden hotar längs högerkanten.
Nystedt som är kreativ och löpvillig framåt samt jobbar hårt i press-spelet.
Ludde matchens lirare idag med två mål och tre assist.

Matchfakta:

Öckerö IF - Dalen KFF 8-1 (4-1)

1-0 19min Hampus Nilsson (Ludvig Wiklander)
1-1 25min
2-1 32min Erik Gustafsson (Ludvig Wiklander)
3-1 37min Ludvig Wiklander (Erik Gustafsson)
4-1 44min Gustav Claeson (Victor Niklasson)
5-1 67min Victor Nystedt (Daniel Larsson)
6-1 71min Gustav Claeson (Ludvig Wiklander)
7-1 83min Ludvig Wiklander (Mathias Sennerstam)
8-1 87min Victor Nystedt (Alexander Simonsson)


Poänglöst på Torslandavallen
2020-09-20 14:00
Igår spelade vi borta mot topplaget Torslanda IK på deras naturgräsmatta.
Sen förra matchen utgick Jeppe (avstängd) och Jordan (04-match) ur truppen.
In kom istället Ploghed.

Laget:
Koffe---Alex, Axel, Wilmer(ut 70), Ludde---Niklasson(ut 75), Erik, Hampus---Nystedt, DD, Gurra(ut 85)
Avb: Gröndahl, Fredde( in70), Koller, Krille (in 75), Jack (in85), Ploghed

Matchen startar som förväntat med mycket boll för TIK men vi är förberedda på det och har bra koll på deras platsbyten och rörelser.
Inledningsvis så utnyttjar vi dock inte de ytor vi pratat om innan matchen utan blir av med bollen lite för snabbt när vi erövrar den.
Men när vi börjar att utnyttja TIK extremt högt stående lag och framförallt backlinje så finns det ett hav av ytor att spela på bakom dem.
Så matchen fortskrider med mycket bollinnehav på TIK men chanserna är det vi som skapar på våra omställningar när vi börjar spela på rätt sätt.
Första chansen kommer efter en kvart då Niklasson vänder fint på spelet ut till Alex på högerkanten som spelar in bollen i boxen till DD som ohotad får ta ner bollen på bröstet och avslutar strax utanför stolpen.
Fem minuter senare har vi en ännu större chans då Wilmer slår en perfekt boll mot Alex som kommer löpande nerifrån egen planhalva och därmed undviker TIK försök att ställa offside.
Han kan ensam ta sig in till höger i straffområdet där han spelar snett inåt bakåt till Hampus som avslutar men får bara på en halvträff som istället blir en framspelning till DD som ngn meter från mållinjen avslutar men målvakten slänger sig fram och räddar.
Istället är det TIK som tar ledningen i den 26:e min efter ett felpass från oss på egen planhalva som leder fram till ett skottläge som Koffe tvingas rädda till hörna.
Hörnan nickas undan men andrabollen fångas upp av deras högerback som testar ett skott från 25 meter som touchar två av våra spelare och andra touchen ändrar bollbanan helt och ställer Koffe i målet.
Bara ett par minuter efter målet har vi ett gyllene läge att kvittera då Wilmer med en precis boll frispelar en löpande Nystedt som dock inte får ordning på bollen för att avsluta ensam med målvakten, istället spelar han ett väggspel med DD innan han avslutar med ett skott som blockeras, Alex plockar upp returen och avslutar mot bortre stolpen där DD slänger sig fram och är en tånagel ifrån att stöta in bollen som istället går utanför stolpen.
Istället bara två minuter senare kommer TIK fram på vänsterkanten och slår in bollen i boxen där vi missar att rensa och den istället når en av derad forward som tar emot och avslutar i mål till 2-0.
Skillnad i effektivitet.
10min innan paus kommer Alex än en gång fram till höger i straffområdet och sätter in bollen bra mellan mv och backlinje mot DD men deras back slänger sig före och glider ut bollen till hörna.
Hörnan tas undan men vi plockar upp andrabollen och Wilmer slår ett perfekt inlägg till Axel som är helt fri framför målvakten men nickar i ribban och över.
Sista chansen i halvleken har TIK efter ett inspel från vänster som avslutas strax över ribban.

Så underläge 2-0 i paus efter en halvlek där TIK dominerat spelet men haft svårt att skapa rena chanser vilket vi verkligen har gjort med fyra 100%-iga målchanser.
Trots det har alltså TIK lyckats hitta rätt två ggr och vi noll.
Vi är ändå nöjda i paus och känner att vi vet hur vi ska såra TIK och att dem troligtvis kommer fortsätta följa sin speide så inte så mycket att ändra på mer än att försöka bli mer kliniska i och runt båda boxarna.

Och det dröjer bara 2-3 min in på andra innan vi får kontakt.
Erik bryter en passning på mittplan spelar snabbt vidare till Gurra som i sin tur hittar DD som ser Nystedt i bortre delen av boxen och levererar en perfekt pass som Nystedt drar till direkt på volley upp i nättaket till 2-1, klassmål.
tyvärr dröjer det inte så länge innan TIK återigen får en tvåmålsledning.
Vi ger lite lättvindigt ifrån oss bollen en bit utanför straffområdet och efter en pass i sidled satsar en TIK-mittfältare på ett skott från distans som seglar över Koffe och in under ribban till 3-1.
Efter detta så kan TIK ganska bra kontrollera matchen med bollinnehav och vi blir lite trötta vilket gör att vi inte är lika distinkta i omställningarna.
Med 20min kvar får Wilmer byta med krampkänning och Fredde kommer in som mittback. Nu börjar båda lagen bli lite längre och spelet lite svajigare.
Gurra slår ett inlägg som Nystedt nickar utanför.
Strax efter testar Hönö-killen Elliott Bäcklund som blev inbytt i paus för TIK med ett skott utifrån som går i ribban och över.
Med kvarten kvar har vi en jättechans att komma tillbaka i matchen då Ludde vänder över spelet på högerkanten till Gurra som släpper in bollen i boxen till en överlappande Alex som slår in den mellan målvakten och försvaret till Nystedt som får öppet mål från en meter vid bortre stolpen men sätter den utanför stolpen.
Sista kvarten kommer Krille in på mitten istället för en krampande Niklasson.
Sista chansen får Gurra när en lös boll dimper ner framför fötterna på han inne i boxen men avslutet går utanför.
Jack kommer in sista fem minuterna som vänsterback när Ludde går upp på topp och Gurra går ut.
Vi har mycket boll i slutet mot ett något tillbakadraget TIK men inga mer chanser skapas.

Så det blir förlust i en match där vi lyckas bra med vår matchplan.
TIK har mycket boll men vi ligger bra i försvarsspelet och lyckas många gånger straffa dem i deras höga försvarsspel.
Chansmässigt skapar vi fler klara målchanser än TIK som dock är mer effektiva och bl.a gör två mål på skott från distans.
Individuella plus idag till:
Alex som blir hårt ansatt defensivt på sin kant men löser det riktigt bra och ofta är inblandad i det vi skapar offensivt.
Nystedt som var vass och hotande matchen igenom och kunde fått mer utdelning än vårt enda mål.
Hampus som gör ett stort jobb på mitten i det tysta där han saktar ner TIK uppbyggnadsspel bra.

Matchfakta:

Torslanda IK - Öckerö IF   3-1 (2-0)

1-0 26min
2-0 30min
2-1 48min Victor Nystedt (Daniel Larsson)
3-1 56min

Bortkastade poäng
2020-09-13 16:52
Igår spelade vi näst sista hemmamatchen i serien då vi gästades av Sandareds IF.
Motståndarna hade bara tre poäng inför vårat möte men har då också mött samtliga topp-5 lag i serien.
Vi ställde upp med samma trupp och lag som i senaste matchen.

Laget:
Koffe—-Alex, Axel, Jeppe, Ludde—-Niklasson, Wilmer( ut46), Hampus—-Nystedt, DD, Gurra
Avb: Gröndahl, Fredde, Koller, Krille, Jordan, Erik( in46), Jack

Matchen startar ganska jämnt spelmässigt där vi har lite mer av bollinnehavet.
Det känns dock ganska snart som att det är ett sämre motstånd än vad vi stött på tidigare i div.3 vi möter idag och tyvärr verkar det påverka spelarna till att tro att detta kommer vi kunna ta hem utan att lägga ner det grundläggande jobbet.
Vår passningskvalite, våra mottagningar, vårt närkampsspel, andrabollsspelet, allt det är flera nivåer under vad vi är vana vid att se.
Så trots att vi har mkt boll så skapar vi inte mer än nästanlägen som kunde blivit ngt men som vi slarvar bort eller värderar fel.
Inte heller motståndarna skapar mkt i chansväg men ska man leta så är det ändå hos dem man hittar några möjligheter.
Dem har ett inspel som ger ett hyfsat avslutsläge som skjuts utanför och lite senare ett Volleyläge i straffområdet efter en hörna som skjuts högt över ribban.
Efter en halvtimma tar dem oxå ledningen genom en kantfrispark som slås in i boxen och går förbi samtliga spelare och tillslut även studsar förbi Koffe rakt in i mål.
Fem minuter före paus ökar dem på till 0-2 efter ett anfall där bollen studsar runt i vårt straffområde utan att vi kan ta bort den och tillslut kan deras spelare toffla in bollen i mål.
Våran första riktigt heta chans skapar vi i halvlekens sista minut då Alex kommer runt på högerkanten och spelar in i straffområdet till DD som avslutat precis utanför stolpen.

Pausvila och otrolig besvikelse över vår prestation i den första halvleken.
Vi kan göra i stort sett allt bättre och får vi bara till vår prestation så känns det fortfarande som det finns alla möjligheter att vända på detta.
Vi gör ett byte i paus då Erik ersätter Wilmer på mittfältet.

Direkt när andra halvlek börjar ser man en klar skillnad i vårt agerande.
Vi är mkt mer påkopplade, på tå och aggressiva.
Efter fem minuter skapar vi första chansen när Nystedt kommer runt till höger i straffområdet och spelar in till Gurra som får fritt läge men avslutar utanför.
Några minuter senare har vi ett nytt bra anfall där Erik spelar in bollen i boxen till Gurra vars skott blockeras, Ludde plockar upp bollen och testar ett skott som deras målvakt inte kan hålla och DD är framme på returen och trycker in 1-2.
Spelet fortsätter att bedrivas enbart på Sandareds planhalva som bara slår ifrån sig bollen de få gånger dem får den.
Med 20min kvar får vi en frispark precis utanför straffområdet till höger.
De flesta väntar nog på ett inspel men istället drar Ludde frisparken stenhårt upp i första krysset via målvaktens händer och det är kvitterat till 2-2.
Nu är känslan att det här kommer vi ta hem men istället bara tre minuter senare kommer Sandared för första gången i andra halvlek in på vår sista tredjedel med bollen under kontroll vilket ger dem möjlighet att ta ett skott utanför straffområdet som inte det så farligt ut men bollen styrs på Jeppe och ändrar riktning vilket ställer Koffe och 2-3 underläge.
Detta målet tar hårt på oss då vi aldrig riktigt kommer tillbaka efter detta samtidigt som Sandared får tillbaka lite självförtroende och kan lyfta upp spelet något.
Några minuter senare kommer dem i en omställning där vi har många spelare på fel sida och där dem riktigt snyggt kombinerar sig fram från hörnflaggan till avslut i straffområdet för 2-4.
Vi sätter upp Jeppe som extra forward i slutet och försöker trycka på.
Alex spelar fram Nystedt i straffområdet som klackar bollen över målvakten mot DD men deras back är först och nickar bollen över ribban.
Jeppe spelat sedan fram Gurra som avslutat hårt på halvvolley men målvakten klarar till hörna.
Mkt mer än så skapar vi inte och matchen slutar 2-4.

Utan tvekan vår sämsta prestation på mkt länge där vi förutom de första 25min i andra halvlek inte kommer nära vår normala nivå.
Sandared har dessutom maxutdelning idag då dem lyckas få ut fyra mål på det dem skapade vilket inte var mycket mer än oss.
Vi får bara glömma denna insatsen och gå vidare med lärdomen att utan inställning och det grundläggande jobbet så tar man inga poäng.

Matchfakta:

Öckerö IF - Sandareds IF 2-4 (0-2)

0-1 30min
0-2 41min
1-2 53min Daniel Larsson ( Ludvig Wiklander)
2-2 70min Ludvig Wiklander 
2-3 73min
2-4 77min
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Start, 12/05 07:41 
Start, 29/04 08:41 
Start, 26/04 07:54 
Start, 21/04 13:22 
Start, 21/04 10:06